Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a feminizmus átment inkább feminácizmusba?
Folytatva Sunshinedoll gondolatmenetét. Addig ti csak fogjátok be, de rohadtul, amíg Kertész Ágnes évek óta ül pedig meg se döglött a tetű férje, a "lúgos orvos" meg szabadlábon röhög, miközben az áldozata egy életre megnyomorodott.
Én elhúztam 20 éve Magyarországról. Nem azért mert nekem akkor rossz lett volna, hanem csak így alakult, de ami azóta van, hát... undorító! Soha nem mennék vissza és soha nem nevelném ott a fiaimat (kettő van).
#3:😂😂😂
Engem nem érdekel, hogy nő vagy férfi vagy, ha hülye vagy, akkor megkapod és kész. 🙂
1: 10-11 hét van egy évben ?
Én úgy tudtam hogy 52. Egy évben 42-46 nőt gyilkolnak meg, ennek a 20-30 szazaleka úgymond párkapcsolati.
Ezt hogy osztod le úgy hogy minden hétre jusson egy ?
2-es
Csak azért szemétség ilyen példákat felhozni amikor egy férfiból kijött az állat mert az soha nem beszédtéma hogy mi vezetett oda. Nincs olyan hogy egy férfi csak úgy leönti lúggal meg holtra veri a másikat csak mert ő ezt élvezi... iszonyatos felgyülemlett frusztráció, mrgaláztatás és lelki terror eredménye. Ezekben pedig a nők nagyon ott vannak a topon, sokkal inkább mint a férfiak. Soha nem hinném el hogy a férfi csak úgy kikelt magából a nő meg ártatlan bárány.
Szerintem te csak azt hiszed hogy feminizmus nélkül a nők a farkad elé borulnának és könyörögnének hogy had szophassanak le, és had pucolják a szarfoltot az alsógatyáidról életed végéig, de a helyzet az, hogy ha a "mai feministákat" túl erőszakosnak tartod, mert néha bunkók veled a neten, akkor a "régi feministákat" (akik kiharcolták a jogot a nőknek, hogy szabadon beszélhessünk és élhessünk) nagyon, nagyon, NAGYON gyűlölnéd lol.
Manapság meguszod annyival hogy a nők hülyének hívnak, ha hülyén viselkedsz, régen meg a feminizmus aktív tüntetés és aktivizmus volt a nők elnyomása ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!