Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti milyen dolgok felett nem tudtok szemet hunyni, ami jellemző egy-egy nőre?
Szőr a hónaljban, alkaron, lábujjon, lábon,...
Gyereke van, vagy akar.
Az exeiről pofázik, találkozik velük, meg hasonlók.
Femináci és libsi.
- Ha egyáltalán nem érdeklődik, mert akkor nem értem kölcsönösnek.
- Ha nem beszél önmagától és csak a kérdésekre válaszol, de azt is röviden. Amolyan nem akarok vele beszélgetni, de azért valamit válaszolok. Kedvetenné tesz.
- Nincs érzelmei. Amolyan hideggé válik. Egy párkapcsolat érzelmekről is szól.
- Engem személy szerint nem izgat, ha van rajta felesleg. De azért ez esetben ég és föld, ha salátával vagy csokival tömi a majmot. Előbbi az én szememben sokkalta többet ér.
- Egy párkapcsolatban az intimitás fontos, hogy közel van, odabújuk, belsőbb témáról beszélgetünk. Ha ezektől irtózik, mi értelme?
- Vannak általános belénk vert illemek, de vannak olyan emberek, akik szemethunynak felette. Én pl. tök normálisnak veszem, ha nőből véletlenül (persze nem szándékosan) köjön egy böfi vagy szellent 1et. Biológia nah. :D
- Ami illuzió romboló, hogy a férfi nőt szeretne magának. Ne viselkedjen férfiként, hanem olyan nőt akit "megvédhet" és foglalkozhat vele és ez kölcsönös.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha külsőre vagy kíváncsi, azt mi férfiak se tudjuk mi tetszik. Mindig a kontextusban kell nézni. Lehetsz vékony-sportos-telt, ha modorod nem barátságos, az legtöbb férfinál kizáró tényező.
- Ha aranyásó; amikor ahelyett, hogy arra lenne kíváncsi, hogy én milyen ember vagyok, azt puhatolja, hogy mennyire vagyok pénzes(viszonylag jól el vagyok eresztve, nem az a bajom, hogy csóró vagyok, de az ilyen menjen a francba)
- Ha már a legelején, indirekt utalgatásokkal próbál beleugatni az életembe, vagy kritizálni az életvitelemet; "ja, te dohányzol? háát, de végülis csak akaraterő kérdése a leszokás, megpróbálhatnád", "ja, te kertes házban élsz? én nem bírnék ott lakni, csak a városban, mire jó az a kert?" "de mégis minek neked XBox?")
- Ha kóstolgat; shitteszt-nek vagy minek hívják a PUA-s gyerekek, ezek a csipkelődő beszólások, hogy csúnya a pólód/inged/nadrágod, jobban állna a rövid haj, stb.
- Ha az exeiről hadovál bármit, akár negatív, akár pozitív kontextusban
- Ha tájékozatlan, műveletlen, semmilyen értelmes dologról nem lehet vele beszélgetni az X Faktoron meg az influenszereken kívül
- Ha nem ajánlja fel randin, hogy fizeti a saját részét
#3 vagyok. #2-ra reagálok.
- engem a szőr nem zavar. :) Én úgy vagyok vele: így szereti magán. Pont. (igaz, így vagyok a nemi szörzettel is. Jó ha van, de nem zavar ha nincs.)
- exről is lehet beszélni kultúráltan, de nyilván nem ő lesz a topic.
- gyerek terv kérdés. Ez egyéni. (ahogy a szőrös dolog is.)
Én elsősorban "globális" megközelítést mondtam.
Ok nélküli fizikai agresszió.
Aranyásó.
Prostitúció.
Amúgy 2-esnek pár dologban igaza van...biztos egyeseket szíven üti...
plusz ne várja, hogy majd a 2 szép szeméért eltartom, és elvárom, hogy ne csak én érdeklődjek iránta, ne legyen egyoldalu.
Feminista.
Emancipált.
Képtelen ellátni egy háztartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!