Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon sírnak, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon sírnak, hogy nem kapnak nőt, mert mind szemét és aljas, azoknak mi is a baja?

Figyelt kérdés

Már korábban is felmerült, de most konkrétan a napokban megjelent 3 kérdés ihlette ezt (egyet már töröltek belőle.)

Szóval megy a sírás, a dühöngés, hogy nem jut nő.

De közben úgy gyűlölik őket, mint a szart.

Tulajdonképp elhangzott az is, hogy a nő egyetlen értéke a p¡na, és a természet a férfit úgy alkotta, hogy erre szükség van (a mondat második felét nem is vitatom.)

De ha ez az egyetlen érték, akkor semmi szükség barátnőre. A prosti meg nem fogja elzavarni, ha kifizeti a szolgáltatást, és emberünk megkapja az egyetlen értéket, amire vágyik.

Csak akkor minek a hiszti?

(Azt se lehet mondani, hogy a nők bántják ezeket az egyedeket, hisz leginkább le se szarják őket...)

2022. máj. 22. 20:26
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem értem hogy ezzel az általánosító maszlaggal mégis mit szeretnél közölni?

Azt sem értem hogy most konkrétan kikről van szó, mert a kérdés nem csak incelekről szól

Szóval ha kitaláltad hogy mit is akartál mondani akkor szólj!

2022. máj. 23. 08:45
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

"Na, az elsőnek amiben tudok, segítenék, bíztatnám, próbálnám helyrerázni az önértékelését, meg amit lehet.

A második meg ott ba$zódjon meg, ahol van, természetesen egyedül."

Namost azt azért ne képzeld hogy a kettő között nincs átfedés

Sőt, a kettő kéz a kézben jár, a depresszió roncsolja a lelket, és képes az előbbiből utóbbit csinálni, ez gyakorlatilag törvényszerű jelenség.

A másik dolog hogy szerinted mégis mit számít hogy te segíteni próbálsz neki?

Megoldod a problémáját?

Nem valószínű, helyette inkább olyan dolgokkal tömnéd a fejét, amik egyértelműen nem vezetnek sehová. Akkor is ha a legmélyebb jóindulattal vagy a másik iránt.

Tehát szerintem lényegtelen hogy mit is gondolsz róluk, ez nem változtat semmin

2022. máj. 23. 08:51
 23/46 A kérdező kommentje:

A válaszom arra irányult, hogy elvileg lenézzük, lealázzuk az összeset. Én nem nézem le az összeset (tudom, hogy ez így szart se ér, és nem fogom megváltani a világát. Nem is akarom. De akiből nem fröcsög a gyűlölet, ahhoz a többség nem gyűlölettel viszonyul.

Akik igen /mondok példát, kérdés "Hogyan érjem el, hogy nyissanak felém a nők, ha eddig nem voltam túl sikeres?", és erre jön egy olyan válasz, hogy "Ha ezt kérdezni kell, már megette a fene, és ezután se lesz jobb"/, na az ilyen válaszolónak se lehet sokkal jobb az élete, ha máson vezeti le a saját nyomorát.

Attól, hogy nem írtam le az incel szót a kèrdésben, azért ki lehet következtetni, hogy akinek nem jut nő, általában közéjük tartozik.

Eddig is tudtam, mit akartam kérdezni, fent a kifejtésben is ott van, csak sokan a főcímen leragadnak, másrészt mint megfigyeltem, kikerül egy kérdés, és SOHA nem azok válaszolnak, akiknek szól. Akikre vonatkozna, azok ilyenkor lapítanak, mint 💩 a fűben.🙄

2022. máj. 23. 09:06
 24/46 anonim ***** válasza:
4%

,,De akiből nem fröcsög a gyűlölet, ahhoz a többség nem gyűlölettel viszonyul."

Nem a lótúrót! Tegnap is kiírta egy gyerek hogy ciki-e hogy 18 évesen incel, erre mindenki, kivétel nélkül elhordta hogy ez milyen hogy ez milyen ciki meg nem normális. Hagyjuk már ezt!

Itt senki nem akar senkim segíteni, mert amúgy nem is lehet.

,,Azért, még ha nem is csak ez az ok, benne van, hogy az incelek nagyrésze csóró (Balázska-jelenség, na őt szerintem mindenki ismeri itt), vagy ha nem is az, akkor is a háborgó üzemmód bekapcsol, mi az már, hogy fizessen érte, mikor a szomszédból a Karcsi bezzeg ingyen kapja.

