Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?
Amugy erdekes, multkor volt egy olyan sztori, hogy egy gazellatestu spanyol csaj felszedett egy mamahoteles, dagadt incelt a Moszkva teren. Lehet, ezeknek a del-europai noknek bejonnek a magyar incelek.
39F incel
#91 A haverom nem dagadt és nem is incel, csak szenvedett a magyar nőkkel.
Plusz infó, az olasz csajnak van saját lakása (apuci vette neki), kocsija, vezetni is tud, a haverom egyiket sem tudja felmutatni. Plusz jelenleg munkanélküli. Viszont egy nagyon talpraesett srác, a jég hátán is megél. Plusz nőkkel nagyon kedves, figyelmes, odaadó, idehaza talán ezért is használták ki pofátlan módon.
A vicc az, hogy vannak jelek, hogy ez az olasz nő is erre készül, csak nagyban. Már most mondogatja, hogy ő már nemigen akar dolgozni, inkább háziasszony lenne. A haverom meg menjen németbe melózni és küldje haza a pénzt. Más felfogás. Klaszikusabb értékrend, családcentrikusság. Úgy gondolom, hogy nincs baj ezzel. Jobb mint a nárcisztikus és önző magyar felfogás. Pl. idehaza ki hallott olyat, hogy egy nő időt és energiát invesztál egy olyan férfibe, akiben CSAK lehetőséget lát, de akinek MÉG nincs semmije?
Ahogy a saját nagyanyám mondta a (magyar) nőkről: csak "bekészülni akarnak a készbe"!
"Már most mondogatja, hogy ő már nemigen akar dolgozni, inkább háziasszony lenne. A haverom meg menjen németbe melózni és küldje haza a pénzt. Más felfogás. Klaszikusabb értékrend, családcentrikusság."
Hogy mi van?
Azonnal otthagynám ha ilyet kérne tőlem, miféle családcentrikusság, miféle értékrendről beszélsz?
Haverod se normális ha ilyet fogott ki, ennél még egy hisztis pénzéhes magyar átlagcsaj is jobb
Én sem vállalnám, kivéve ha nagyon jól keresnék és nem volna szükség egy második keresetre. De ezt manapság a legtöbb férfi nem tudja kivitelezni.
Viszont ha meg lehetne oldani, én belemennék egy ilyen sztoriba, tekintve hogy családot akarok. Cserébe pedig az asszony csinálná a házimunkát, gyereknevelést, ahogy régen. Plusz kielégítene és nem nyavalyogna, hogy "jajj, unatkozom, miért dolgozol annyit..." Hát azért b+, hogy neked ne kelljen.
Persze a haverom nem fog soha annyit keresni, amivel egymaga eltart egy családot. Csapda...
90
A magadfajták ábrázatáról olyan szinten ordít az értelem, hogy ha a leggazdagabb férfi is lennék a földön, akkor se állna a farkam rád.
96
A kérdésemre pedig nem feleltél!
HOGYAN SZEXELNÉNK??? (csakmert, egészseges lelkületü nő, nem igazán tud ugy beindulni, ha anyuka is ott van!)
98#
Válaszolnék helyette mert van benne tapasztalatom
Van barátnőm, akit sűrűn és rendesen meg kell rakni, mert nagyok az igényei. Ha nem nála vagyunk akkor anyám nincs otthon, mert éppen dolgozik. De volt olyan is hogy lebeszéltem vele hogy legyen egy kis dolga a barátnőjénél, addig tudtam otthon foglalkozni az enyémmel.
Egész jól le tudjuk szervezni, nincs belőle fennakadás
97#
Hajrá!
Reméljük nem felejt el téged az első numera végeztével. Amúgy ha erre, ilyen férfiakra vágysz sosem tartanálak vissza. Olyat kell találni amire vágysz, hiszen én is elkerülöm a magadfajtákat hogy azokkal foglalkozzak akik engem mint férfit és embert néznek nem vagyont. Nincs ezzel semmi probléma. Sok sikert kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!