Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
61/128 anonim válasza:
A 18 éves lányok nem utasítják vissza azt a férfit aki a szüleivel él. Sőt autója sem kell legyen a férfinak. Elbuszozgatnak szépen és jó nekik a mama hotelben. Ők még tudnak szerelemmel szeretni és nem a pénz motiválja őket. Irigylem őket
62/128 anonim válasza:
61-csak a 18 éves lányok nem 30-40 éves pasikra buknak, hanem a korosztályukban lévő fiatal pasikra, akik esetében természetes, hogy még a szüleikkel élnek.
64/128 anonim válasza:
Dehogy baj. Neked is megvolt a lehetoseged, de magadon valtoztatni kitartoan nem akartal. Ez a hajo elment, most is munkat kene beletenni, de mar tobbet, mint korabban. Mit fogsz tenni? Semmit. Jo ez igy.
66/128 anonim válasza:
Én is otthagytam egy ilyet csak ő már 50 volt.
Félt hogy nem jönnénk ki anyagilag, de szerintem soha nem lesz nője már, mert sok éve fél….
67/128 anonim válasza:
Ha a csaj egyedül gyereket nevel akkor elvileg, hangsúlyozom hogy elvileg kvittek vagytok
Gyakorlatilag nem, hiszen egy nő mindig messze értékesebb a társkeresésnél mint egy férfi aki nem a legjobban kinéző 10-20% tagja. Akkor is ha a nőnek gyereke van, a pasasnak meg saját háza amiben egyedül él.
De elméletileg ugyanakkora probléma mindkettő, egálban van
68/128 Fingkirály válasza:
Én már bőven elmúltam negyven, és édesanyámmal élek.
Igaz, ő egyedül maradt, idős, és beteg. Segíteni kell. Most rakjam ki az utcára vagy dugjam valami otthonba?
69/128 anonim válasza:
Fingkiraly, már a nickneved alapján is népszerű lehetsz a nők körében. Mama már csak hab a tortán.
70/128 anonim válasza:
Basszemeg már hogy lehet ilyen névről írni hogy Fingkirály. Undorító név hányok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!