Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi változna, ha a feminizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változna, ha a feminizmus célt érne?

Figyelt kérdés
A nők számára ideális, egyenlő társadalomban, a nők lemondanának arról hogy általában a férfinak kell kezdeményezni, és eltartani/felemelni a nőt. Fordítva esetben pedig elenyésző számban történik csak meg, hogy ilyesmit csináljon a nő. A prostitúció pedig megszűnnek, mert a nők is annyit akarnának, és csinálnák is a szexet, mint a férfiak.

#prostitúció #feminizmus #Feminizmus hatásai #Elnyomott nők #Felszabadult nők
2023. jún. 8. 11:49
 91/145 anonim ***** válasza:
55%
#86 normális kapcsolatban ez igaz oda-vissza, és jogos elvárás mindkét félnek.
2023. jún. 8. 14:29
 92/145 anonim ***** válasza:
70%

90! A párom bármivel jöhet hozzám! Tamogatom teljes mértékben!

Az olyan pasikat nem szeretem, aki pl ismerkedne de állandóan rinyál, mást hibáztat azért mert nem "jut" neki nő!

2023. jún. 8. 14:30
 93/145 anonim ***** válasza:
70%

"Én is ezt mondom, én nem akartam az egyéni dolgaimat kollektíve rátok varrni, én is jogokról vitatkoztam. "

Milyen jogokról? :D Folyamatosan a picsogást nyomtad, hogy téged hogy használtak ki érzelmileg, meg hasonlók. Mi köze ezeknek a jogokhoz?

Egyébként meg te mondtad, hogy szeretnéd szellemileg egyenrangúként kezelni a nőket, de a brühühühüh tapasztalataid alapján sajnos nem lehet.

" Erre megkaptam, hogy bántalmazás így, erőszak úgy. "

Nem tőlem.

De egyébként meg kell hagyni, hogy azzal, hogy a fizikai bántalmazások elszenvedői többségében nők, valóban felvetődik egy probléma, amire nem lehet rákontrázni azzal, hogy deeee a NŐŐŐŐŐK lelkileg bántalmaznak, ami ugyanolyan rooosssz. Nem, nem ugyanolyan rossz. Mivel a fizikai bántalmazás egyben lelki bántalmazás is (mivel nemcsak a fizikai fájdalom, sérülés bánt, hanem az, hogy odáig merészkedett az illető, hogy kezet emelt rád), másrészt pedig, nem úgy működik, hogy a férfi egy mozdulattal leszereli a hisztériás nőt, és akkor vége, hanem pont úgy férfiak is manipulálnak, érzelmileg bántalmaznak másokat, semmiben sem maradnak el ebben a nőktől. A fizikai bántalmazók pedig borítékolhatóan csinálják ezeket is. Bántják a nőt szavakkal, lekicsinylik, lenézik, letagadják a megéléseit, stb.

A nők viszont csak biológiai okokból maradnak el fizikai bántalmazás terén, mivel átlagban sokkal gyengébbek. Ez tény, ezzel nincs mit vitatkozni.

"Jogi kérdésben nekem az az álláspontom, hogy szerintem a nők minden jogot megkaptak már, ami őket illeti"

Szerintem is, én már az első oldalon le is írtam ezt.

2023. jún. 8. 14:31
 94/145 anonim ***** válasza:
31%

Ui: Férfi barátokat is meghallgatok...de egy szinte idegen baja nem érdekel.

Volt aki randin már sajnálta saját magát az első 10 percbe...

2023. jún. 8. 14:31
 95/145 anonim ***** válasza:
69%

"83. “ Az én exem is azt állította, hogy én tettem őt tönkre lelkileg,” Nahát ez az, egy nő mire fel várja el, hogy a 100%os lelki támasza legyél, ha ő ezt nem adja vissza? Ha nem azért várja el, mert ez a nőségéből fakadó privilégiuma, akkor mi a hivatkozási alapja?"

Az én válaszom idézted, de a reakciód semmilyen szinten nem illik oda.

Szóval: Miről beszélsz tulajdonképpen?

2023. jún. 8. 14:33
 96/145 anonim ***** válasza:
77%

84: jogilag ez talán igaz lehet, de

1 - sokan szülés után kiesnek a munkaerőpiacról, és emiatt a nyugdíjuk is kevesebb lesz

2 - attól hogy egyforma jogaink vannak, attól nem szűnnek meg egyből az előítéletek pl munkahelyre inkább férfit vesznek fel mert nem megy el szülni stb.

A fentieken túl meg a legnagyobb probléma, hogy sokan meghallják hogy feminizmus, és már elborult az agyuk, képtelenek racionális érveket felfogni (vagy akár azt, hogy a feminizmus nem az, aminek ők gondolják).

Az igaz, hogy vannak speciálisan olyan problémák, amik pedig a férfiakat érintik (vagy érintik inkább), és ez kevesebb figyelmet kap. Azt kellene felfogni, hogy a nők problémáinak orvoslása nem jár hátránnyal a férfiakra nézve, ahogy fordítva sem. Néha szinte versenybe fordul a dolog, hogy kinek rosszabb, ahelyett hogy megpróbálnánk megérteni a másik felet.

2023. jún. 8. 14:33
 97/145 anonim ***** válasza:
57%

93. "Szerintem is, én már az első oldalon le is írtam ezt."

Akkor ebben nincsen köztünk vita.

96. "sokan szülés után kiesnek a munkaerőpiacról" - ez abszolút így van. NA ez egy olyan terület, amin változtatni kéne.

2023. jún. 8. 14:35
 98/145 A kérdező kommentje:
95. Arról hogy a nők azt várják hogy a férfi tegye őket, meg az életüket rendbe. Ha sikerül valami, az közös siker, ha nem akkor az egyedül a férfi hibája.
2023. jún. 8. 14:37
 99/145 anonim ***** válasza:
14%
98. Ez mennyire igaz! Nesze neked, egyenlőség... Pedig én férfiként is közös sikerként/kudarcként könyvelek el mindent, ami párkapcsolatban történik.
2023. jún. 8. 14:42
 100/145 anonim ***** válasza:
0%

98

Ez nem elég, hogy nem igaz, de az idézett hozzászólásom nem erről szólt, szóval leszel szíves nem használgatni hamisan az agymenéseid igazolására.

2023. jún. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!