Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért számít szemét nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít szemét nőnek?

Figyelt kérdés

Én sportolók rendszeresen. De egy hétköznapi átlag nő, aki figyel az érkezésére azon nincs túlsúly. Miért sértődik meg az összes dagadt férfi amiért ugyan ezt elvárja ez a típus a másik nemtől?

Egyszerű szabályok : Mindenki a saját típusát keresse

- vékony

- sportos

- dagadt

- diplomás

- buta (általános , szakmunkás , érettségi)

- gazdag

- szegény (nettó 300 e alatt kereső)

2020. szept. 5. 07:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

#8 #10-nek

Szerintem az a jó mérce, ha megismered az embert.

Egyébként van diplomám, pontosan az egyetemen látottak miatt mondtam azt, amit. Kiábrándító, hogy milyen buta emberek járnak egyetemre, és el is végzik. Ezért nem veszi be a gyomrom ezt a kategorizálást.

2020. szept. 5. 08:15
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

#11 nyilván én is láttam sok buta embert főiskolán végezni, ezért mondtam hogy általánosságban elmondható.

Vannak ilyen általánosságok, amik többnyire megállják a helyüket, ezért úgymond konszenzus alakul ki az emberek között. Pl. Hogy a vékony/edzett az egészséges. (Pedig ez sem mindig igaz, lásd fogyást előidéző betegségek, és szteroidok), meg ugye nincs becsületes politikus, pedig...

Hoppá. :) (Jó, biztos lehetne mondani párat)

2020. szept. 5. 08:24
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

tehát akkor a Kérdező elgondolása szerint egy vékony vs. molett, vagy egy vékony vs. átlagos, vagy egy vékony vs. sportos, vagy egy vékony vs. sportos, vagy egy vékony vs. zömök testalkatú személy tök nem találhat magának társat, hanem mindenki a "saját súlycsoportjával" kezdhet csak ki...

És az érzelem, a vonzódás, a kémia hova tűnik? Ezek szerint tényleg minden, csak a külső...

2020. szept. 5. 08:24
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
#11 szerintem egyik kategória sem állja meg a helyét minden esetben, kivéve talán az elhízottság, amiről azért egyöntetűen kijelenthetjük hogy nem egészséges testre utal. (Nem, nem egészséges életmódot írtam)
2020. szept. 5. 08:27
 15/34 anonim ***** válasza:

"nyilván én is láttam sok buta embert főiskolán végezni, ezért mondtam hogy általánosságban elmondható.

Vannak ilyen általánosságok, amik többnyire megállják a helyüket, ezért úgymond konszenzus alakul ki az emberek között."

Nyilván, de sokan egy papír alapján már az adott ember megismerése nélkül képesek ítéletet hozni, ami viszont nem korrekt.

2020. szept. 5. 08:28
 16/34 anonim ***** válasza:
84%
Nos kérdező, rólad a kérdés alapján annyit tudunk, hogy sportos vagy, a megfogalmazásodból meg azt, hogy buta vagy, mint a tök. Ne aggódj, rengeteg sportos, ostoba emberrel lehet ám ismerkedni megfelelő helyeken. Nem értem az aggodalmadat. Ne azokra koncentrálj, akik nem jönnek be de bepróbálkoznak, őket küldd el nyugodtan de azért értelmesebb módon mint a hogy itt megnyilatkoztál. Ha van diplomád, égesd el sürgősen, mert nem tudsz sem fogalmazni, sem helyesen írni, és irány az iskolapad.
2020. szept. 5. 08:34
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Túlmenően,hogy ki van élezve a kérdésed,az sem tetszik benne,hogy a férfiakt komplett lehúzod.Ugyanis köztetek is van szép számmal,aki így gondolkodik.Pldául te is.

"Jön anyád,meg a fenyegetés"

Hát nem tudom milyen kultúrközegben mozogsz,de az én tapasztalatom,az,hogyha valakit normális emberi hangon elutasítanak,az megérti,legfeljebb keserű szájízzel,vagy nem épen kellemes érzésekkel,és elköszön.

2020. szept. 5. 08:53
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
Én is vékony, sportos diplomás nő vagyok, de csóró, mint a templom egere. A párom nem sportol, kb 20kg túlsúly van rajta, pocakos. Nem gazdag sajna ő sem, doktorija van, egyetemen oktat. Viszont elég jól megvagyunk. Szeretjük egymást és le nem cserélném egy vékonyabb vagy sportosabb vagy gazdagabb vagy szegényebb (hogy az én kategóriámba essen..) srácra. Olyan figyelmes, odaadó, logikus gondolkodású és türelmes, hogy amellett, hogy szeretem és megvan a kémia """nem is érné meg lecserélnem""".
2020. szept. 5. 09:04
 19/34 anonim ***** válasza:
Mindenki az ideálist keresi csak a hozzá valót találja meg :)
2020. szept. 5. 09:13
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, hozzád egy sötét, buta ember illik ezek alapján. Nem is fejtem ki miért, annyira egyértelmű.
2020. szept. 5. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!