Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van incel ismerősötök?
Tehát ismertek olyan férfiakat, akiknek soha nem volt nőjük? Esetleg ismertek olyat is, mint az itteni kérdezők? Gondolok arra hogy a gonosz külföldi pasik miatt nem jut nő, vagy akik szerint minden nőt a csúcspasik birtokolnak, vagy hogy a nőket el kéne osztani stb.
Szóval a ti valós környezetetekben találkoztatok ilyenekkel vagy ezek a kérdések unatkozó emberek fantáziái, amit saját szórakoztatásukra írnak ki?
"Tehát ismertek olyan férfiakat, akiknek soha nem volt nőjük?" Persze, sok ilyen ismerösöm van, legtöbb tök normális.
"Esetleg ismertek olyat is, mint az itteni kérdezők?" Volt már, hogy beszélgettem ilyennel vagy a barátaimnak volt velük valami sztorija. De ritkán. Bár lány vagyok, kevés helyen találkozom hasonlókkal és akkor se mernek nagyon megszólítani gondolom. De a toxikus embereket próbálom mindig leépíteni.
"Van incel ismerősötök?---Igen.
"Tehát ismertek olyan férfiakat, akiknek soha nem volt nőjük?"---Igen, ismerek ilyen férfit.
"Esetleg ismertek olyat is, mint az itteni kérdezők?"---Igen 2+1-et.
Az első incel csajszi, akivel a leírása alapján senki nem akart randizni. Ráírtam, erre visszaírt, hogy neten nem ismerkedik.
Egy másik küldött képet, szerintem 9/10-es lány volt a kép alapján, élőben meg 200-250kg-os, szerinte elfogadható és alapnak számít a hazudás.
A harmadik incel csaj meg arról írt, hogy tesztoszteronnal lövi magát és férfivá fog válni, hogy növelje a csajoknál az esélyét.
"Gondolok arra hogy a gonosz külföldi pasik miatt nem jut nő, vagy akik szerint minden nőt a csúcspasik birtokolnak, vagy hogy a nőket el kéne osztani stb."---Hehe 2 barátnőm dobott külföldi paliért, de inkább a hangsúly a gazdagon volt. Aki 3 hét után BP-i lakást ad ajándékba, olyannal nem tudok versenyre kelni, de ha tudnék sem akarnék!
"Szóval a ti valós környezetetekben találkoztatok ilyenekkel vagy ezek a kérdések unatkozó emberek fantáziái, amit saját szórakoztatásukra írnak ki?"---Igen ismerek 1 férfit + 1 nőt közelebbről, illetve 3 incel nőt futólagosan.
Az egyik nővel külsőre semmi gond alap ruciban 8/10, kifestve és szép ruhában 10/10-es, de a sokak által emlegetett elhíresült lövöldözős, elmebeteg, gyilkos incelhez hasonlóan Asperger-szindrómás.
"de a sokak által emlegetett elhíresült lövöldözős, elmebeteg, gyilkos incelhez hasonlóan Asperger-szindrómás"
Nyilván az Asperger hátrányt tud adni a párkeresésben, de azért szerintem durva, hogy ezt a kettőt így összehasonlítod. Az Aspergeresek elenyésző százaléka lövöldöz embereket, Elliot Rodger nem az Aspergere miatt volt elmebeteg, és igazságtalan a többi Aspergeressel szemben az Aspergerre fogni.
Legalább is, bocsánat ha félreértettem, de nekem az jött le, mintha itt Elliot Rodger és az ismerősöd között próbálnál párhuzamot húzni, csak mert mindkettő Aspergeres.
#17:
Ja, csak ő rá nem az incel jelző illik, hanem a drogos. Kizárólag magának köszönheti. Mégis ki akar összejönni egy függő emberrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!