Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
#47 "természetesen rossz dolog, hisz én sem csinálom"
csak azért nem rossz dolog, mert nem csinálod, vagy csak azért nem csinálod, mert rossz dolog (de amúgy szeretnéd? bocs nem fogalmazol elég tisztán)?
Ugyanúgy ott van a feminizmus, ha bántalmaznak embereket. Nem tudom, hogy jelentette-e, vagy honnan kellett volna a világ feministáinak erről tudni, és pontosan mit is kellett volna csinálnuk vele, azon túl, hogy kollektíve az erőszakos cselekmények bejelentéséért és annak szigorú büntetéséért harcolunk.
"szerintem az sem korrekt, hogy az apának semmi beleszólása nincs (abba se, ha akarja a gyereket és abba sem, ha nem)"
De van. Bedugja-e vagy sem.
Pontosan ahogy írod, biológiailag különbözünk. Ezért a férfi beleszólása a terhességbe pár lépéssel előbb történik.
Azt meg ne hazudd, hogy feminista vagy, miközben felhozod a kényszerterhességet.
#44 Végre, itt egy értelmes feminista nő. Aki leírta a lényeget, persze, hogy a femcelek lepontozzák.
Innen kezdve nincs miről beszélni.
Ebből is látszik, hogy itt rég nem az egyenlőség a kérdés, hanem a többlet jogok.
"egy mondatot nem tudsz úgy értelmezni, hogy ne keress benne valamit amit személyes sértésként foghass fel"
"ÉÉÉNNN nem bántok nőket"
"Én egyenlően kezelek minden nőt, de miért szenvedek én akkor?"
Miben szenvedsz konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!