Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azon sírnak, hogy nem kapnak nőt, mert mind szemét és aljas, azoknak mi is a baja?
Már korábban is felmerült, de most konkrétan a napokban megjelent 3 kérdés ihlette ezt (egyet már töröltek belőle.)
Szóval megy a sírás, a dühöngés, hogy nem jut nő.
De közben úgy gyűlölik őket, mint a szart.
Tulajdonképp elhangzott az is, hogy a nő egyetlen értéke a p¡na, és a természet a férfit úgy alkotta, hogy erre szükség van (a mondat második felét nem is vitatom.)
De ha ez az egyetlen érték, akkor semmi szükség barátnőre. A prosti meg nem fogja elzavarni, ha kifizeti a szolgáltatást, és emberünk megkapja az egyetlen értéket, amire vágyik.
Csak akkor minek a hiszti?
(Azt se lehet mondani, hogy a nők bántják ezeket az egyedeket, hisz leginkább le se szarják őket...)
Utolsó:
"a nőgyülölet következik, vagy mindkettő. Ahogy elég könnyen rasszista lesz az is, akit mondjuk hetetne megvernek a cigányok."
De nem is akar cigányt magának otthonra...
Szóval épp ez a kérdés foglalkoztat, ami fölött igazából mindenki elment:
Ha utálják a nőket (tegyük fel, vélt, vagy valós okokkal, most ez lényegtelen), akkor:
1. minek akarnak nőt?
2. Ha csak a p¡na miatt, akkor miért nem elég opció a szolgáltató? Nincs ba$zogatás, fölösleges körök, nem kell kommunikálni (úgysem az erősségük), sőt, igazából még nagyon teljesíteni se kell, a prosti úgysem azt nézi, medddig bírja, vagy jól nyal-e.... Szóval ha ez a lehetősé pont ideális lenne nekik, miért nem veszik igénybe?
1) Mert az ember társas lény.
2) Az ember is állat, ösztönből szaporodni akar
3) Nem csak a szex kell, csak frusztráltak, így vezetik le
4) Össze se lehet hasonlítani a cigányos példával. Anyukád hányszor kérdezte meg, hogy "na mikor hozol haza cigányokat?" és hányszor, hogy "unokák mikor lesznek?"
Azzal, hogy ugyanazokat a kérdéseket teszed fel állandóan nem fogsz közelebb jutni a válaszhoz...ahhoz egy kicsit el is kell gondolkozni rajta.
Ahogy én itt látom, többféle opció van.
1. Régen letett a nőkről és már nem is akar max szexet.
2. Nagyjából az összes többi.
Na most te az utóbbiakról beszélsz. Nagyjából a drogfüggőket tudnám hozzájuk hasonlítani. Szerinted egy heroin függő imádja amikor elvonási tünetek kínozzák? Nyilván ennek több oka lehet, de alapvetően az hogy természetes módon vágynak valamire, ami mondjuk a történelem során egy nagyon marginális kisebbségtől eltekintve mindenkinek jutott most meg ez nincsen.
Ezzel az emberi psziché nem tud mit kezdeni, hogy is tudna, nem így vagyunk összerakva. Van egy természetes vágy amit nem tudnak megélni. Az ebból adódó tehetetlenség
és frusztráció okoz gyűlöletet.
Ha erre most logikus választ vársz, az nincsen, így vagyunk beprogramozva és kész.
,,Össze se lehet hasonlítani a cigányos példával. Anyukád hányszor kérdezte meg, hogy "na mikor hozol haza cigányokat?" és hányszor, hogy "unokák mikor lesznek?"
Ez nagyon jó. Erről meg is feledkeztem, a társadalmi nyomás. Ennél frusztrálóbb talán nincs is.
Hiszen nyilván a környezeted is téged néz szerencsétlen lúzernek, ha nincs csajod vagy mondjuk 18 felett még szűz vagy.
Arról nem is beszélve hogy ma az a fokmérője a menőségnek hogy ki hány csajt varrt le.
"na mikor hozol haza cigányokat?" és hányszor, hogy "unokák mikor lesznek?"
