Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít szemét nőnek?
Én sportolók rendszeresen. De egy hétköznapi átlag nő, aki figyel az érkezésére azon nincs túlsúly. Miért sértődik meg az összes dagadt férfi amiért ugyan ezt elvárja ez a típus a másik nemtől?
Egyszerű szabályok : Mindenki a saját típusát keresse
- vékony
- sportos
- dagadt
- diplomás
- buta (általános , szakmunkás , érettségi)
- gazdag
- szegény (nettó 300 e alatt kereső)
#8 #10-nek
Szerintem az a jó mérce, ha megismered az embert.
Egyébként van diplomám, pontosan az egyetemen látottak miatt mondtam azt, amit. Kiábrándító, hogy milyen buta emberek járnak egyetemre, és el is végzik. Ezért nem veszi be a gyomrom ezt a kategorizálást.
#11 nyilván én is láttam sok buta embert főiskolán végezni, ezért mondtam hogy általánosságban elmondható.
Vannak ilyen általánosságok, amik többnyire megállják a helyüket, ezért úgymond konszenzus alakul ki az emberek között. Pl. Hogy a vékony/edzett az egészséges. (Pedig ez sem mindig igaz, lásd fogyást előidéző betegségek, és szteroidok), meg ugye nincs becsületes politikus, pedig...
Hoppá. :) (Jó, biztos lehetne mondani párat)
tehát akkor a Kérdező elgondolása szerint egy vékony vs. molett, vagy egy vékony vs. átlagos, vagy egy vékony vs. sportos, vagy egy vékony vs. sportos, vagy egy vékony vs. zömök testalkatú személy tök nem találhat magának társat, hanem mindenki a "saját súlycsoportjával" kezdhet csak ki...
És az érzelem, a vonzódás, a kémia hova tűnik? Ezek szerint tényleg minden, csak a külső...
"nyilván én is láttam sok buta embert főiskolán végezni, ezért mondtam hogy általánosságban elmondható.
Vannak ilyen általánosságok, amik többnyire megállják a helyüket, ezért úgymond konszenzus alakul ki az emberek között."
Nyilván, de sokan egy papír alapján már az adott ember megismerése nélkül képesek ítéletet hozni, ami viszont nem korrekt.
Túlmenően,hogy ki van élezve a kérdésed,az sem tetszik benne,hogy a férfiakt komplett lehúzod.Ugyanis köztetek is van szép számmal,aki így gondolkodik.Pldául te is.
"Jön anyád,meg a fenyegetés"
Hát nem tudom milyen kultúrközegben mozogsz,de az én tapasztalatom,az,hogyha valakit normális emberi hangon elutasítanak,az megérti,legfeljebb keserű szájízzel,vagy nem épen kellemes érzésekkel,és elköszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!