Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a legjobb társkereső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb társkereső?

Figyelt kérdés

Melyik az a társkereső, ahol érdemes próbálkozni. Vannak a társkeresőkön fiatalabb fiúk, a 20-as éveik elején lévők?

Mire figyeljek, amikor társkeresőt használok?

Minden jó tanácsot szívesen fogadok!

tegnap 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem személyesen a legjobb, de ki minek a híve. Szerintem egyik sem a legjobb, mindenhol a prémium tagsággal tudod csak a rendeltetése szerint használni. Szerintem minden korosztályt megtalálsz majd rajta. Arra figyelj, hogy nagyon sok a hamis fiók, a csalók és hazug emberek.

18/f

tegnap 19:08
 2/6 anonim válasza:
100%
Kedves Kérdező! Épp tegnap előtt este reg.eltem az első ilyen platform-ra ami szembe jött (parom.hu), de hamar rá kellett jönnöm, hogy ha nem kongatom be a VIP tagságot, gyakorlatilag értelmetlen és erősen korlátozott minden. Megtettem, írtam is gyorsan 6 jelöltnek, de ezidáig egy sem válaszolt. Kivárom a 30 nap tagságot, de szerintem maradok a klasszikus módszernél. Hátha neked több siekred lesz ... :)
tegnap 21:00
 3/6 anonim válasza:
100%
Gyanítom a nők azért több érdeklődést váltanak ki, mint a virsliparty-ra igyekvő elkeseredett/unatkozó 30-as 40-as fickók
tegnap 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Felejtsd el, mindegyiken legalább 70% férfi, csak ha fizetsz akkor kapsz igazi szolgáltatást, de ha nem nézel ki NAGYON jól akkor esélytelen kitűnnöd a tömegből. A társkeresők KIZÁRÓLAG a külsőről szólnak és az alkalmi kapcsolatokról.
tegnap 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

Én hatalmas betükkel kiírtam az elvárasaimat, amikből, ha egy.is nincs meg, kár pazarolni az időt.

(Nincs sok)

-100% hetero

-Ne legyen nős, / barátnös

-Ne az anyjával éljen

-Legyen normalis munkája, normális fizetessel (ne hónaprol-hónapra eljen

-Legyen jogsija

-Legyen független, (anyukátol, gyerektől)

-Akarjon gyereket.

Ha ezekből bármelyik nem ok, ne fecséreljük egymas idejét.

Én, 31 vagyok, ennyi idősen van már annyi önismetetem, hogy pontosan tudom, mi az amit úgysem tudnék elviselni....

te a 20as éveid elején jársz, a legfontoaabb, hogy fejleszd az önismereted, hogy nálad mik a redflagek, és ha már tudod mit szeretnél, könnyebb keresni, és nem pocsékolod az idődet olyannal, akivel amugy sem működne. Ez az én tanácsom.

tegnap 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nőként a Bumble-t használtam, nekem bejött. A többsége a férfiprofiloknak 20as éveiben járó férfi volt, bőven volt fiatalabb is.

Amit én tanácsolnék:

- olvasd el a profilokat, ne csak az legyen a döntő, hogy melyik fotótól esik le a bugyi, hanem szelektálj a neked mélyebben fontos dolgok alapján - és ezt azért érdemes végiggondolni előre, hogy neked mik az igényeid és milyen párt szeretnél.., ill. az alapos átolvasás segít abban, hogy kiszűrj problémás profilokat (pl. már agresszíven, nőgyűlölően ír a profilban vki vagy már ott nagyon gyanús vagy egyértelmű, hogy hazudik)

- olyat, ha jót akarsz magadnak, ne húzz jobbra, aki össz annyi energiát fektet a dologba, hogy feldob egy képet és bejelöli, hogy hetero, mert az valszeg másba, pl. a jövőbeni kapcsolatba sem fog több energiát belefeccölni

- vedd alapvetésnek azt, hogy a legtöbb emberke, akivel beszélgetsz, nemcsak veled beszélget, urambocsá randizik... ne vedd nagyon a szívedre, ha elindul egy jónak tűnő beszélgetés, aztán felszívódik vagy visszaírja, hogy "útközben találkozott vkivel"

- külföldiekkel légy óvatos, mert sokan bekamuzzák, hogy itt akarnak letelepedni és komoly kapcsolatot keresnek, amikor csak átutazóban vagy nyaralni vannak itt

- első randira ne menj szobába vagy elhagyatott helyre, meglepi helyre se lehetőleg

ma 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!