Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/145 anonim ***** válasza:
0%
Szépek vagytok, jó veletek a szex, tényleg, rengeteg jó emlék is kötődik hozzátok, de sajnos sok lelki szenvedés is, és ezt csak tetézi a haladó feminista gondolkodás.
2023. jún. 8. 14:03
 72/145 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is ez a szívfájdalmam, kedves 69-es. Engem tényleg csak ez a kettős mérce zavar, de az k.vára, nekem semmi bajom a nőkkel, jó velük, tényleg, minden fasza. Csak ezek a támadások esnek rosszul és az, hogy a férfi lelke le van szarva, csak nekünk kell asszisztálnunk hozzátok.
2023. jún. 8. 14:05
 73/145 anonim ***** válasza:
32%

"De b+, erőltettem én a férfiak felsőbbrendűségét?"

Én sose erőltettem a nők felsőbbrendűségét.

De a szellemi egyenlőségből nem fogok engedni.

2023. jún. 8. 14:07
 74/145 anonim ***** válasza:
0%
70-es, és ezt ki fogja nekünk elintézni? Na ez, ez az ami engem zavar, ez az érvelés... Csak támadni tudtok, meg nyilvánvalóan teljesíthetetlen érveket hangoztatni:(
2023. jún. 8. 14:07
 75/145 anonim ***** válasza:
0%
73. Én sem. Én is szellemi partnerként szeretnék tekinteni a nőkre. Tehát ergo én még feminista is vagyok,valahol a lelkem mélyén. Csak a valóság ezt nem igazolja, sajnos eddig nem ezt tapasztaltam, csak a visszaélést. :(
2023. jún. 8. 14:08
 76/145 anonim ***** válasza:
22%

72. Annyit azert hozzátennék, hogy sajnos áltában a gyalázást a pasik vívják ki maguknak a nő utáló incel dumákal és a nők nem nagyon szoktak átmenni femcelbe(én legalábbis olvasok olyan nőkről aki a párkeresési godnjai miatt nyavalyog)

69. voltam

2023. jún. 8. 14:08
 77/145 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem a legnagyobb probléma itt is az, hogy az erőszak és erőszakosság elsősorban nem nemi (gender), hanem hatalmi kérdés. Bármin is alapul ez a hatalom. Az állam az állampolgárral az erőszakszervezetek útján, a férfi a nővel szemben erőből, ahogy az erősebb gyerek a gyengébbel szemben. Az anya a gyerekét üti, a gyerek a macskát. A dominánsabb nő megalázza a behódolót, vagy a kapcsolat végével tudatosan tökreteszi valaki az exe egzisztenciáját. A nagyobb ország megpróbálja maga alá darálni a kisebbet.

A feminizmus mai formájaval az a probléma, hogy már rég nem az egyenlő jogokat akarja, hanem arra törekszik, hogy nagyobb részesedést szerezzen a dominanciát biztosító erő(szak)szervezetekben, azok döntési pozícióinak betöltésével. A törekvés legalábbis ez.

A módszer pedig a fent sorolt hatalmi visszaélésekből kiválogatni és a férfiakra sütni az agressziót, mintha az egyetemes emberi gyarlóság csak az ő sajátjuk lenne.

Ha még valami világjobbító szándék vezetné a MAI mozgalmat, azt mondanám, hogy ez a nemtelen módszer is rendben van, de a feminizmus a mai formájában nem más, mint erőszakos emberek részesedési igénye az erőszakmonopóliumokból.

Rajtuk kívül senkinek sem segít.

2023. jún. 8. 14:09
 78/145 anonim ***** válasza:
57%
76-os, köszönöm a kulturált kommentet.
2023. jún. 8. 14:11
 79/145 anonim ***** válasza:
21%

" Én is szellemi partnerként szeretnék tekinteni a nőkre. Tehát ergo én még feminista is vagyok,valahol a lelkem mélyén. Csak a valóság ezt nem igazolja, sajnos eddig nem ezt tapasztaltam, csak a visszaélést. :("

Durva, hogy te normális embernek hiszed magad. És ha jól emlékszem, pont neked volt azzal problémád, hogy ha nők rajtad vernek le olyan sérelmeket, amiket más férfiak okoztak nekik. Ironikus.

Egyébként a feminizmus, szellemi egyenlőség, stb. témájához sehogy nem tartozik oda az, hogy téged párkapcsolatban érzelmileg kihasználtak nők. Senkit nem érdekel, nem erről szól, nem ez a téma.

2023. jún. 8. 14:13
 80/145 anonim ***** válasza:
0%
79, na ez az, hogy senkit nem érdekel. Most mondtad ki. Nem érdekel senkit a bennem okozott kár, de ha egy nőre valaki (én nem) kezet emel, azt (jogosan) egyből elszámoltatják. Ez a probléma. Megragadtad a lényeget, amire utalni akartam.
2023. jún. 8. 14:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!