Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ebben az országban jellemző, hogy a 30-40 éves, szüleikkel élő férfiakat a nők legalább 95%-a elutasítja?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 21:29
 81/128 anonim ***** válasza:
53%

Sajnálhatnád a saját anyádat is 80#

Ő is sajnálhatja hogy nem vágta anno falhoz ösi foglalkozásának gusztustalan gyümölcsét

De azt megértem te miért költöztél el, hiszen a kuncsaftokat zavarhattad, így elzavart

2023. nov. 3. 16:08
 82/128 anonim ***** válasza:
46%

81

Őt nem kell sajnálni, nem hozok rá szégyent. Szerencsére nem rajta röhögnek az ismerősei, mikor meséli, hogy a pici fiacskája milyen életrevaló legény lett =)

Bízom benne, hogy mikor fürdeni mész nem kell rád szólnia hogy "nyakat-fület alaposan" és a körmeidet is le tudod vágni egyedül.

2023. nov. 3. 16:41
 83/128 anonim ***** válasza:
62%

" mert a magyar nők várják el leginkább a férfitől, hogy a közös életüket és egzisztenciájukat egymaga megteremtse. "

Lófszt! A legtöbb pár ezt együtt teremti meg.

Viszont ha 40 évesen fiatal csini baba kell, akkor igenis villantanod kell valmit. Anyuka pincéjén kívül.

2023. nov. 3. 17:45
 84/128 anonim ***** válasza:
53%

82#

Én nem is sajnálom, megszedte ő magát kanos bácsik ápolgatásából

Csak hát volt egy becsúszott gyerek is, aki útban volt

Így neked menned kellett

Nekem szerencsére nem kellett, így élhetek boldogan és mégis szabadon

2023. nov. 3. 18:58
 85/128 anonim ***** válasza:
46%

84

Jaja, azért nyervogtok itt a gyakorin hogy a kutyának se kellettek :D

2023. nov. 3. 19:20
 86/128 anonim ***** válasza:
76%

"A 18 éves lányok nem utasítják vissza azt a férfit aki a szüleivel él"

ÍGy van. Mivel 20 körüli srácokkal randiznak, akiknél ez természetes, nem pedig 40 éves középkorú, apjuk lehetne pasikkal.

2023. nov. 3. 19:49
 87/128 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudom, de a mamahoteles, felmutatni szinte semmit nem tudó haveromat egy kimondottan csinos olasz csaj levadászta magának. Pedig még csak nem is jóképű. Igaz, nem ronda, de nem is jóképű. Plusz művészlélek (ha ez pozitívum), zenél és nagyon kedves. De összesen ennyit tud a srác, mégis levadászta magának ez az olasz csaj. Előtte a magyar lányokkal csak szenvedett, legfeljebb csak kihasználták...

Szóval ez alapján lehet, hogy nem mindenhol van ez.

2023. nov. 17. 17:57
 88/128 anonim ***** válasza:

Unalmas volt neki a default setting, a sok lapatallu olasz macho, es inkabb a mamahoteles magyar incel kellett neki. Anomalia, van ilyen, de ritka.

39F incel

2023. nov. 17. 23:22
 89/128 A kérdező kommentje:
Gyanítom, hogy az olasz nőknél alapból sem annyira fontos szempont az adott férfi lakhelye, mint a magyaroknál. Nálunk vagy albérletre szórja a pénzt, vagy örököl lakást egy férfi, vagy vígaszként mehet prostizni mamahotelesként. :D
2023. nov. 18. 00:06
 90/128 anonim ***** válasza:
38%

89

Az legalább egyedül él! 🤷‍♀️

Albérletre "szórja"???

Szerintem a lakhatás kifizetése nem penzszorás! De ha nem.élsz egyedül, hogyan akarsz pl. szexelni??? Mire induljak be? Arra, hogy anyád ott van a másik szobában? Kösz, nekem jobban bejönnek a biztos egzisztenciával rendelkező férfiak!

2023. nov. 18. 06:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!