Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?
Kérdező: "Úgyis csak a lakhely számít a nőknek, semmi más.
Lehet bármilyen a hozzáállás, ha nem olyan a lakhely, amilyet elvárnak, örök magányra lesz kárhozatva az adott férfi."
Ez előtt még az volt hogy a lapátáll, a vadászszem, a "Kálvinista nyak", a kockafej, a modellarc számít (39f incel nyomán).
Az előtt hogy csak a magasság, a genetika, az izmos test.
Az előtt hogy csak az izom, a tetkók, az hogy gengszter legyél.
Az előtt hogy csak a vagyon csak a pénz.
Az előtt hogy csak a társadalmi státusz, a "párkapcsolati piaci érték". Orvos legyél, sztárügyvéd, üzletember, profi sportoló.
Döntsük már el végre hogy mi a fasz van basszus...
Én úgy szeretek valakit évek óta, hogy megismerkedésük óta sem sikerült elköltözni az anyjáéktól :). Már 35 éves lesz. Ez a dolog engem nem zavar, 26 leszek, nekem sem olyan az anyagi helyzetem és állandóan közbejön valami, ami elviszi a megtakarításom nagy részét.
Ő is hasonlóan járt mindig.
Nem, mindenütt. Senki sem szereti a vesztes inceleket.
N, 39
Nem. Ebben az orszagban csak ilyen szerencsetlen ecik vannak akik az orbanra szavaznak csak hogy tartozzanak valakihez...
Alljal mar a sarkadra es novessz agyat!
23/56 anonim ***** válasza:
24.
Vagy csak szimpla szegénység.
Jaj de jó, feltalálták az időutazást, a 23 válaszolt a 24-nek!
Szerintem jobb ha otthon lakik, mintha 1 szobás minilyuk sajátban vagy albérletben. Abban semmit se lehet csinálni, és ki se lehet robbantani onnan, eladni se lehet hamar most, vagy albérletet felmondani, mert ma már olyankor elveszik a kaució, teljesen zsákutca.
Otthonról majdnem könnyebb mozdulni, főleg ha van megtakarítás. Az legyen, ne minilakás devizahitelre.
57.
Ön nagyon ostoba "ember", ha ténylegesen nem tud rájönni ezen anomália valós okára. Tud egyszerre járni és beszélni? Akkor ne adja fel! Pár év tanulás után erre is rájöhet!
Egyszerű! Azt kell hazudni a nőknek, hogy saját lakásban egyedül élsz. Így legalább eljön egy nő randizni. Aztán ha szexelni akartok elmész a nő lakásába.
De ha elmondod az elején, hogy te szülőkkel élsz azzal magad alatt vágod a fát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!