Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változna, ha a feminizmus célt érne?
90! A párom bármivel jöhet hozzám! Tamogatom teljes mértékben!
Az olyan pasikat nem szeretem, aki pl ismerkedne de állandóan rinyál, mást hibáztat azért mert nem "jut" neki nő!
"Én is ezt mondom, én nem akartam az egyéni dolgaimat kollektíve rátok varrni, én is jogokról vitatkoztam. "
Milyen jogokról? :D Folyamatosan a picsogást nyomtad, hogy téged hogy használtak ki érzelmileg, meg hasonlók. Mi köze ezeknek a jogokhoz?
Egyébként meg te mondtad, hogy szeretnéd szellemileg egyenrangúként kezelni a nőket, de a brühühühüh tapasztalataid alapján sajnos nem lehet.
" Erre megkaptam, hogy bántalmazás így, erőszak úgy. "
Nem tőlem.
De egyébként meg kell hagyni, hogy azzal, hogy a fizikai bántalmazások elszenvedői többségében nők, valóban felvetődik egy probléma, amire nem lehet rákontrázni azzal, hogy deeee a NŐŐŐŐŐK lelkileg bántalmaznak, ami ugyanolyan rooosssz. Nem, nem ugyanolyan rossz. Mivel a fizikai bántalmazás egyben lelki bántalmazás is (mivel nemcsak a fizikai fájdalom, sérülés bánt, hanem az, hogy odáig merészkedett az illető, hogy kezet emelt rád), másrészt pedig, nem úgy működik, hogy a férfi egy mozdulattal leszereli a hisztériás nőt, és akkor vége, hanem pont úgy férfiak is manipulálnak, érzelmileg bántalmaznak másokat, semmiben sem maradnak el ebben a nőktől. A fizikai bántalmazók pedig borítékolhatóan csinálják ezeket is. Bántják a nőt szavakkal, lekicsinylik, lenézik, letagadják a megéléseit, stb.
A nők viszont csak biológiai okokból maradnak el fizikai bántalmazás terén, mivel átlagban sokkal gyengébbek. Ez tény, ezzel nincs mit vitatkozni.
"Jogi kérdésben nekem az az álláspontom, hogy szerintem a nők minden jogot megkaptak már, ami őket illeti"
Szerintem is, én már az első oldalon le is írtam ezt.
Ui: Férfi barátokat is meghallgatok...de egy szinte idegen baja nem érdekel.
Volt aki randin már sajnálta saját magát az első 10 percbe...
"83. “ Az én exem is azt állította, hogy én tettem őt tönkre lelkileg,” Nahát ez az, egy nő mire fel várja el, hogy a 100%os lelki támasza legyél, ha ő ezt nem adja vissza? Ha nem azért várja el, mert ez a nőségéből fakadó privilégiuma, akkor mi a hivatkozási alapja?"
Az én válaszom idézted, de a reakciód semmilyen szinten nem illik oda.
Szóval: Miről beszélsz tulajdonképpen?
84: jogilag ez talán igaz lehet, de
1 - sokan szülés után kiesnek a munkaerőpiacról, és emiatt a nyugdíjuk is kevesebb lesz
2 - attól hogy egyforma jogaink vannak, attól nem szűnnek meg egyből az előítéletek pl munkahelyre inkább férfit vesznek fel mert nem megy el szülni stb.
A fentieken túl meg a legnagyobb probléma, hogy sokan meghallják hogy feminizmus, és már elborult az agyuk, képtelenek racionális érveket felfogni (vagy akár azt, hogy a feminizmus nem az, aminek ők gondolják).
Az igaz, hogy vannak speciálisan olyan problémák, amik pedig a férfiakat érintik (vagy érintik inkább), és ez kevesebb figyelmet kap. Azt kellene felfogni, hogy a nők problémáinak orvoslása nem jár hátránnyal a férfiakra nézve, ahogy fordítva sem. Néha szinte versenybe fordul a dolog, hogy kinek rosszabb, ahelyett hogy megpróbálnánk megérteni a másik felet.
93. "Szerintem is, én már az első oldalon le is írtam ezt."
Akkor ebben nincsen köztünk vita.
96. "sokan szülés után kiesnek a munkaerőpiacról" - ez abszolút így van. NA ez egy olyan terület, amin változtatni kéne.
98
Ez nem elég, hogy nem igaz, de az idézett hozzászólásom nem erről szólt, szóval leszel szíves nem használgatni hamisan az agymenéseid igazolására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!