Egyiket sem kérdezte meg, de mindkettő megtörtént (az előbbit rohadtul bánom is 😏)
"Azzal, hogy ugyanazokat a kérdéseket teszed fel állandóan nem fogsz közelebb jutni a válaszhoz...ahhoz egy kicsit el is kell gondolkozni rajta."
=> Ma tettem fel itt, meg az a kérdés alatt egyszer.
Nem szoktam...
Alapjában véve pl ez egy korrekt válasz, de tegyük hozzá, hogy ez egy ördögi kör, mert bár értem a sok csalódást, de ha ezáltal egyre szarabbá válik a személyisège, csak még távolabb kerül attól, hogy valaki is szóba álljon vele, és tényleg csak a prostizás marad, a tüntetés helyett, amivel nem megy semmire.
A másik nagyon fontos dolog ebben a témában, hogy van az adott egyén, akinek nem megy, és van a mindenki más (a nők, akik átnéznek rajta, és a férfiak, akiknek összejön), teljesen logikátlan feltételezés, hogy mindenki más a hibás, mindenki más a szar, ő meg az áldozat, aki csak...
Ebben a nézetben kéne valahogy rendet rakni. (Szerintem... De lehet, én gondolom rosszul.)
Nézd, én magamból tudok kiindulni.
Van stabil családi hátterem, barátaim, anyagilag rendben vagyok(semmiben nincs hiány), egészségügyileg nincs semmi gond, karrierem beindulni látszik, egyáltalán semmi okom nincs hogy panaszkodjak kivéve ezt...
Hiába nem vagyok se kövér, se csúnya, se alacsony, sőt még buta vagy búvalbszott se vagyok, dehát csak nem akar összejönni.
Annyiszor vertek át, aláztak meg hogy hagyjuk inkább, nem hinném hogy értelme lenne részletezni...
Két probléma van:
ad 1 hiába vagyok jó helyzetben, nincs akivel ezt megosszam ad 2 egy idő után az ember elkezdi magát egy rakás kulának érezni ha ennyire azt éreztetik vele hogy kb azon a szinten van
Minket férfiakat(bár lehet te is az vagy) rohadtul nem érdekel az például hogy egy nő akihez vonzódunk, emberileg milyennek tart
Egy ideig mindenki mondogathatja, hogy hát most ebben hibáztam oké majd legközelebb, de azért egy tucatszor ezt már nem lehet eljátszani...
Ha például friendzoneba raknak, azzal gyakorlatilag azt közlik veled hogy mint ember ugyan bírlak, de mint férfi, nem érsz semmit, ennyi erővel meg akár azt is mondhatná hogy dögölj meg te féregxd
,,ez egy ördögi kör, mert bár értem a sok csalódást, de ha ezáltal egyre szarabbá válik a személyisège, csak még távolabb kerül attól, hogy valaki is szóba álljon vele"
Akkor érted mi a probléma. Sajnos az önbizalom meg a önbecsülés az nem építhető azzal hogy kismillió másik dologban milyen jó valaki.
Erre semmilyen megoldás nem létezik.
,,mindenki más a szar, ő meg az áldozat, aki csak..."
Nyilván ez egyénileg eltérő, de azért lássuk be, egy férfi nem sokat tud tenni ha nem kell egy nőnek. Vagy van aki akár egynek se. A nők alkupozícióban, a férfiak kényszerhelyzetben vannak, ha a párválasztást nézzük. Akárhogy nézem, a nők választanak nagyrészt.
Egyszerűen statisztikai tény hogy a nők a férfiak nagyrészét egyszerűen átlag alattinak tartják, ez ki van mutatva.
Ez egy totálisan megoldhatatlan probléma.
Annyiszor kérdeztem ilyen kérdések alatt ugyanezt.
Amikor több oldalnyi válaszadás után kiderült, hogy a kérdezőt mennyire frusztrálják a nők, már nem is szereti őket akkor kérdezem én, minek nekik annyira??
Nehogy azt hidd, hogy jött bármikor értelmes válasz.
