Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van incel ismerősötök?
Tehát ismertek olyan férfiakat, akiknek soha nem volt nőjük? Esetleg ismertek olyat is, mint az itteni kérdezők? Gondolok arra hogy a gonosz külföldi pasik miatt nem jut nő, vagy akik szerint minden nőt a csúcspasik birtokolnak, vagy hogy a nőket el kéne osztani stb.
Szóval a ti valós környezetetekben találkoztatok ilyenekkel vagy ezek a kérdések unatkozó emberek fantáziái, amit saját szórakoztatásukra írnak ki?
Én is és egy barátom is incelek vagyunk.
Illetve talán ő többé már nem, egy oooorbitális véletlen szerencse által, de egynelőre émg üvölt belőle az incelség, nehezen irányítja a kapcsolatot. A lány sokkal fiatalabb nála, még is kb értelmesebb, érzelmileg több intelligenciája van.
Debileket nem ismerek.
Nekem is és neki is volt már barátnőink ez előtt.
Nekem évek óta nincs.
2 barátom van, mindketten incelek, de ez a kifejezés nem jött szóba nekünk sose. Továbbá egyszer haveri társaságban meglepően nyíltan elkezdtünk beszélni a nőkről, kiderült a többségünknek még nem volt senkije. Hoppá
20f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!