Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon sírnak, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon sírnak, hogy nem kapnak nőt, mert mind szemét és aljas, azoknak mi is a baja?

Figyelt kérdés

Már korábban is felmerült, de most konkrétan a napokban megjelent 3 kérdés ihlette ezt (egyet már töröltek belőle.)

Szóval megy a sírás, a dühöngés, hogy nem jut nő.

De közben úgy gyűlölik őket, mint a szart.

Tulajdonképp elhangzott az is, hogy a nő egyetlen értéke a p¡na, és a természet a férfit úgy alkotta, hogy erre szükség van (a mondat második felét nem is vitatom.)

De ha ez az egyetlen érték, akkor semmi szükség barátnőre. A prosti meg nem fogja elzavarni, ha kifizeti a szolgáltatást, és emberünk megkapja az egyetlen értéket, amire vágyik.

Csak akkor minek a hiszti?

(Azt se lehet mondani, hogy a nők bántják ezeket az egyedeket, hisz leginkább le se szarják őket...)

2022. máj. 22. 20:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
81%

"Amúgy ne felejtsétek el azt a tényt, hogy ugyanannyi férfi él hetero pàrkapcsolatban, mint nő..."

Ez igaz, de ez így nem a teljes kép.

Ott a férfitöbblet is, ami csak pár százalék ugyan (kb. 5% fiatalkorban), de máris kiegyenlítetlenné teszi a helyzetet. Aztán ott van az hogy a monogámia háttérbe szorult, a randiappok egyre komolyabb elterjedésével. Manapság már sok nőnek nincs igénye PÁRkapcsolatra, ha tinderen bármikor le tud szervezni egy "randit" egy vonzó férfivel.

Magam sem hinném ha nem találkoztam volna ilyen nőkkel, de ez már elterjedt a fiatal szingli nőknél. És ebben a helyzetben mindig ugyanazon vonzó férfiak vannak kizárólagosan a csajokkal, nem azok akik nő nélkül maradtak.

És ez csak a 2 legdurvább probléma

2022. máj. 30. 21:37
 42/46 A kérdező kommentje:

"Manapság már sok nőnek nincs igénye PÁRkapcsolatra, ha tinderen bármikor le tud szervezni egy "randit" egy vonzó férfivel."

=>

Ezen mondjuk nőként meg vagyok lepődve, mert én nem tapasztaltam ezeket.

(Ez nyilván nem azt jelenti, hogy nincs ilyen.)

"Ott a férfitöbblet is, ami csak pár százalék ugyan (kb. 5% fiatalkorban), de máris kiegyenlítetlenné teszi a helyzetet."

=> Ez meg olyan, amivel nem igazán lehet mit kezdeni.

(Amíg itt-ott legálisan elvetethetik, máshol meg éppen megölhetik újszülöttként a lánygyereket, csak azért, mert nem fiú, addig nem is fog ez változni...)

2022. máj. 30. 22:09
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ez meg olyan, amivel nem igazán lehet mit kezdeni."

Senki nem kérte hogy ezzel te kezdj valamit, ezek tények

Az egyetlen amit tehetsz az a tények elfogadása, felelősséggel nem tartozol

2022. máj. 30. 22:11
 44/46 anonim ***** válasza:
55%

,,Ezen mondjuk nőként meg vagyok lepődve, mert én nem tapasztaltam ezeket."

Ne haragudj, de te ezeket anyukaként ugyan hol tapasztalnád?? Nem te ismerkedsz nőkkel gondolom. Én is jártam úgy hogy volt egy csaj aki azt mondta hogy bejövök neki, aztán két hét múlva a pasija hívott fel hogy mit írkálok a barátnőjének:D

Aztán amikor elmondtam mi a szitu, a gyerek nekem kezdett el keseregni a telefonba hogy a csaja amúgy ott mutogatja magát tinderen meg ilyenek.

Most is kb másfél éve beszélek egy csajjal, találkoztunk is kb 3 alkalommal, ennek ellenére hónapok óta minden nap tanul, 28 órát dolgozik hétvégén is meg természetesen beteg😂😂

De arra persze van ideje hogy, 40 soros kifogást írjon meg két perces hangüzenetet küldjön arról hogy be van rekedve. Kb tucatnyi, ezeknél százszor cifrább meg gusztustalanabb sztorim van és ez nem kivétel, hanem ma már szabály. A normális lányok nagyrésze 20 éves korárá már vagy komoly kapcsolatban van, vagy konkrétan meg van gyűrűzve, amivel semmi gond nincs csak az hogy a többi viszont olyan amilyen. Ők azok akik ma divatos eufemizmussal élve,,élik az életüket"(magyarán orrba szájba kfélnek), akiknél szerencséd van ha sorszámhúzás után sorra kerülsz, de persze komoly kapcsolatról ne is álmodj max egy vagy a sorban! A tinder erre ráadásul brutálisan ráerősít.