Épp azért, mert valószínű nincs. Azért szidják a nőket, mert akarják őket, de nem kapják meg. És ezért a nőket hibáztatni nyilván sokkal könnyebb, mint magukba nézni, hogy hol van bennem akkora hiba, hogy nekem nem sikerül ami más embereknek többször is az életében?
Nos én alapvetően nem vagyok egy nőgyűlölő, nem szoktam szidni sem őket, persze nyilván régen el vagyok itt könyvelve annak, nem számít.
A lényeg hogy azért egészen érthető a frusztrált és sértett hozzáállás. A nők ha ilyen helyzetbe kerülnének valaha is, akkor pont ugyanígy viselkednének vagy rosszabb lenne.
Csakhát ahogy a gazdagok lenézik és megvetik a szegényeket, úgy állnak a szerencsésebb emberek is a szerencsétlenekhez (nem mintha a szerencse egy fontos faktor lenne)
Tudom, ti rettentő empatikusak vagytok, csak a szar férfiakból hiányzik ez a képesség, csak nem értem hogy miért bizonyítjátok itt minden egyes nap az ellenkezőjét?
Azért, még ha nem is csak ez az ok, benne van, hogy az incelek nagyrésze csóró (Balázska-jelenség, na őt szerintem mindenki ismeri itt), vagy ha nem is az, akkor is a háborgó üzemmód bekapcsol, mi az már, hogy fizessen érte, mikor a szomszédból a Karcsi bezzeg ingyen kapja.
Na, ilyenkor sem tudom sajnálni őket, mert ha ennyit sem képesek áldozni a saját szükségleteikért, akkor egy kapcsolatban (ahova nem fognak eljutni) ugyanilyen sz*rrágók lesznek.
Hangsúlyozom, nem mindenkire igaz, de igencsak sokakra.
És még egy dolog, ami bár nem a főkérdéshez kapcsolódik, csak általában a témához.
Olyan szívesen emlegetik sokan az evolúciót, meg azt, hogy mindig a nő választ.
Akkor gyűlölet helyett inkább ezen is el kéne gondolkozni.
Sok pasi, ha nagyon ki van éhezve, képes összejönni olyan nővel, aki nem tetszik neki, nem érez iránta semmit, csak a haszon kell. (Szex, rosszabb esetben házi cseléd-funkció).
Ez a pasira nézve szánalmas és gusztustalan, a nőre nézve meg iszonyat megalázó.
Egy nő ilyet nem csinál, igencsak ritka, hogy azért van valakivel, csal hogy legyen, amúgy a háta közepe se kívánja. Egész egyszerűen nem érdeke.
(Az aranyásókat hagyjuk, a milliárdos 70 éves papi bőven tisztában van azzal, hogy a 25-30 éves nője nem a csodás lelkét szereti, és ha őt nem zavarja, igazából oly mindegy.)
Na, és pont ez az incelek nagy bánata, de tényleg őket boldoggá tenné egy hazug érdek-kapcsolat? (Ami nem lesz nyilván, mert ugyan hol lenne az érdek, csak elméletben, nem hiszem, hogy bárkinek jó, ha át van ba$zva egy kapcsolatban....)
Kispisti:
Vegyünk 2 szerencsétlen pasit.
Az egyikből süt az önsajnálat jogosan, a rossz tapasztalatai miatt depressziós, kilátástalannak látja a dolgokat, stb. Mondjuk ki is mondja, hogy milyen szar neki, elbántak vele, szemét volt a Marcsa meg a Kati, stb..
A másiknak minden megnyilvánulása gyűlölet, az összes nő rohadt retkes k..., sokat engednek meg maguknak, pedig nemrég még sehol se voltak, tudták, hol a helyük, ott kellett volna maradni mindnek, meg sem érdemlik a jogaikat, és mi az, hogy tőle megvonják a p.nát...
Na, az elsőnek amiben tudok, segítenék, bíztatnám, próbálnám helyrerázni az önértékelését, meg amit lehet.
A második meg ott ba$zódjon meg, ahol van, természetesen egyedül.
Ennyi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!