Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, az incelek/társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az incelek/társkeresésben sikertelen emberek jobban megtudnak küzdeni a sikertelenségükkel ha valami külső tényezőre fogják?

Figyelt kérdés

Igazából érdekesnek találom az incelek lelkivilágát.

Ugyebár sokan állítják, hogy a nőknek csak ez kell, az kell, amaz kell, és olyan dolgokat sorolnak fel, amikkel ők nem rendelkeznek/ nehezen tudnák elérni.

Mások pedig egyenesen disztópikus világról álmodoznak: szupermodellek klónozása, állami társkeresésszabályozás, incelkedvezmény az államtól, nők újraosztása, stb.

Ti is úgy látjátok, hogy ezek olyan konteók, teóriák, reménytelen világképek amik csak azért születnek, hogy egyesek másokra tudják fogni a sikertelenségüket? Hogy ne ők kelljenek lemenjenek a konditerembe, hanem ráfogják, hogy nem születtek chadnek. Vagy nem keresnek jól és emiatt anyagiasnak tartanak minden nőt.

Nyilván többfajta incel létezik, és az oldalon is fellelhető néhány troll. Azonban a hangos kisebbség mind vall ilyen nézeteket, és elnyomják azon inceleket akik valóban lelkizést várnának ebben a közösségben.

Mit gondoltok mi húzódhat ilyen emberek fejében?

Vajon amikor leírják/kimondják ezen gondolataikat, akkor nem üt szöget a fejükbe, hogy egy olyan hozzáállást tanúsítanak amitől minden nő menekülne, teljesen jogosan?

Szerintetek van olyan mélység amibe ha beleesnek, akkor pszichológussal se tudnának kijönni?

2022. jún. 4. 18:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
68%

"- Gyúrni fölösleges, mert minden a testalkattól függ. (Mert ugye tök mindegy, hogy valaki ugyanazzal a testalkattal 80 vagy 130 kiló.)"---26 éves koromig sportoltam, napi 9km biciklizés, 4km futás, 5+5km séta buszra, reggel 40felülés+fekvőtámasz+húzódzkodás, majd ezt ismételni este is, 6 év után már 100-as szetteket csináltam. Eredmény 181cm magassághoz 61kg-os testsúly párosult, mindenki tanácsolta sportoljak valamit.

Feladtam a sportolás, nem érte el a kívánt eredményt, 2 év alatt 116kg lettem. Elvesztettem a munkahelyemet havi 24-25 napos böjtöket tartottam, rendszerint 7-8 nap után teljes mértékben megszűnt az éhségérzet, 2 hét után iszonyat jókedv és kedélyállapot, sikerült több csajjal is összejönnöm, majd jött a letargia, megérkezett a segély és újraindult a folyamat.

Jelenleg kövérnek érzem magam 88-92kg, nőismerőseim szerint híznom kéne.

"- A bőrápolás fölösleges, mert úgysem használ. (Gondolom egyszer bekente a fejét valami 500 forintos tescós hidratálóval, és azt tapasztalva, hogy másnap nem nőtt rá babapopsi bőr, kijelentette, hogy testünk legnagobb szervét érdemes elhanyagolni.)"---Jelenleg 20-24 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál, 40 évesen gond nélkül tudok venni diákjegyet. Életemben nem voltam ragyás, de 2 éve néhány kedvencemre allergiás lettem pl. eszek néhány szem mogyorót és lufiként feldagad a kezem és a fejem, pár óra alatt elmúlik, majd pattanásszerű keléseim lesznek 10-12 napig.

"- A fogszabályzás hülyeség, mert pénzbe kerül. (A nők és a csedek számára ugyebár ingyenes.)"---Régen rendben voltak a fogaim, de karakterhibámból adódóan segítettem pár embernek, akiket többen vertek, bár az összetűzés során nem esett ki a fogam, de beljebb csúszott és sérült a gyökérzete, hallott fog mozgatásra kieshet. Szemből picit látszik, de nem a világ vége, ha kiesik majd lesz helyette egy beültetés.

"- Egy jó fodrász felkeresése is ostobaság, mert a kopaszodás ellen nincs mit tenni."---Nem kopaszodom, szerintem a fodrászhoz járás mindenki számára alap :)

"- A ruhatár felfrissítése céltalan, mert nem a ruha teszi az embert. (Ha valakinek nem tetszel a pörköltszaftos Pókemberes pólóban, akkor nyilván tiszta és felnőtthöz méltó ruhában sem fogsz.)"---Nekem kimondottan bejön a Pókemberes póló, bár a pörköltet nem szeretem, de megennél, ha ő főzi: [link]

"- A szocializálódás esélytelen, mert szorong. (Ezt mondjuk meg tudom érteni.)"---Szintén értem, bár már nem okoz gondot 400-500 ember előtt felkonferálni a következő előadót, másrészről a hétköznapi kapcsolataimat sajnos még fejlesztenem kell.

