Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon sírnak, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon sírnak, hogy nem kapnak nőt, mert mind szemét és aljas, azoknak mi is a baja?

Figyelt kérdés

Már korábban is felmerült, de most konkrétan a napokban megjelent 3 kérdés ihlette ezt (egyet már töröltek belőle.)

Szóval megy a sírás, a dühöngés, hogy nem jut nő.

De közben úgy gyűlölik őket, mint a szart.

Tulajdonképp elhangzott az is, hogy a nő egyetlen értéke a p¡na, és a természet a férfit úgy alkotta, hogy erre szükség van (a mondat második felét nem is vitatom.)

De ha ez az egyetlen érték, akkor semmi szükség barátnőre. A prosti meg nem fogja elzavarni, ha kifizeti a szolgáltatást, és emberünk megkapja az egyetlen értéket, amire vágyik.

Csak akkor minek a hiszti?

(Azt se lehet mondani, hogy a nők bántják ezeket az egyedeket, hisz leginkább le se szarják őket...)

2022. máj. 22. 20:26
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
81%

#29 a te szemszögedből miért sajnos? Téged nem érint.

Én néha még mindig reménykedek egy nagyon picit a sültgalambban, de már annyira kiégtem mindenből, hogy a kaszásnak még jobban örülnék.

Az eredeti kérdésre: én nem a nők szidásával töltöm az időm, de átérzem azokat akik annyira frusztráltak a negatív élményektől, hogy egyszerre elegük van a nőkből és kívánják is őket.

2022. máj. 23. 22:20
 32/46 A kérdező kommentje:

Közönséges lesz, de igaz:

F*sz feláll, az ész megáll... És tény, hogy a nők ezt nagyon ügyesen meglovagolják (sok esetben szó szerint, na de nem akarom elviccelni...)

2022. máj. 23. 22:27
 33/46 A kérdező kommentje:
#30-nak írtam, bocsi.
2022. máj. 23. 22:29
 34/46 anonim ***** válasza:
32%

Külsőről beszélünk elsősorban.

Amíg a modern nők a férfiak nagyrészét nem találják KÜLSŐRE vonzónak addig hótmindegy hogy mennyi szerinted az ingyenélő.

Arról nem is beszélve hogy nagyon jó hangzik az hogy biztos ingyenélő mindenki, de ennek nem sok köze van semmihez. Azért azt nagyon szívesen megnézem hogy mikor vakar le magáról egy csaj egy 10es pasit csakmert az anyjával él...

Gondolom lányos anyuka vagy, eltaláltam?:)

2022. máj. 24. 07:53
 35/46 A kérdező kommentje:

Igen, eltaláltad...

Visszatérve:

Nem csak ingyenélésről beszéltem.

Az önállótlanság, hogy otthon nem csinál semmit, engem akkor is zavarna, ha az illető a fiatal Brad Pitt lenne. És nem csak engem. (Nyilván bőven van, akit nem zavar, és átázna a bugyija attól, ahogy döglik a kanapén, mert jó pasi 😂 Az ilyen nőket mérhetetlen szánalmasnak tartom, de ez most nem ide vág.)

Volt pasi nem egy, aki külsőre kimondottan bejött, aztán mikor kiderült, hogy olyan passzív, mint egy darab fa, és mindent harapófogóval kell kihúzni belőle, sokat ért a külseje, én nem szobadíszt akarok otthonra...

Van ismerősöm is, bőven nem tinikorú. Külsőre azt mondanám, mondjuk 10/6, tehát nem egy szuperpasi, de nem néz ki rosszul, nála sokkal rosszabbaknak van nője.

Anyjáékkal él.

Nem ez a gond.

Álomvilágban él, nőhöz meg nem tud hozzászólni, mert lefagy, mint a Windows...

(Bár ő pl járt már fizetősnél amúgy.)

Igen, számít a külső, de nem olyan mértékben, ahogy elő van adva, és nem CSAK az. ("Persze, mert a pénz is, ha-ha" => Mondjuk most pont nem erre gondoltam :D)

2022. máj. 24. 09:01
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem minden nő szemét és aljas, illetve eléggé egálban lehet az "aljasok" aránya nemenként (gondolom) de azért eszméletlen hogy pont az egyedülálló nők rendkívűl szűk rétegében mennyire sokan azok (vajon miért?)

Egy egészséges "önvédelmi" potenciállal rendelkező férfi (mint én) ugyan elég nagy biztonságban van a durva nyílt női támadásokkal szemben, még ismerkedésnél is. Azonban a hazudozás, a hülyére vevés, a játszmázás és hasonlók eléggé csúnya képet festenek a nőkről.

Pl. amikor randira hívom nem mondja azt egyszer sem hogy nem, de még csak nem is utal rá, később úgy kell kiszedni belőle harapófogóval hogy tulajdonképpen esze ágában sincs randizni velem, és utána az egészet megdobja valami hazudozással hogy még úgy állítsa be hogy én voltam a ludas.

Ezt nem egyszer játszották el velem. Igyekszem nem általánosítani, de azért egészen rontja a nők megítélését a szememben az ilyen gyakori viselkedésük.

2022. máj. 24. 09:55
 37/46 A kérdező kommentje:

"Pl. amikor randira hívom nem mondja azt egyszer sem hogy nem, de még csak nem is utal rá, később úgy kell kiszedni belőle harapófogóval hogy tulajdonképpen esze ágában sincs randizni velem, és utána az egészet megdobja valami hazudozással hogy még úgy állítsa be hogy én voltam a ludas."

A hülyéje arra nem jön rá, hogy a kifogások előbb-utóbb elfogynak, akkor mit fog hazudni?

(Ennek a pasi-verziója a köddéválás.

Szarul tud esni a visszautasítás, de mindenképp becsülendő, ha őszinte és felvállalja, bármelyik nemről legyen szó.

A hazugokat én is utálom.)

2022. máj. 24. 10:18
 38/46 anonim ***** válasza:
80%

"A hülyéje arra nem jön rá, hogy a kifogások előbb-utóbb elfogynak, akkor mit fog hazudni?"

Nyilván nem, mert a hazugságot hazugsággal próbálta meg fedezni

Majdnem bejött neki, csak utána túl nyilvánvaló lett számomra a helyzet, ill. azt mondanám hogy egyértelműen lebukott. Így pedig a kártyavára összedőlt, nem is beszélek vele azóta. Nyilván nem erre számított

2022. máj. 24. 10:50
 39/46 anonim ***** válasza:
3%

Nézd ha lenne egy korombeli fiad, akkor értenéd mi a probléma és miért fog sok férfi magányosan megöregedni...

Nem azért mert szerencsétlenek, akármennyire is szeretnéd ezt hinni.

2022. máj. 30. 21:19
 40/46 A kérdező kommentje:

Na, szerinted mi a probléma?

(Amúgy ne felejtsétek el azt a tényt, hogy ugyanannyi férfi él hetero pàrkapcsolatban, mint nő...)

2022. máj. 30. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!