Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon sírnak, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon sírnak, hogy nem kapnak nőt, mert mind szemét és aljas, azoknak mi is a baja?

Figyelt kérdés

Már korábban is felmerült, de most konkrétan a napokban megjelent 3 kérdés ihlette ezt (egyet már töröltek belőle.)

Szóval megy a sírás, a dühöngés, hogy nem jut nő.

De közben úgy gyűlölik őket, mint a szart.

Tulajdonképp elhangzott az is, hogy a nő egyetlen értéke a p¡na, és a természet a férfit úgy alkotta, hogy erre szükség van (a mondat második felét nem is vitatom.)

De ha ez az egyetlen érték, akkor semmi szükség barátnőre. A prosti meg nem fogja elzavarni, ha kifizeti a szolgáltatást, és emberünk megkapja az egyetlen értéket, amire vágyik.

Csak akkor minek a hiszti?

(Azt se lehet mondani, hogy a nők bántják ezeket az egyedeket, hisz leginkább le se szarják őket...)

2022. máj. 22. 20:26
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy a szakadék szélén lelógó lábbal haragban állnak az egész világgal...
2022. máj. 22. 20:29
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nőkkel van baj, hanem úgy általában az emberekkel. Nagyon kifordult a világ. Szerintem a legjobb leszakadni az internetről, (Social médiák, társkeresők) mert nagyon torzítják az emberek ön és világképét. A népbutításról már ne is beszéljünk.
2022. máj. 22. 20:34
 3/46 anonim ***** válasza:
79%

2 okot tudok mondani, egyik rám is igaz, meghagyom másoknak, hogy kitalálják melyik az:

- Saját szintjükhöz képest jobbat akarnak maguknak külsőre. Kevesen fogják nekem ezt elhinni, de ebből van a 𝗸𝗲𝘃𝗲𝘀𝗲𝗯𝗯 (régi tapasztalatok alapján mondom, ami nem innen van egyébként).

- Azok a nők, akik nekik tetszenének abszolút az ő szintjükön vannak külsőre, csak annyira téves kép alakult ki a saját külsejükről, hogy azt hiszik nem. Ebből van a több.

Előbbi menthetetlen, utóbbin viszont pl. akár pszichológus is tudna segíteni.

2022. máj. 22. 20:34
 4/46 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy csak csalódottak és frusztráltságuk okozza, hogy ilyen ostobaságokat mondjanak.

Amúgy pont azt tapasztalom ezen az oldalon, hogy hiányzik az empátia. Mindenki válaszol mintha a tulajdonában lenne az abszolút igazság. Ha egy kicsit is bele tudnád képzelni magad egy olyan ember személyébe aki másra sem vágyik csak egy szerető társra de minden próbálkozása valamilyen okból kifolyólag befuccsol, akkor talán ez a kérdés nem is lenne itt. Főleg nem ennyire alpári módon.

Néha nem árt megérteni mások helyzetét mielőtt ítélkezünk.

2022. máj. 22. 20:47
 5/46 A kérdező kommentje:

Nagyon megértő és empatikus vagyok, ha nem is úgy tűnik elsőre.

Van pl egy Kispisti nevű felhasználó, ő még a nehéz eset, de tolerálható kategória.

Edircus is érdekes, néha kiakad az agyam a válaszaitól, de alapjában véve egy értelmes figurának tűnik, akinek nyilván nem osztottak túl jó lapokat, de emberi módon kommunikál.

Na és van ez, meg a hasonlóak

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ez az a szint, mikor az empátia és a tolerancia teljesen megszűnik az emberben....

2022. máj. 22. 21:00
 6/46 anonim ***** válasza:
87%

"Van pl egy Kispisti nevű felhasználó, ő még a nehéz eset, de tolerálható kategória."

Hát igen, ha nincsenek ellenérveid, akkor eléggé nehéz eset vagyok na

Az empátia ritka hiánycikk az oldalon, amiből a nőknél, főleg az itteni nőknél, illetve a legtöbb férfinak sem adatott semennyi sem.

Pont ezért szoktam belemenni a legalja vitákba is, bármelyik oldalon ahol az igazság van

2022. máj. 22. 21:24
 7/46 anonim ***** válasza:
89%
#6, én se vagyok empatikus az itt fröcsögő incelekkel, pedig nem is vagyok nő. Bromira antipatikus amikor mindenkit elhordanak mindennek, nőket és férfiakat egyaránt olyan stílusban amit a finoman szólva emancipálatlan Közel-Keleten sem engednek meg maguknak nőkkel szemben. Úgyhogy igenis, amikor feltűnik egy, én is ott leszek és minimum felviszem a vérnyomását
2022. máj. 22. 21:46
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért érzem át ezeknek a kérdezőknek az érzéseit mert engem is rengetegszer kikosaraztak már. Nagyon erősnek kell lenni, hogy ne omoljon össze az ember. Főleg amikor látod, hogy te szinte mindent megteszel, már-már logikus, hogy barátnőd kéne legyen...de sajnos a vonzódás nem ismer logikát. Amikor már az ezredik nő mondja, hogy mennyire jó fej vagy de nem érzi a szikrát. Minden csalódás kitép valamit a szívedből de ennek ellenére menni kell tovább.
2022. máj. 22. 21:49
 9/46 A kérdező kommentje:

"Pont ezért szoktam belemenni a legalja vitákba is, bármelyik oldalon ahol az igazság van"

Pont azért emeltelek ki, mert eleinte úgy tűnt, a szemellenzős, csak egy irányba haladós táborba tartozol, de láttam tőled több választ (többek közt az adott kérdésnél /vagy a töröltnél), amiből lejött, hogy nem így van.

Így nyilván nem rád értettem.

Leginkább azokra, ahol 0 érv, 0 válasz, csak az ócsárolás, ugyanaz a mantra, azt csodálkozik, miért kerülik a nők...

A másik gyöngyszem....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. máj. 22. 21:53
 10/46 anonim ***** válasza:
68%

Nézd, ha mindig keresed a szélsőséges példákat, akkor biztos fogsz találni, ahogy a sokkal moderáltabb kérdésekre adott válaszok között is extrém, már már szociopátiás viselkedés és ignoracia tapasztalható ezek ellen.

Ha valakit folyton csak pofonok érnek, akkor mégis mire számítunk? Az ilyen emberek töredéke jut el addig hogy itt sírjon, nagyrészük csendben éli mindennapjait vagy leugrik a hídról.

Például azt a mondást hogy,,minden nő krva"nem az incelek találták ki és nem tegnap. Ha valakit a nők sorozatosan megaláznak, akkor abból vagy az öngyűlölet, vagy a nőgyülölet következik, vagy mindkettő. Ahogy elég könnyen rasszista lesz az is, akit mondjuk hetetne megvernek a cigányok.

Rossz következtetés a nőgyülölet nyilván, de a tapasztalatot elvitatni akkor se lehet.

Ahogy a rasszizmusnak sem az az oka hogy a fehérek szeretik utálni a cigányokat, úgy a nőellenességnek sem az az előzménye hogy valaki rossz lábbal kelt.

2022. máj. 22. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!