Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
#122 akkor keressék más férfiak társaságát keresni, és a probléma meg is van oldva.
#123 lényegesen kevesebbet akarnak, igen. Mert a pasik nagy része nem képes orgazmust okozni. Nézz utána az “orgasm gap” kifejezésnek. Tömören a férfiakkal szexelő nők töredéke ér el orgazmust a nőkkel szexelő férfiakhoz képest.
Ez a szex téma nem olyan egyszerű.
Részemről úgy néz ki a dolog, hogy sosem akartam kalandot vagy szexkapcsolatot. Az rendben van, ha a férfi csak szexet akar, csak legyen szíves az elején tisztázni, ez az egyik.
A másik pedig, hogy azt én el tudom fogadni, ha épp egyáltalán nem akar kapcsolatot senkivel, és szexet keres, és azt is, ha tőlem (vagy bármilyen más konkrét nőtől) nem akar kapcsolatot olyan okból, hogy úgy érzi, nem passzolnánk össze, vagy ha teljesen eltérő elképzeléseink vannak mondjuk a jövőről. De ha egy h.ülye pitsának tart, és képzeletbeli trónusról osztja az észt, hogy én ALKALMATLAN vagyok kapcsolatra, azt nem fogom elfogadni, akkor biztos, hogy kiosztom a jó büdös francba.
Szerintem nem normális, ha valaki olyan emberrel akar dugni, akit emberileg semmire sem tart, aztán majd amikor jön egy olyan nő, akit őkelme "érdemesnek" tart rá, azzal majd hajlandó tisztelettel bánni, míg a másikkal rosszabbul, mint egy kivert kutyával.
És nem, nem akarok egy ilyen férfi "választottja" sem lenni, akivel méltóztatik normálisan bánni, míg más nőket élő spermaputtyonynak tart, és gusztustalan hangnemet enged meg magának velük szemben.
Sajnos volt dolgom ilyenekkel. Undorítónak tartom, hogy komoly energiákat fektettek a próbálkozásba, hogy megdugjanak, aztán még ők sértődtek meg, amikor kiderült, hogy én kapcsolatot, szerelmet akarok, és kinyilatkoztatták, hogy jelen állapotomban nem érek annyit, és abba is energiákat fektettek, hogy elköszönés után tovább győzködjenek, hogy másnak sem leszek elég jó kapcsolatra, maximum a legnyomorultabb, legcsicskább rétegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!