A lényeg hogy a nők önszántukból szinglik, a férfiak meg általában nem. Magyarán továbbra is a nők igényei határozzák meg hogy akarnak-e párkapcsolatot vagy sem, mert a férfiaknak inkább van igényük nőkre mint fordítva,a lehetőség meg sokkal kevesebb.

Nem kell ezzel kezdeni semmit csak fogadd el és ne nyomorékozz le emberek amiért nem kellenek senkinek.

Magadból indulsz ki és nem hiszed el, hogy a mai lányok nem olyanok mint te. Totálisan más az értékrend. Régen mondjuk számított hogy ki megbízható meg ilyenek, de ennek egy lelketlen húspiacon ahol úgy váltogatják a nők férfiakat, férfiak a nőket, mint a zoknit, ott szerinted ugyan miféle szerepe van a belső értékeknek vagy az ismerkedésbe belefektett energiának?

A képmutató álnaivitás csimborasszója az amit friendzone-nak neveznek, amikor egy csaj minden nyűgjét fél évig hallgatod meg segítesz neki, aztán levarrja egy csávó aki fél órája ismeri csakmert jobban néz ki mint te. Erre persze mindig az a reakció hogy,,Nem úgy gondoltam" meg,,te vagy a legjobb barátom"🤣🤣

Ugyanakkor az is letagadhatalan statisztikai tény hogy a férfiak 80-90%a a mai nők szerint átlag alatti, míg ez fordítva csak 50%.

,,Amíg itt-ott legálisan elvetethetik, máshol meg éppen megölhetik újszülöttként a lánygyereket, csak azért, mert nem fiú, addig nem is fog ez változni..."

Ennek nálunk miféle relevanciája van????

2022. jún. 1. 11:10
 45/46 A kérdező kommentje:

"Ne haragudj, de te ezeket anyukaként ugyan hol tapasztalnád?? Nem te ismerkedsz nőkkel gondolom. Én is jártam úgy hogy volt egy csaj aki azt mondta hogy bejövök neki, aztán két hét múlva a pasija hívott fel hogy mit írkálok a barátnőjének:D"

Akkor elmondom, mire gondoltam, mert ez kicsit félrement.

Nem tapasztalom azt, hogy a nők vadászgatnak, befekszenek a jó pasik alá, azt mennek tovább.

Ezt pont a pasik csinálják, akik megtehetik.

Mindent elfogadok, az eredeti kérdésem egy konkrét dologra irányult, amiben nem szerepelt, hogy 20 évesekre gondolok, mert bőven 30-40 között is létezik a jelenség...

Ide se csak 20 évesek jàrnak fel.

Az, hogy sokan kifogásokat keresnek ahelyett, hogy őszinték lennének, hát ez mondjuk 15 éve se volt másképp, emlékszem én sokmindenre (de több volt a szó nélküli felszívódás pasi oldalról, mint a kifogások.)

"Erre persze mindig az a reakció hogy,,Nem úgy gondoltam" meg,,te vagy a legjobb barátom"🤣🤣"

Nincs férfi-női barátság. Az mindig érdek valamelyik oldalról.

"ugyan miféle szerepe van a belső értékeknek vagy az ismerkedésbe belefektett energiának?"

=> Azért nem mindenki akar szaremberrel lenni, mert éppen jól néz ki 😆

"Ennek nálunk miféle relevanciája van????"

=>

Amikor a magyar csaj összejön a kínaival/négerrel/arabbal/stb., az is a +5%-nak köszönhető.

(Jó, nem csak annak.

Az egy dolog, hogy nekem nem kéne egyik sem, de sokaknak igen, mert hú, az extra...)

Összességében, amit te írtál, azt elhiszem, hogy szórakoznak. Ez nem újdonság.

De ezek nem dugni akarnak.

Semmit nem akarnak, max rajongótábort, hogy az egójukat fényezzék. (És bár lehet, hihetetlen, de ezek valamit kompenzálni akarnak...)

2022. jún. 1. 11:50
 46/46 anonim ***** válasza:
32%

,,Nem tapasztalom azt, hogy a nők vadászgatnak, befekszenek a jó pasik alá, azt mennek tovább."

Nem is kell vadászgatniuk, nekik horgászniuk kell. Vagyis várni arra hogy egy hal bekapja a csalit. A halak nagyrészét meg vissza lehet dobálni, mert van választék.

,,Ezt pont a pasik csinálják, akik megtehetik."

Hát ez kétségtelenül így van, de ehhez is két fél kell. A hipergámia a legalapvetőbb probléma. Pont az a gond hogy ezek a férfiak nem olyan válogatósak mint a nők és ez a két dolog összefüggés és erősíti egymást.

