Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
 71/128 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem jellemző.

Én 9 hónapig randizgattam ilyen mamahotelessel, mert az nem zavart.

Viszont nem akart elköteleződni, így szakítottam.

Engem nem érdekelt hogy nincs pénze meg szegény, de annyiban engem is érintett a dolog hogy ő emiatt nem akart velem összeköltözni. Azt mondta nem jönnénk ki anyagilag.

Esélyt adtam, időt is, de a félelmeit nem tudtam legyőzni helyette , így véget vetettem.

2023. okt. 2. 20:42
 72/128 Fingkirály ***** válasza:
0%
@a nickemre negatívan hisztizőknek: természetes, ez a nevem, ez van a személyiben, sőt még a kubatovlistán is mint XIX. Grandessa Fingkirály Edömér vagyok nyilvántartva.
2023. okt. 23. 11:33
 73/128 anonim ***** válasza:
76%

Én egyedül élek saját házban, ami tény, nekem abszolút mázli, nem is várnám el senkitől hogy legyen saját tulajdonú otthona (az albérlet viszont jóval ideálisabb), de felnőtt emberként nem szívesen járnék át a páromhoz a szüleivel egy házba, mint ahogy azt tiniként csináltam, pláne nem a kapcsolat első hónapjaiban.

Még nem volt ilyen problémám, de ha ismerkednék egy olyan férfival aki a szüleivel él, szinte biztos hogy csak nálunk lennénk amíg össze nem költözünk, oda max vendégségbe járnék a szüleihez.

Ha viszont a mama hotelban lakik és elherdálja az összes pénzét ahelyett hogy önerőre gyűjtene saját otthonra, az már alapmentalitásban offos számomra.

2023. nov. 2. 13:49
 74/128 anonim ***** válasza:
34%

Férfiként én 3 különböző életképtelent tudok megkülönböztetni a saját nememben.

1. Az első, akinek meggyőződése hogy azért nincs barátnője, mert ronda/kövér/alacsony/szemüveges/kopasz stb., tehát csupán a külsejével van a probléma, mert ha az rendben lenne, ő lenne az atyaúristen a nők körében.

2. A második, akinek meggyőződése hogy milliomosnak kell lenned, hogy szóba álljon veled egy nő, és bárhogy is magyarázod neki, hogy amúgy senkinek nincs a homlokára írva, hogy mennyi a nettó fizetése, ő neki meggyőződése ha 1.5 millió forintot kapna minden hónapban, akkor vele beszélgetnének a nők.

3. A harmadik aki azon nyekereg 40 évesen a saját anyja szoknyája alatt, hogy ő nem kell egy nőnek sem és mindig megtalálja azt az indokot, amiért nem kell a mama fészkét elhagyni.

Drága barátaim, az az igazság, hogy böszmék vagytok, és ennek semmi köze sem a pénzhez sem a külsőhöz, és nem a nők tehetnek arról, hogy életképtelenek vagytok.

Ha valakinek nincs igénye arra, hogy leváljon a szülőktől (létezik szoba 60 ezer forintért, nem kell palotában lakni kezdésnek), az ugyanolyan igénytelenség, mintha valaki nem most fogat. Kérdező, te hány olyan nővel jönnél össze, aki nem mos fogat és rohad a pofája?

Ha pedig visszakérdeznél, hogy "akkor ettől már férfi lesz valaki mert egy szobában él"? Nos, hát mindenesetre feltételezek róla egy kis önállóságot, mert mégis megoldja a saját lakhatását és menedzseli az életét, ami kezdésnek nem is rossz.

De itt nem erről van szó, ti csak indokot találtok arra, hogy miért vagytok böszmék. Egy a fontos és lényeges: ti nem.

A külsőtök, a nők! (r.banc mind ugyebár), az Orbán Viktor, összességében a politika, a magasságotok, és a pénzetek (ami nincs).

De ti? Hogy lennétek már? Minden nő a farkatokba ugrana, csak az előbb felsorolt dolgok akadályoznak titeket, pontosabban a nőket hogy beleugorjanak a farkatokba, pedig ti egyébként 100% stramm fiatalurak vagytok.

Szerintem meg életképtelen sz.rkupacok.

2023. nov. 3. 12:09
 75/128 anonim ***** válasza:
62%
Szobát béreljek ahol lakótárs is van és közös konyha, közös fürdő, közös wc van? Hát kösz nem vágyom erre.
2023. nov. 3. 13:24
 76/128 anonim ***** válasza:
Az életképtelenhez még hozzá sorolnám azt is aki nem dolgozik sehol mert nem tetszik semmi munka. Inkább kényelmes neki az, hogy a szülei eltartják. És Gamel egész nap a számítógépen.
2023. nov. 3. 13:27
 77/128 anonim ***** válasza:
100%

"nem tetszik semmi munka"

Nekem sem tetszik, de dolgozom. Es meg sokan vagyunk igy :)

39F incel

2023. nov. 3. 13:30
 78/128 anonim ***** válasza:
0%

75

Nem véletlen nem kellesz a kutyának se 😀

2023. nov. 3. 14:14
 79/128 anonim ***** válasza:
46%

74#

Hát elég gusztustalanra sikerült ez a gyalázkodásod. Remélem azért nem csinálod feleslegesen, és csak meghúzol egy-két gyks feminácit akiknek ilyen szorgalmasan puncsolsz.

Amúgy pedig semmi közöd nincs hozzá ki hogy s miként akar élni

Ugyanúgy ahogy az inceleknek sincs közük ahhoz melyik nő kit választ, úgy a hozzád hasonló senkiháziaknak még annyi közük sincs hozzá hogy az ember hol és miként él. Ha valaki ezt elvárja a másiktól ismerkedéskor, szíve joga, úgy járt. De ez nem jelenti azt hogy bárki is beleszólhat a másik magánéletébe, úgy hogy ítélkezni próbál felette.

Én pedig a magam részéről köszönöm szépen elvagyok anyámmal, örülök hogy nem kezdtem önálló háztartást fenntartani teljesen feleslegesen, és jó drágán, egy albérletben nyomorogva. Helyette így jól kijövök a fizetésemböl és elégedett vagyok, van barátnöm, és a 74# hez hasonló okostojások tehetnek egy szivességet;)

2023. nov. 3. 15:04
 80/128 anonim ***** válasza:
59%

79

Ez nem puncsolás kisfiú, ezek a száraz tények 🙂

Azt mondjuk még nem tudtam eldönteni, hogy anyádat sajnálom jobban, hogy ilyen életképtelent írt neki a sors, vagy a képzeletbeli barátnődet, akinek lesül a pofája mikor mesél a barátnőinek a lovagjáról. Igazi főnyeremény vagy, az már szent!

2023. nov. 3. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!