Na, ilyenkor sem tudom sajnálni őket, mert ha ennyit sem képesek áldozni a saját szükségleteikért, akkor egy kapcsolatban (ahova nem fognak eljutni) ugyanilyen sz*rrágók lesznek."

Ennek se füle, se farka, szerintem fuss neki még egyszer.

Miből kéne áldoznia ha csóró??xd

,,Olyan szívesen emlegetik sokan az evolúciót, meg azt, hogy mindig a nő választ.

Akkor gyűlölet helyett inkább ezen is el kéne gondolkozni.

Sok pasi, ha nagyon ki van éhezve, képes összejönni olyan nővel, aki nem tetszik neki, nem érez iránta semmit, csak a haszon kell. (Szex, rosszabb esetben házi cseléd-funkció).

Ez a pasira nézve szánalmas és gusztustalan, a nőre nézve meg iszonyat megalázó."

Ezeknek megint semmi köze egymáshoz. Te azon vagy fennakadva hogy milyen az ember. Hát na bumm, igen, a férfiak ilyenek, hamarabb vágynak a pncira mint a nők a kukira. Magyarán megint ott tartunk hogy a nő azt csinál amit akar, a férfi meg beérheti ducijucival mert csak az jut. Mi nem tudunk válogatni, illetve tudunk csak akkor még nagy eséllyel egyedül fogunk megrohadni. Elhiheted hogy ezt nem a férfiak kérték.

Amúgy ennek mi köze az incelekhez?

,,Egy nő ilyet nem csinál, igencsak ritka, hogy azért van valakivel, csal hogy legyen, amúgy a háta közepe se kívánja. Egész egyszerűen nem érdeke.""

Igen, tudod a hímsoviniszta incelek is pont így gondolkodnak, hogy hát nekik egyszerűen nem érdekük a nők jogegyenlősége.

,,Na, és pont ez az incelek nagy bánata, de tényleg őket boldoggá tenné egy hazug érdek-kapcsolat?"

Hát pedig, ha tetszik neked, ha nem, amíg a nők a férfiak 80-90%át átlag alattinak tartják, addig lehet beszélni arról hogy micsoda szemetek meg szánalmasak az incelek, de az a helyzet hogy a férfiaknak se kéne lentebb adni az igényeket, ha ez nem így lenne.

Akár tetszik, akár nem, ezen incelek nagyrészének pár évtizeddel ezelőtt semmilyen problémájuk nem lett a párkereséssel.

2022. máj. 23. 11:06
 25/46 A kérdező kommentje:

"Miből kéne áldoznia ha csóró??xd"

Mint írtam, vagy-vagy. De aki anyukával él, eltartják, és nincs pénze k*rvára, annak kapcsolatra miből lenne?

Nem azt mondtam, tartsa el a nőt, de a fillér nélküliekkel milyen közös jövőt lehet tervezni?

És erre mondják, hogy a nőknek csak a pénz számít?...

De oké, kihámoztam a lényeget, szóval az a baj, hogy a nőknek van beleszólási joguk a saját életükbe, kivel akarnak összejönni és kivel nem, így születtek az incelek, pedig milyen jó volt, mikor csak kussoltak és főztek, meg kiszolgálták a 'zurukat.... De szép világ is volt az...

2022. máj. 23. 12:29
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

"De oké, kihámoztam a lényeget, szóval az a baj, hogy a nőknek van beleszólási joguk a saját életükbe, kivel akarnak összejönni és kivel nem, így születtek az incelek, pedig milyen jó volt, mikor csak kussoltak és főztek, meg kiszolgálták a 'zurukat.... De szép világ is volt az.."

Szerintem sok hasznos és racionális válasz érkezett a kérdésedre de te mégis csak ennyit értettél meg belőle. Tudod miért van ez? Mert te ezt akarod hinni. Jöhetne egy elismert sztárpszichológus is, te neki se hinnéd el mindazt amit már sokkal okosabb emberek kitanulmányoztak. Te eldöntötted, hogy meg sem akarod érteni ezeket az embereket és bárki bármit írhat mert te addig sarkítod a válaszokat amíg a fentihez hasonló nevetségesen arrogáns konklúzióhoz jutsz.

Őszintén amikor láttam a kérdésed azt hittem, hogy valóban érdekel a téma de most már látom, hogy csak az utálkozás volt a célja...nameg, hogy jöjjön valaki aki osztja a véleményed és együtt gyalázhassátok tovább ezeket az embereket. Ha valóban érdekel az ilyen emberek pszichológiai háttere akkor tedd félre az előítéleteid és olvass pszichológia könyveket.

