Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, az incelek/társkeresésben sikertelen emberek jobban megtudnak küzdeni a sikertelenségükkel ha valami külső tényezőre fogják?
Igazából érdekesnek találom az incelek lelkivilágát.
Ugyebár sokan állítják, hogy a nőknek csak ez kell, az kell, amaz kell, és olyan dolgokat sorolnak fel, amikkel ők nem rendelkeznek/ nehezen tudnák elérni.
Mások pedig egyenesen disztópikus világról álmodoznak: szupermodellek klónozása, állami társkeresésszabályozás, incelkedvezmény az államtól, nők újraosztása, stb.
Ti is úgy látjátok, hogy ezek olyan konteók, teóriák, reménytelen világképek amik csak azért születnek, hogy egyesek másokra tudják fogni a sikertelenségüket? Hogy ne ők kelljenek lemenjenek a konditerembe, hanem ráfogják, hogy nem születtek chadnek. Vagy nem keresnek jól és emiatt anyagiasnak tartanak minden nőt.
Nyilván többfajta incel létezik, és az oldalon is fellelhető néhány troll. Azonban a hangos kisebbség mind vall ilyen nézeteket, és elnyomják azon inceleket akik valóban lelkizést várnának ebben a közösségben.
Mit gondoltok mi húzódhat ilyen emberek fejében?
Vajon amikor leírják/kimondják ezen gondolataikat, akkor nem üt szöget a fejükbe, hogy egy olyan hozzáállást tanúsítanak amitől minden nő menekülne, teljesen jogosan?
Szerintetek van olyan mélység amibe ha beleesnek, akkor pszichológussal se tudnának kijönni?
Igen, külső tényezőkre fogom. Baj van a külsőmmel😂. Nincs ezen mit szépíteni, alacsony vagyok, gnóm testalkattal, rossz arccal. Viszont csak a helyes, cuki lányok, nők tetszenek, azok iránt érzek vonzalmat és itt a kör be is zárult, mert az ilyen csajok számára én nem létezem.
Akkor most itt ki a hibás?
A nők, hogy válogatnak?
Én, hogy nyomorultúl nézek ki?
Az állam, hogy nem segít?
Ezt el kell fogadni, hogy vannak ilyen nyomorultak, mint én, és kell nekik egy platform, mondjuk a gyakori, ahol rinyálhatnak néha. Kb ennyi sztori.
1-es:
Azt elhiszem. Ugyanakkor a társkeresésben sikertelen emberek egy része nem magát okolja (ha tudod min kéne változtatnod, akkor úgy vélem te magadra fogod), hanem a nőket, társadalmat, chadeket, stb. Én főleg rájuk értettem a kérdést, hogy a konteóik által akarnak-e vajon megnyugvást találni.
Még egy megjegyzés.
"Azonban a hangos kisebbség mind vall ilyen nézeteket, és elnyomják azon inceleket akik valóban lelkizést várnának ebben a közösségben."
Szerintem az ilyen normális emberek már szégyellik az inceleket, és nem is akarják, hogy velük azonosítsák őket. Nekem is van ismerősöm, aki elmúlt 30, de szűz, nem volt barátnője, de soha nem mondta magára, hogy incel, sokkal kulturáltabban viselkedik, és együtt szoktunk röhögni vele az olyan dolgokon, amit te is említesz, az iylen összeesküvés-elméleteken.
“ Hogy ne ők kelljenek lemenjenek a konditerembe, hanem ráfogják, hogy nem születtek chadnek.”
De hogy pont ezen sírnak! Felesleges évekig szenvedni rajta. Kerek perec ki kell mondani! Mi kell a sikeres társkereséshez egy férfinek ? Jó külső vagy pénz! Vagy együtt a kettő!
Teljesen jogosan pityeregnek a sikertelenek! Mert tegyük fel hiába akarnak megfelelni a nőknek, nem tudnak! És semmi más nem számít! Nem fontos milyen emberek! Lehet jók is! Csak a fentebb irt 2 dolog kell. Tudja vagy nem tudja teljesíteni? Ennyi
2-es:
Szerintem itt több szálból ered a probléma, de ezt most nem fejtegetném ki. Biztos kértél már itt tanácsot akár külsődre is, vagy akár az igényeid kapcsán is, szóval kár írogatnom.
4-es: egy ideje nem néztem a Mélylevegő Projektet, de most mindenképp rájuk pillantok, ez érdekes jelenség szerintem. Sőt, ha belegondolok tök sok ilyent látok az élet más területein egyesektől.
6-os: igen, erre amúgy én is gondoltam. Kétszer láttam itt egy kommentet ezen típusú incelektől. Az egyik azt magyarázta, hogy ő nem vállal velük közösséget, de hivatalosan ő is incelnek számítana, csak nem tudja osztani azon nézeteket amiket itt lenyomnak egyesek.
Illetve a másik komment amit láttam (nem tudom ugyanaz a személy volt-e) arról beszélt, hogy ő tök szívesen venne részt incel találkozón, ha mondjuk tényleg terápiás jellegű lenne, de a legtöbb itt hőbörgő emberrel nem menne el, mert őt is bosszantja amit vallanak.
7-es, az a baj, hogy ez egy érvelési hiba. Igen, a nőket is érdekli a külső. Feltételezem, hogy amikor nőkről bezsélsz, te sem a zsíros hajú debellára gondolsz. Na, ők sem az alacsony rondára. Nincs itt semmi különbség a két nem között, ebben tök egyformák.
Viszont: az, hogy legyne jóképű szükséges de nem elégséges feltétel. Az nem igaz állítás, hogy ha valaki jóképű, akkor rögtön mindenki vele akar járni. Ettől még lehet egy szar alak. És ezt nem akarják sokan megérteni. Igenis nyom a latba a belső is, nem tagadva, hogy a jó külső is számít, de ha valaki egy phasz is amellett, hogy ronda, akkor mégis mit akar?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!