Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak között is sok gold digger van vagy ez csak inkább a nőkre jellemző?
Van. És inkább az átlagos anyagi helyzetű nökre hajtanak.
Eleinte a férfi fizet ezt-azt, aztán azon veszed észre magad, hogy beköltözött hozzád, nem csinál semmit sem csak zabál/vedel és koszol. Ha szólsz valamiért még ő van vérig sértve. Általában az önbizalmad is próbálja aláásni....stb
Vannak és igen ahof az együk előző is írta
Atlagso helyzetű nőkre mennek ....nagyon fondorlatosak
Igen, lásd: gyakori, párkapcsolatok kategória.
"A férjem hat éve munkát keres, egyre többet iszik. Régen is ivott néha, de már minden nap a haverjaival kocsmázik, ilyenkor részegen jön haza és tör-zúz, többször megvert már. Teljes munkaidőben dolgozom, otthon minden nap van friss főtt kaja, takarítok, rendezem a háztartást, mindent megadok a férjemnek, de neki egy jó szava sincs hozzám. Most vagyok terhes a harmadik gyerekkel, ő még jobban akarta, mint én. A szüleim és barátaim már többször mondták, hogy hagyjam itt és költözzek hozzájuk a gyerekekkel, de én még szeretem a férjem és meg akarom menteni a házasságot, mert amikor kettesben vagyunk, akkor nagyon figyelmes és kedves."
De ugye ha egy ingyenélő férfi telepszik a nőre, akkor a nő a hibás, mert hagyja?
Mert fordított esetben (ha gold digger maca akaszkodik a férfira), megszólal a kórus, hogy "úgy kell a férfinak, miért jött össze ilyen nővel". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!