2022. máj. 23. 16:38
 27/46 A kérdező kommentje:

#24-es válasz "Akár tetszik, akár nem, ezen incelek nagyrészének pár évtizeddel ezelőtt semmilyen problémájuk nem lett a párkereséssel." mondatra írtam az idézett szöveget.

A saját kérdéseimet szoktam figyelni, és mivel igyekszem szinte mindenkinek külön válaszolni, így azt hittem, egyértelmű. De ezek szerint nem volt az.

Tényleg érdekelt, jöttek èrtékelhető válaszok, és nem érzem úgy, hogy bárkiébe beleálltam.

2022. máj. 23. 16:50
 28/46 anonim ***** válasza:
5%

,,De aki anyukával él, eltartják, és nincs pénze k*rvára, annak kapcsolatra miből lenne?"

Pont ma jött ki egy felmérés hogy a 18-25 közötti fiúk 86%a otthon lakik, a 25-30 között is 61%

Elég irreális a mai világban, főleg a jelenlegi gazdasági válság közepette, ilyen ingatlan/albérlet árak mellett azt várni hogy majd valakinek saját lakása lesz.

Hát ha ilyenek a nők elvárásai, akkor csak még több incel lesz...

,,És erre mondják, hogy a nőknek csak a pénz számít?..."

Hát mivel ez literálisan azt jelenti, igen. Legyen pénzed, legyél jóképű meg laza meg humoros, magyarán legyél Tony Stark😆

Az már csak elég a mai nőknek.

,,De oké, kihámoztam a lényeget, szóval az a baj, hogy a nőknek van beleszólási joguk a saját életükbe, kivel akarnak összejönni és kivel nem, így születtek az incelek, pedig milyen jó volt, mikor csak kussoltak és főztek, meg kiszolgálták a 'zurukat.... De szép világ is volt az..."

Tök mindegy hogy szép volt-e vagy nem, de ez volt, ez a valóság.

Amúgy meg nagyon nem sikerült kihámozni a lényeget csak kötekedsz.

Ha x dologban a, marketing miatt nőnek az igények, az árú viszont nem javul,ezért nem vesznek annyit, akkor arról biztos a gyártó tehet ha becsődöl?

Felfoghatatlan számomra hogy mit hisztiznek egyesek itt azon állandóan, hogy valaki kimondja, nők igényei nőttek meg brutálisan. És igen, ebből logikusan az jön ki hogy az az átlag Jóska aki 30-40 éve még talált párt, ma már nem talál. Minden kutatás ezt mutatja, ezt nem lehet lesöpörni annyival hogy ez az incelek kitalációja.

2022. máj. 23. 17:40
 29/46 A kérdező kommentje:

A lakás-témában teljesen igazad van, szülőként pl én se akarnám, hogy a gyerekem albérletre szórja el, amit megkeres, ha lakhat otthon.

Csak akiknek 30 évesen is anyuka áll mindent, + sürög-forog körülöttük, majd ezt várná az esetleges barátnőtől is, az nem gyere be.

"Tök mindegy hogy szép volt-e vagy nem, de ez volt, ez a valóság."

Szerencsére jobb helyeken tényleg csak volt.

Az igények valóban nőttek.

De minden más is vele együtt, ez egy nagyon összetett, sok tényezős dolog.

Sok a pénzéhes r¡b¡, tény, de az életképtelen, sültgalambra váró Jóska is egyre több az átlag Jóska helyett. Sajnos....

2022. máj. 23. 19:54
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Én megnéztem a rokonságban, hogy kinek milyen egzisztenciája volt amikor megházasodott (a mostani 40-50 évesek). A legtöbben otthon laktak az anyjukkal és szakmunkások voltak. Mindegyik kapott a faluban egy feleséget akivel építettek egy közös házat...vagy inkább egy közös jövőt.

Én ehhez képest saját lakással, jó melóval azzal kell szembesűljek naponta, hogy egy talpig kisminkelt paraszt nő (bocsánat a kifejezésért) meséli nekem, hogy ő egy magas, ambiciózus férfire vágyik...mindeközben próbál úrihölgynek látszani.

Én egyetértek azzal, hogy mindkét félnek megvannak a maga lustái de azért azt még egy nő ismerősöm is bevalotta, hogy a mai lányok nagyon profitálnak a sminkkel és a szilikonnal járó előnyökből.

2022. máj. 23. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!