Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok incel a sikertelensége miatt miért a feminizmust hibáztatja?
Mikor megyünk a párommal dolgozni a cégemhez,szeretem nézni ahogy 8 körül még látom sietnek a melós férfiak a munkába.Szerencsétlenek ezek.Havi pár százezer ft-ér t dolgoznak,az ilyenek mint szeretik ezeket kihasználni,mert olcsó munkaerő.
El se tudom képzwlni ha hazaérnek az ilyen lúzerpalánták milyen romantika lehet otthon,ha már a hónap közepén elfogy a fizu....kchhhhh.
Úgy ampakk a nőket hibáztatják, úgy vettem észre.
A feministákat mindenki hibáztatja már, kb mint az inceleket.
Ki akar olyan halmazba tartozni, ami nem az életre van "berendezkedve", hanem inkább a halálra?
#8:
A feminizmus egyenrangúságot jelent és jó pár férfi is a tagja.
Amiről te beszélsz lehetséges, de egyáltalán nem biztos, hogy az adott nő, aki el van magától szállva, vagy férfigyűlölő biztosan feminista!
Természetesen vannak nők ez tény, akik a feminizmus címszó alatt azt hiszik nekik mindent szabad, akár a férfiakat utálni zsigerből. Viszont mennyi férfi búj ideológiák mögé, vagy a blackpill&bluepill meg ki tudja mi mögé és még a normális nőket is ócsárolják pedig semmi közük az ő szerencsétlenségükhöz, vagy bármihez velük kapcsolatban. Fifty-fifty legalább, nem?
Egyébként ez nem vicces, de hát könnyebb valami árnyékában megbújni, mint saját magukba nézni nemtől függetlenül sajnos...
9: Így van, de ha megkérdezel egy ilyen nőt, ő feministának fogja tartani magát akkor is, ha az eredeti feminizmusnak semmi köze ahhoz, amiben ő hisz. Őket hívják pl. ezen az oldalon is femcelnek, amit persze a negatív kicsengése miatt nem vállalnak fel, ezért maradnak a feministánál.
Ilyen eltorzult nézetekkel rendelkező emberek mindkét oldalon vannak kb. hasonló arányban. Jellemző rájuk, hogy önmagukon kívül minden és mindenki hibás azért, mert nem csak hogy nem válogathatnak a lehetséges partnerjelöltek közül, hanem szó szerint senkinek sem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!