Mondok egy egyszerű példát. Van mondjuk egy 9es pasi aki levarr egy 6os csajt. Na most nyilván ez a csaj(nem kell hogy amúgy hipergám életmódot éljen) ezek után azt gondolja hogy ő ezen szinten van és nem fogja beérni rosszabbal.

Az egy dolog hogy mindenki a legjobbat szeretné, nem ezzel van a gond, hanem azzal hogy senki se a saját szintjén. Ha a lányok nagyrésze mind a fiúk 20%ára ácsingózik, abból szükségszerűen következik az hogy sokan hoppon maradnak.

Jelenleg a 18-30 közötti fiúk/férfiak 27%a szűz Magyarországon. És ez csak az aki szűz. Az olyan mint én aki nem szűz ugyan, de párkapcsolata se volt soha még ennél sokkal több van(kb ismertettségi köröm fele ilyen pedig egyetemista vagyok, sokféle embert ismerek). Ellenben nők esetében mindkét szám jóval alacsonyabb, nem nehéz kitaláni miért.

,,Mindent elfogadok, az eredeti kérdésem egy konkrét dologra irányult, amiben nem szerepelt, hogy 20 évesekre gondolok, mert bőven 30-40 között is létezik a jelenség..."

Az addig rendben van, de azért egy generációval ezelőtt az extrém volt hogy egy 30 éves csávó család nélküli, nemhogy még pncit se látott. Ez kifejezetten új jelenség. Mármint ennek a tömegessé válása.

,,Az, hogy sokan kifogásokat keresnek ahelyett, hogy őszinték lennének, hát ez mondjuk 15 éve se volt másképp, emlékszem én sokmindenre (de több volt a szó nélküli felszívódás pasi oldalról, mint a kifogások.)"

Kétségtelenül így van. Bár tippem szerint ezek megint azok a pasik akik megtehetik hogy válogatnak.

,,Nincs férfi-női barátság. Az mindig érdek valamelyik oldalról."

Valóban nincs csak azt nem értem minek szeretnek nők lelki szemetesládának használni férfiakat meg eljárkálni velük ide-oda ha amúgy nem akarnak tőlük semmit.

,,Azért nem mindenki akar szaremberrel lenni, mert éppen jól néz ki 😆"

Viszont jó emberrel aki szrul néz ki, biztosan senki nem akarXD

Azért feltételezem az itt írkáló 30-40es incelek sem úgy kezdték hogy ők szremberek meg hogy utálják a nőket. Ezt onnan is gondolom hogy a saját korosztályomban látott incelek sem ilyenek...még...

De előbb-utóbb náluk is eljön az a pont hogy az elkeseredettség haragot és keserűséget szül, mert ez szinte törvényszerű. Akit senki se szeret, az előbb-utóbb mindenkit utálni fog.

,,Amikor a magyar csaj összejön a kínaival/négerrel/arabbal/stb., az is a +5%-nak köszönhető.

(Jó, nem csak annak.

Az egy dolog, hogy nekem nem kéne egyik sem, de sokaknak igen, mert hú, az extra...)"

Hát inkább az utóbbi az oka. Az agymosás. A csapból is az folyik hogy fehér nő+néger kan mert az milyen trendi,progresszív, egzotikus, nagy a dákó, stb. Most is volt például egy olyan Axe Magyarország reklám Facebookon ahol pont egy ez a felállás volt látható. Szerencsére elég nagy felháborodást keltett.

Néhány éve láttam egy szórakozóhelyen hogy megjelent egy feka, a sok fehér pnci meg úgy ment rá mint döglégy a rohadó húsra. Elég gusztustalan volt. Természetesen az ilyenekből lesznek a nemierőszak ügyek, furcsa módon a cigányokat viszont általában elkerülik mert azokat már ismerik.

,,Semmit nem akarnak, max rajongótábort, hogy az egójukat fényezzék. (És bár lehet, hihetetlen, de ezek valamit kompenzálni akarnak...)"

Még ezzel se lenne gond, ha ma nem ez lenne a norma. Elég elkeserítő a helyzet.

Persze az is megérne egy misét hogy miért itt nyavajog sok férfi, miért nem családnak barátoknak, dehát erre is van válasz. Egyszerűen rohadt ciki bevallani hogy mennyire frusztráló a folyamatos megaláztatás. Ráadásul a legjobb az egészben hogy tapasztalatom szerint a nők is inkább azt díjazzák, ha eljátszod hogy minden oké, ha problémád van arra semmit se tudnak mondani, hanem még ők érzik magukat kellemetlenül.

Persze az is igaz hogy itt síránkozni is haszontalan, de már csak ez maradt:DDD

2022. jún. 1. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!