Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/145 anonim ***** válasza:
85%

#47 "természetesen rossz dolog, hisz én sem csinálom"

csak azért nem rossz dolog, mert nem csinálod, vagy csak azért nem csinálod, mert rossz dolog (de amúgy szeretnéd? bocs nem fogalmazol elég tisztán)?

Ugyanúgy ott van a feminizmus, ha bántalmaznak embereket. Nem tudom, hogy jelentette-e, vagy honnan kellett volna a világ feministáinak erről tudni, és pontosan mit is kellett volna csinálnuk vele, azon túl, hogy kollektíve az erőszakos cselekmények bejelentéséért és annak szigorú büntetéséért harcolunk.

2023. jún. 8. 12:58
 52/145 anonim ***** válasza:
56%

"szerintem az sem korrekt, hogy az apának semmi beleszólása nincs (abba se, ha akarja a gyereket és abba sem, ha nem)"

De van. Bedugja-e vagy sem.

Pontosan ahogy írod, biológiailag különbözünk. Ezért a férfi beleszólása a terhességbe pár lépéssel előbb történik.

Azt meg ne hazudd, hogy feminista vagy, miközben felhozod a kényszerterhességet.

2023. jún. 8. 12:58
 53/145 anonim ***** válasza:
15%

#44 Végre, itt egy értelmes feminista nő. Aki leírta a lényeget, persze, hogy a femcelek lepontozzák.

Innen kezdve nincs miről beszélni.

Ebből is látszik, hogy itt rég nem az egyenlőség a kérdés, hanem a többlet jogok.

2023. jún. 8. 13:00
 54/145 anonim ***** válasza:
32%
Mik a többletjogok?
2023. jún. 8. 13:01
 55/145 anonim ***** válasza:
3%
#42 Csodálkozok, hogy itt tartunk, miközben egy mondatot nem tudsz úgy értelmezni, hogy ne keress benne valamit amit személyes sértésként foghass fel.
2023. jún. 8. 13:02
 56/145 anonim ***** válasza:
27%

"egy mondatot nem tudsz úgy értelmezni, hogy ne keress benne valamit amit személyes sértésként foghass fel"

"ÉÉÉNNN nem bántok nőket"

2023. jún. 8. 13:03
 57/145 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul 2 kommentelőt sem tudsz megkülönböztetni.
2023. jún. 8. 13:05
 58/145 anonim ***** válasza:
3%
Valaki azt magyarázza már el nekem, miért van az, hogy a barátnőim más férfiak általi traumáik miatt én szenvedek, plusz a nők miatt is én szenvedek, akik érzelmileg kihasználnak kapcsolaton belül, plusz még a feminizmus is az arcomba van tolva, miszerint én vagyok a gonosz zsarnok férfi és nem kezelem egyenlően a nőket? Hogy van az, hogy mindenből én jövök ki rosszul? Én egyenlően kezelek minden nőt, de miért szenvedek én akkor? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
2023. jún. 8. 13:06
 59/145 anonim ***** válasza:
0%
Én sem az vagyok, aki írta, szóval te sem.
2023. jún. 8. 13:07
 60/145 anonim ***** válasza:
81%

"Én egyenlően kezelek minden nőt, de miért szenvedek én akkor?"

Miben szenvedsz konkrétan?

2023. jún. 8. 13:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!