Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, az incelek/társkeresésben sikertelen emberek jobban megtudnak küzdeni a sikertelenségükkel ha valami külső tényezőre fogják?
Igazából érdekesnek találom az incelek lelkivilágát.
Ugyebár sokan állítják, hogy a nőknek csak ez kell, az kell, amaz kell, és olyan dolgokat sorolnak fel, amikkel ők nem rendelkeznek/ nehezen tudnák elérni.
Mások pedig egyenesen disztópikus világról álmodoznak: szupermodellek klónozása, állami társkeresésszabályozás, incelkedvezmény az államtól, nők újraosztása, stb.
Ti is úgy látjátok, hogy ezek olyan konteók, teóriák, reménytelen világképek amik csak azért születnek, hogy egyesek másokra tudják fogni a sikertelenségüket? Hogy ne ők kelljenek lemenjenek a konditerembe, hanem ráfogják, hogy nem születtek chadnek. Vagy nem keresnek jól és emiatt anyagiasnak tartanak minden nőt.
Nyilván többfajta incel létezik, és az oldalon is fellelhető néhány troll. Azonban a hangos kisebbség mind vall ilyen nézeteket, és elnyomják azon inceleket akik valóban lelkizést várnának ebben a közösségben.
Mit gondoltok mi húzódhat ilyen emberek fejében?
Vajon amikor leírják/kimondják ezen gondolataikat, akkor nem üt szöget a fejükbe, hogy egy olyan hozzáállást tanúsítanak amitől minden nő menekülne, teljesen jogosan?
Szerintetek van olyan mélység amibe ha beleesnek, akkor pszichológussal se tudnának kijönni?
Az incelek soha nem hibásak semiben, és soha semmit sem tehetnek a helyzetük javítása érdekében.
Egyszer itt a Gyakorin az volt a kérdés, hogy milyen önfejlesztési módokat ajánlanánk az inceleknek. Én leírtam jópárat és ez volt a válasz:
- Gyúrni fölösleges, mert minden a testalkattól függ. (Mert ugye tök mindegy, hogy valaki ugyanazzal a testalkattal 80 vagy 130 kiló.)
- A bőrápolás fölösleges, mert úgysem használ. (Gondolom egyszer bekente a fejét valami 500 forintos tescós hidratálóval, és azt tapasztalva, hogy másnap nem nőtt rá babapopsi bőr, kijelentette, hogy testünk legnagobb szervét érdemes elhanyagolni.)
- A fogszabályzás hülyeség, mert pénzbe kerül. (A nők és a csedek számára ugyebár ingyenes.)
- Egy jó fodrász felkeresése is ostobaság, mert a kopaszodás ellen nincs mit tenni.
- A ruhatár felfrissítése céltalan, mert nem a ruha teszi az embert. (Ha valakinek nem tetszel a pörköltszaftos Pókemberes pólóban, akkor nyilván tiszta és felnőtthöz méltó ruhában sem fogsz.)
- A szocializálódás esélytelen, mert szorong. (Ezt mondjuk meg tudom érteni.)
- A pszichológusi segítség szükségtelen, mert ő már úgyis mindent tud saját magáról, a női nemről és úgy en bloc a világról.
- Többet dolgozni/munkahelyet váltani meg nem fog, mert ha nem minimálbéren tengődne, akkor rögtön bevonzaná az aranáysókat.
Komolyan ezt adta elő. Hősünk szerint gyakorlatilag adott egy férfi, akinek annyira deformált a teste, hogy a gyúrás/egészséges táplálkozás semmit sem segít rajta, olyan mértékű bőrhibái vannak, amin megfelelő kezelés és ápolás nem változtat, a fogai csálék, az arca csúnya, kopaszodik, divatjamúlt ruhákat hord, nem jár társaságba és csóró. De nyilván a nők mesterségesen felpumpált önbizalma és elszállt igényei miatt nincs párja, hát hogyne.
Vagy tényleg ennyire nyomorult az összes incel (tudjuk, hogy nem), vagy egyszerűen élből elutasít minden tanácsot, minden lehetőséget és minden esélyt. Zéró százalék befektetett energia, száz százalék kifogás, kétszéz százalék nőgyűlölet. Ezen a ponton vesztettem el a legutolsó morzsa szánalmat is irántunk.
"Van az oldalon egy 37F Incel felhasználó"
Azóta már 38F Incel, a héten volt a szülinapja 😉 én fel is köszöntöttem és több sikert kívántam neki a nőknél a 38. életévére.
Mi van, szarságbajnok? :D Fáj az igazság?
Várjad csak a sültgalambot, máshoz úgysem értesz.
Milyen gyönyörűen lehet gombnyomásra vezényelni, és jött is a k. anyázás, ahogy kell, a putri szinteden :D
Mondjuk annyit elárulhatnál te semmitérő senki, hogy ugyan honnan a dalos apád fa..ából tudod, hogy én mit csinálok, vagy mihez értek, nyolcáltalánosse, életiskolájás rozi? :D
29
Összesen 8 különböző pontba szedtem az önfejlesztési lehetőségeket (a teljesség igénye nélkül), és te abból kiragadsz egyet...
Nem baj, ha valaki nem gyúr, rengeteg ilyen férfi létezik. Ha egészségesen táplálkozik és elvégzi a napi ideális mennyiségű és intenzitású testmozgást, akkor garantáltan emberi formája lesz.
Ha meg erre sem képes, akkor minek neki barátnő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!