Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
 121/145 anonim ***** válasza:
81%
Azert altalansogban tobb azolyan pasi aki csak szexet akar egy notol.
2023. jún. 8. 16:32
 122/145 A kérdező kommentje:
116. "A vélemény olyan, mint a segglyuk..." És a pasiknak manapság, a segg az uj p@unci. Tehát nagyon sokakat érdekel az is.
2023. jún. 8. 16:44
 123/145 A kérdező kommentje:
121. Ezzel elismered, hogy a nők meg nem akarnak szexet a férfiaktól.
2023. jún. 8. 16:45
 124/145 anonim ***** válasza:
71%

#122 akkor keressék más férfiak társaságát keresni, és a probléma meg is van oldva.

#123 lényegesen kevesebbet akarnak, igen. Mert a pasik nagy része nem képes orgazmust okozni. Nézz utána az “orgasm gap” kifejezésnek. Tömören a férfiakkal szexelő nők töredéke ér el orgazmust a nőkkel szexelő férfiakhoz képest.

2023. jún. 8. 17:07
 125/145 anonim ***** válasza:
74%

Ez a szex téma nem olyan egyszerű.

Részemről úgy néz ki a dolog, hogy sosem akartam kalandot vagy szexkapcsolatot. Az rendben van, ha a férfi csak szexet akar, csak legyen szíves az elején tisztázni, ez az egyik.

A másik pedig, hogy azt én el tudom fogadni, ha épp egyáltalán nem akar kapcsolatot senkivel, és szexet keres, és azt is, ha tőlem (vagy bármilyen más konkrét nőtől) nem akar kapcsolatot olyan okból, hogy úgy érzi, nem passzolnánk össze, vagy ha teljesen eltérő elképzeléseink vannak mondjuk a jövőről. De ha egy h.ülye pitsának tart, és képzeletbeli trónusról osztja az észt, hogy én ALKALMATLAN vagyok kapcsolatra, azt nem fogom elfogadni, akkor biztos, hogy kiosztom a jó büdös francba.

Szerintem nem normális, ha valaki olyan emberrel akar dugni, akit emberileg semmire sem tart, aztán majd amikor jön egy olyan nő, akit őkelme "érdemesnek" tart rá, azzal majd hajlandó tisztelettel bánni, míg a másikkal rosszabbul, mint egy kivert kutyával.

És nem, nem akarok egy ilyen férfi "választottja" sem lenni, akivel méltóztatik normálisan bánni, míg más nőket élő spermaputtyonynak tart, és gusztustalan hangnemet enged meg magának velük szemben.

Sajnos volt dolgom ilyenekkel. Undorítónak tartom, hogy komoly energiákat fektettek a próbálkozásba, hogy megdugjanak, aztán még ők sértődtek meg, amikor kiderült, hogy én kapcsolatot, szerelmet akarok, és kinyilatkoztatták, hogy jelen állapotomban nem érek annyit, és abba is energiákat fektettek, hogy elköszönés után tovább győzködjenek, hogy másnak sem leszek elég jó kapcsolatra, maximum a legnyomorultabb, legcsicskább rétegnek.

2023. jún. 8. 17:33
 126/145 anonim ***** válasza:
69%
Én csak azt szeretném ha annyit kereshetnék mint a férfi kollégám ugyanebben a munkakörben, semmi mást. Amíg egy ilyen cég is létezik (márpedig rengeteg van), addig ne beszéljen senki egyenlőségről.
2023. jún. 8. 17:45
 127/145 anonim ***** válasza:
0%
Tényleges egyenlőség? Ahol a férfiak is mehetnének 40 év után nyugdíjba, és a nők is aszfaltoznák az utakat? Azt hiszem, ez még messze van.
2023. jún. 8. 22:37
 128/145 anonim ***** válasza:
100%
Az egyenrangusag a lehetosegekre vonatkozik, hogy a nok is csinalhassanak olyan dolgokat, vallalhassanak olyan munkat, amit korabban csak a ferfiak tehettek. Mindezt ugyanolyan berert. Ezt jelenti az egyenrangusag, nem a tevkepzeteiteket, meg amit bele akartok magyarazni, idiotak.
2023. jún. 8. 22:40
 129/145 anonim ***** válasza:
0%
128: Ezt viszont már régen megtehetik. Nekem például informatikai cégnél volt ügyvezető igazgató poziban női felettesem. Igaz, a bérét nem tudom, mert olyan pozícióban volt ahová az életben nem jutok el. (bár nem is célom)
2023. jún. 8. 22:44
 130/145 anonim ***** válasza:
14%
#126 Ha ez így lenne a férfi kollégádat már rég lecserélték volna egy nőre. Valószínűleg több a tapasztalata, vagy a végzettsége, egyéb tudása, vagy egyszerűen csak jobban dolgozik. Vagy olyan ismerősei vannak stb. Nem kell mindenre ráhúzni, hogy mert ő férfi én meg nő. Eh olyan mint a vígjátékokban a néger minden kis apróságra azzal reagál, hogy "Azért mert néger vagy?".
2023. jún. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!