Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
41/128 anonim válasza:
Nem akarok senki zsebében túrkálni. 25 évesen költöztem el otthonról, azóta magamat tartom el. Szüleim annyiban segítettek, hogy egy saját lakás önerőt össze tudjak hozni, 2007-ben ehhez 10% is elég volt. Vettem lakást hitelre, azóta már kifizettem és hitelmentes vagyok. Én nem hiszem, hogy ez egy különleges történet lenne.
42/128 anonim válasza:
41.
Na, van akinek ennyit sem adnak, te sem mentél volna sehová, ha alapcsomagnak semmit vagy rögtön nagyobb örökölt hitelt kapsz a nyakadba a sajátod mellé.
43/128 anonim válasza:
Örökölt hitel? Hogy örököltél hitelt?
44/128 anonim válasza:
Rokonok kihalnak és értesítenek, hogy te vagy egyenes-ágon a legközelebbi hozzátartozó. Örökölsz egy finom kis providentet vagy valami agyfszt biztos segít az elindulásban. Egy hétig állni fog a cerka.
46/128 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy kötelező jelleggel megörökölöd a hitelt, az örökségről ugyanis (mind a vagyonról, mind az adósságról) le lehet mondani! Különben is az adósság maximum az örökölt vagyon mértékéig örökölhető, szóval hülyeségeket ne beszéljünk már.
47/128 anonim válasza:
46.
De mondjuk egy olyan lakást amin akkora hitel van, ami már meghaladja a lakás értékét, bizony örökölhetsz. És még nagyobb bajban vagy, mintha nem volna egyáltalán.
49/128 anonim válasza:
En is igy jartam, de lemondtam a hagyatekrol azt csa.
39F incel
50/128 anonim válasza:
47 Ne értetlenkedj már, leírtuk: nem öröklöd az adósságot automatikusan, LEMONDHATSZ RÓLA. Ahogy az adósságot is csak és kizárólag az örökölt vagyon mértékéig örökölheted. Ha nem vagy képben a témával, akkor legalább hülyeségeket ne írkálj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!