Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?
109#
Tiszta sor hogy bármikor találsz szexpartnert, rendes fix szexpartnert is. Na de rendes párkapcsolatot csak akkor talàlsz gyerek mellett ha nagyon vonzónak születtél.
Gondolom van mindig egy palid aki kezelget, ezt nyilván nála teszitek és ekkor ugye jól jön ha egyedül él ezért erre szűrsz.
De aztán ez a pali kezelgethet más nőket is te pedig csak egy esti program vagy a számára nem több.
Gyerekkel nem is lehetsz több, hacsak nincs mázlid kifogni egy hülyét aki el is tart. De ahhoz azért tényleg nagyon kapósnak kellene lenned. De ilyen lenéző stílussal garantàlható hogy nem erről van szó, hanem csak egy fix ürítőtartály vagy.
Én viszont köszönöm szépen jól elvagyok, van kit kezelgetnem a mamahotel ellenére is, és nem okoz semmiféle problémát ez számunkra a párommal.
Nem nehéz elviselni, hanem csak arról van szó hogy nekem kell elviselni, és nem neki engem.
Ez az alapvető helyzet (egy gyerekes nőnél) ami alárendelt féllé teszi a nőt, mert a férfi bármikor otthagyhatja ha úgy tetszik, a nő meg nem fog ugrálni amíg mellette vannak. Mivel a nő oldalán van a gyerek aki mellett nagyon nehezen talál társat.
Egy férfi pedig nincs rákényszerülve hogy elviselje a gyerekét a nőnek.
116 "gondolom"😅, nem az én bajom mit gondolsz.
Baromságokat beszélsz ember..
Eltartani se kell köszi 😆, sikerül magamat az átlagnál jonn színvonalon.
Nektek ha egy nő jól boldogul
és anyagilag független az biztos kva vagy mást húz le vagy apuci vett mindent. Sajnálom, hogy te ilyen körökben mozogsz. Ez se az én szégyenem.
Amúgy 5 évig voltam egy gyerektelennel kapcsolatban és 4 évig együtt is éltünk (meghalt mielőtt jön a hülye dumád) és most is normális férfival alakul.
Nem én keztem a lenéző stílust, mindenkivel úgy kommunikálok ahogy ő velem!
Kezelgesd csak anyuci szobája mellett 😄ha van kit kezelgetned mint puffogsz itt 20 kommentedben..?
A másik egy szar kapcsolatot simán otthagyok a francba, ilyen is volt még mindig ne magadból vagy a nődből indulj ki.
Te mégis elviseled amúgy 😆.
Én sem vagyok alárendelt szerepben mert gyerekem van.
Képzeld , engem sem kell eltartani.
De !!!!!Ennek ellenére én nem állok le ólcsójánossal, sem mamahotelessel.
Tudod miért? Nem azért mert pénzre hajtok, hanem azért mert pont az exem ilyen volt. A legrosszabb tapasztalatom és nem elég hogy pénze nem volt , nem elég hogy mamahoteles volt, nem elég hogy az apja főzött rá, nem elég hogy ultra kicsi volt a farka, nem elég hogy nem állt fel normálisan, még ő akarta nekem diktálni az iramot meg járni hozzám kajálgatni meg szexelni. Meg úgy fent horda az orrát mintha a világ legokosabb embere lett volna és hozzá képest mindenki csak egy kis porszem.
Öröm volt mellőzni, semmibe venni, és lezárni vele azt a kapcsolatot.
Minek kezdtek mama pici fiával….
Életében nem fog leválni az anyjáról.
Se az anyja róla.
Oh, de sajnállak!
Anyuci pici fiacskája azért biztosan tudott valamit, ha még egy ilyen flegma és öntudatos nő is leáállt vele. 😘
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!