Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
"De b+, erőltettem én a férfiak felsőbbrendűségét?"
Én sose erőltettem a nők felsőbbrendűségét.
De a szellemi egyenlőségből nem fogok engedni.
72. Annyit azert hozzátennék, hogy sajnos áltában a gyalázást a pasik vívják ki maguknak a nő utáló incel dumákal és a nők nem nagyon szoktak átmenni femcelbe(én legalábbis olvasok olyan nőkről aki a párkeresési godnjai miatt nyavalyog)
69. voltam
Szerintem a legnagyobb probléma itt is az, hogy az erőszak és erőszakosság elsősorban nem nemi (gender), hanem hatalmi kérdés. Bármin is alapul ez a hatalom. Az állam az állampolgárral az erőszakszervezetek útján, a férfi a nővel szemben erőből, ahogy az erősebb gyerek a gyengébbel szemben. Az anya a gyerekét üti, a gyerek a macskát. A dominánsabb nő megalázza a behódolót, vagy a kapcsolat végével tudatosan tökreteszi valaki az exe egzisztenciáját. A nagyobb ország megpróbálja maga alá darálni a kisebbet.
A feminizmus mai formájaval az a probléma, hogy már rég nem az egyenlő jogokat akarja, hanem arra törekszik, hogy nagyobb részesedést szerezzen a dominanciát biztosító erő(szak)szervezetekben, azok döntési pozícióinak betöltésével. A törekvés legalábbis ez.
A módszer pedig a fent sorolt hatalmi visszaélésekből kiválogatni és a férfiakra sütni az agressziót, mintha az egyetemes emberi gyarlóság csak az ő sajátjuk lenne.
Ha még valami világjobbító szándék vezetné a MAI mozgalmat, azt mondanám, hogy ez a nemtelen módszer is rendben van, de a feminizmus a mai formájában nem más, mint erőszakos emberek részesedési igénye az erőszakmonopóliumokból.
Rajtuk kívül senkinek sem segít.
" Én is szellemi partnerként szeretnék tekinteni a nőkre. Tehát ergo én még feminista is vagyok,valahol a lelkem mélyén. Csak a valóság ezt nem igazolja, sajnos eddig nem ezt tapasztaltam, csak a visszaélést. :("
Durva, hogy te normális embernek hiszed magad. És ha jól emlékszem, pont neked volt azzal problémád, hogy ha nők rajtad vernek le olyan sérelmeket, amiket más férfiak okoztak nekik. Ironikus.
Egyébként a feminizmus, szellemi egyenlőség, stb. témájához sehogy nem tartozik oda az, hogy téged párkapcsolatban érzelmileg kihasználtak nők. Senkit nem érdekel, nem erről szól, nem ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!