Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó abban a nőknek, hogy majd minden nő ilyesmi, vagy hasonló pasit akar, ha pedig egy átlag férfi próbálkozik be náluk (ha ronda, akkor szinte már rohannak a rendőrségre), jön a minden pasi szemét, vagy nincs rendes pasi szlogen?
Helyes a srác, mondjuk nekem a barátom köröket ver rá.
Téged miért zavar, ha van egy népszerű(bb) ideál a nőknek? A férfiaknál talán nincs ilyen?
Nekem tetszik, viszont kapcsolatra nem kéne. Én egy átlagos nő vagyok, nem az edzőben lógok egész nap, nem tudnánk mit kezdeni egymással.
Minden eddigi párom külsőre átlag Jóska volt, most is olyat keresek. Csak mondjuk nekem az intelligens férfiak jönnek be, aki ilyen hülyeséget kérdez, azzal fejben van baj.
Szerintem meg nagyon helyes férfi. Szép a szeme, arca, látszik, hogy sportol, igényes, ad magára, van egy határozott kisugárzása.
Ő biztos tesz azért, hogy a céljait elérje, mer változni, nem úgy, mint sok itt rinyáló, irigykedő pasi.
Egyébként pedig nem tök mindegy neked, hogy kinek mi tetszik és ki kivel akár összejönni?
Nehogy már esélyt adjanak a nők minden jöttmentnek, aki az útjukba kerül.
Te se jössz össze akárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!