Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít szemét nőnek?
Én sportolók rendszeresen. De egy hétköznapi átlag nő, aki figyel az érkezésére azon nincs túlsúly. Miért sértődik meg az összes dagadt férfi amiért ugyan ezt elvárja ez a típus a másik nemtől?
Egyszerű szabályok : Mindenki a saját típusát keresse
- vékony
- sportos
- dagadt
- diplomás
- buta (általános , szakmunkás , érettségi)
- gazdag
- szegény (nettó 300 e alatt kereső)
Azért, mert beskatulyázol mindenkit.
Ez alapján nekem egy diplomás, dagadt, szegény, 300 ezer alatt kereső férfit kellene választanom, miközben akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, az diplomás, átlagos testalkatú, de gazdag férfi.
1#
Hogy miért minket utálnak azért mert olyan testalkatú férfit akarunk , amit mi is nyújtunk. Amikor be találnak a kövérek és elutasítjuk akkor jön a k. Anyád meg a fenyegetőzés.
De miért keresné mindenki a saját típusát?
Ízlések és pofonok.
Én pufibb vagyok, mint a barátom és mégis tetszem neki és nekem is ő.
Szóval szerintem ez a kategorizálás hülyeség.
De nyilván, ha neked olyanok tetszenek, mint te magad, nem kell olyannal együtt lenni aki nem, csak nem kell ez a mindenki olyannal legyen amilyen, mert ez eléggé hülyeség.
Hozzátéve még, nem tudom milyen stílusod van, de az írásos stílusod, ami átjön elég nehézkes.
Lehet azzal van a baj, az elutasításnál is.
Már megint a kategorizálás, milyen meglepő. Kérdező! Te egyébként a felsorolt kategóriákból melyikbe tartozol bele?
Nálam amúgy kiveri a biztosítékot még mindig, mikor valaki azt hiszi, hogy a diploma észt is ad.
Erre a részre gondolok: "- buta (általános , szakmunkás , érettségi)".
Szóval, ha valaki leérettségizik, de mondjuk nem szerez diplomát, az onnantól automatikusan egy buta ember? Nagyon nem értünk egyet.
Nem értem egyébként, hogy egyesek hogyan képesek ennyire leegyszerűsíteni a párkeresés témát, mikor az ember egy baromira komplex lény, aminek vannak érzései; ezek az érzések pedig NAGYON GYAKRAN felülírják a logikus gondolkodást is.
Szerintem a kérdező azt akarta írni, hogy senkit sem kéne elítélni azért mert pont olyan kategóriát szeretne társának, mint amilyen ő maga, mert azzal sincs semmi gond.
Csak marha hülyén fogalmazta meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!