"- A pszichológusi segítség szükségtelen, mert ő már úgyis mindent tud saját magáról, a női nemről és úgy en bloc a világról."---Hasonlóan a tenyérjósláshoz, mágusokhoz, a mágneses karkötő árusokhoz és a Zepteresekhez a terápiában sem hiszek, ennek ellenére voltam már szexterápián :)

"- Többet dolgozni/munkahelyet váltani meg nem fog, mert ha nem minimálbéren tengődne, akkor rögtön bevonzaná az aranáysókat."---Ez a negyedik munkahelyem, nem tervezek váltani.

Azzal is bevonzom őket, hogy havi 80 óra munkával nettó 240e-et keresek. Számomra idegesítő, ha a hölgyike a 2 kufircolás után a negyedik randin már lakbérre/rokonlátogatásra/ajándékra kéreget.

2022. jún. 7. 18:14
 32/37 anonim ***** válasza:
34%

#30 Ha a dagi nők még ennyire sem képesek, miért sírnak az igazi férfiak után és minek nekik férfi? Sőt, ha ennyire sem képesek, akkor miért nem kritizáljátok őket, miért a "csodaszép vagy" jelzők dukálnak nekik? :D

Amúgy jó nagy hülyeségeket írtál, fele full kamu.

2022. jún. 7. 20:13
 33/37 anonim ***** válasza:
76%

32

Azért, szarságbajnok, mert nem a nők ontják magukból százasával a hisztikéző kérdéseket.

Remélem, tudtam segíteni.

2022. jún. 7. 20:17
 34/37 anonim ***** válasza:
3%
Dik a k. anyázós fajta, hát nem gyönyörű az újabb bizonyíték? :DDDD
2022. jún. 7. 20:25
 35/37 anonim ***** válasza:
73%
21 es 22-nek tök igazuj van, semmilyen tanács nem segít. Egyszer elmeséltem inceleknek, hogy nőként az első fizetésemet otthoni szőrtelenítő gépre költöttem. Erre közölte a kérdező, hogy nekem biztos sok a lelki erőm, neki ennyi ereje nem lenne. XD Pfff... Én itt adtam fel.
2022. jún. 10. 16:17
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
29: Én peldaul gerincbeteg vagyok, egész életem gyógytornával telik. Nagyon kevés sport van, amit szabad is csinálnom és szeretnék is, és még fogyaszt is. Innentől nevetséges vagy.
2022. jún. 10. 16:20
 37/37 anonim ***** válasza:
42%

#4: " Például ha valaki más megbukott a vizsgán, akkor biztos hülye vagy nem tanult, de ha én, akkor azért, mert fájt a fejem, kialvatlan voltam, épp megjött stb. (fiktív példa). Ugyanezt csinálják az incelek is."

Vagy inkább a külvilág, aki látatlanul, ismeretlenül dagadtozza meg igénytelenezi le őket, mert ők sem akarják elfogadni azt a világképet, hogy az élet igazságtalan és teljesen átlagos külsővel rendelkező férfiak is lehetnek magányosak, hogy nem kellenek senkinek, mert az a kevés nő, aki vonzódik hozzájuk, a személyiségüket nem tudja elfogadni (pl, hogy ők nem bulizósok - kétlem, hogy ez hiba lenne), akivel meg jól érzik magukat együtt az csak barátként tud rájuk tekinteni, mert szexuálisan nem tudna hozzájuk vonzódni és nem azért, mert ápolatlan, büdös tróger, hanem mert nem az esetük.

Tökre elhiszem, hogy a nőknek is rossz lehet, hogy a 100 férfiből 1 jön be és annak az 1-nek meg ők nem jönnek be vagy csak megdugni akarja őket, a maradék 99-nek meg hiába jönnek be, ha azok meg a nőnek nem jönnek be.

De ez most nem a nőkről szól. Meg nem is az etiópokról, akik meg éheznek és szomjaznak, nekik még rosszabb. Vagy akiknek szétlőtték a házát Ukrajnában.

De ez most nem arról szól, hogy egymás problémáit hasonlítgatjuk és ha nekik is rossz vagy valakiknek rosszabb, akkor mi már ne foglalkozzunk a saját problémánkkal.

Szép is lenne, ha az orvos elhajtana egy leszakadt kézzel, hogy már elállt a vérzés, fertőtlenítsd le, kötözd be, ne rinyálj, más kezetlenül-lábatlanul született, neked legalább maradt még két lábad meg egy kezed.

Vagy ha a rendőr közölné, hogy mit foglalkozol az ellopott iPhoneoddal, másnak a Ferrariját lopták el.

A bíróság meg közölné, hogy amúgy is van annyi megtakarításod meg fizetésed, hogy tudsz venni újat, szegény tolvaj jobban rá van utalva, neki nincs semmije.

A tűzoltó sem oltaná el kigyulladt kocsidat, mert másnak kocsija sincs megint másnak meg a háza égett le.

Szép kis világban élnénk.

2022. jún. 30. 15:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!