Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
21/128 anonim válasza:
Nem hinném, hogy csak ez a gond....
22/128 anonim válasza:
Aki 40 évesen még a szüleivel él, ott nagyon nagy gáz van.
23/128 anonim válasza:
24.
Vagy csak szimpla szegénység.
24/128 anonim válasza:
Indiaban altalaban a szuleikkel elnek a ferfiak, amig ki nem hazasitjak oket.....
39F incel
25/128 anonim válasza:
Szerencsere nem Indiaban elunk.
26/128 anonim válasza:
25.
Na igen, gazdaságilag lassan India is felülről integet a magyar romoknak. Ha nem volna ott annyira szar az időjárás, mint amilyen, India már bőven leelőzte volna Magyarországot.
27/128 anonim válasza:
azért én mégsem cserélnék velük.
28/128 anonim válasza:
27.
Én sem, de ettől még Magyarországon is megfizethetetlenek az ingatlanok.
29/128 anonim válasza:
28-akkor mennék inkább társbérletbe haverokkal vagy ismeretlenekkel, minthogy a szüleimmel éljek. Bocs, de szerintem egy koron túl az már nem egészséges.
30/128 anonim válasza:
29.
Elhiszem, hogy nem egészséges, de akkor adják olcsóbban, mint pl. tették azt a Kádár-érában vagy ne legyen minden második hitel kötelezően átkúrás is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!