Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, az incelek/társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az incelek/társkeresésben sikertelen emberek jobban megtudnak küzdeni a sikertelenségükkel ha valami külső tényezőre fogják?

Figyelt kérdés

Igazából érdekesnek találom az incelek lelkivilágát.

Ugyebár sokan állítják, hogy a nőknek csak ez kell, az kell, amaz kell, és olyan dolgokat sorolnak fel, amikkel ők nem rendelkeznek/ nehezen tudnák elérni.

Mások pedig egyenesen disztópikus világról álmodoznak: szupermodellek klónozása, állami társkeresésszabályozás, incelkedvezmény az államtól, nők újraosztása, stb.

Ti is úgy látjátok, hogy ezek olyan konteók, teóriák, reménytelen világképek amik csak azért születnek, hogy egyesek másokra tudják fogni a sikertelenségüket? Hogy ne ők kelljenek lemenjenek a konditerembe, hanem ráfogják, hogy nem születtek chadnek. Vagy nem keresnek jól és emiatt anyagiasnak tartanak minden nőt.

Nyilván többfajta incel létezik, és az oldalon is fellelhető néhány troll. Azonban a hangos kisebbség mind vall ilyen nézeteket, és elnyomják azon inceleket akik valóban lelkizést várnának ebben a közösségben.

Mit gondoltok mi húzódhat ilyen emberek fejében?

Vajon amikor leírják/kimondják ezen gondolataikat, akkor nem üt szöget a fejükbe, hogy egy olyan hozzáállást tanúsítanak amitől minden nő menekülne, teljesen jogosan?

Szerintetek van olyan mélység amibe ha beleesnek, akkor pszichológussal se tudnának kijönni?

2022. jún. 4. 18:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
59%
Pénzes incelt még nem láttam.
2022. jún. 4. 19:15
 12/37 anonim ***** válasza:
94%
Igen, és? El kéne döntnei, hogy Várkonyi Andreát akarod felszedni, vagy Marikát az MTA-ról, mert a kettő együtt nem megy.
2022. jún. 4. 19:18
 13/37 anonim ***** válasza:
95%
Ha pedig bejönnek azok a nők, akik a pénzes pasikra hajtanak, és úgy érzed, le tudnál élni egy életet egy ilyen liba mellett, akkor ne csodálkozz, ha más nők nem azonosulnak ezekkel az elvekkel.
2022. jún. 4. 19:19
 14/37 A kérdező kommentje:

7-es:

Azt senki se tagadja, hogy a külső számít, mert nagyon fontos a vonzalom is, és az is, hogy alapvető higiéniáról ne kelljen beszélni. Nyilván te sem fogsz olyan nővel összejönni akinek feketék a fogai, zsíros nonstop a haja és a külsejére se ad annyit, hogy ne 120 kilót üssön.

Azonban mindenkinek más elvárásai vannak külső terén, és kinek nagyobb, kinek kisebb, az ő dolga.

A pénz kérdésköre pedig szerintem ebben a kérdésben jól ki van beszélve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. jún. 4. 19:21
 15/37 anonim ***** válasza:
51%

Saját tapasztalatból mondom, hogy nekem a blackpill contentek megtalálása segített abban, hogy elfogadjam magam incelként és még büszke is legyek rá valamennyire. A blackpill előtt rendszeresen öngyilkos gondolataim voltak. A blackpill óta ezek teljesen eltűntek, bár most meg a sörfogyasztásom ugrott meg nagyon és motivációs problémával is küzdök a munkahelyen.

11: Mert nő nélkül nem mennek ki a való életbe.

2022. jún. 4. 19:21
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Olyan világban élünk, ahol ömlik a nőkre, hogy mindenféle krémeket vegyenek, járjanak kozmetikushoz, sokkal többet költenek szépségápolásra, ha nem borotválják a lábukat, igénytelenek, de sok pasi megdöbben, ha a barátnője azt mondja, hogy fizesse ki ő a borotvát, a nők összességében sokkla többet költenek a szépségápolásra. A legtöbb hollywoodi filmben és sorozatban a házaspárt egy 40Most akkor miért játsszuk azt, hogy a nőket érdekli csak a külső?
2022. jún. 4. 19:28
 17/37 anonim ***** válasza:
97%

Véletlenül elküldtem befejezés nélkül.

A legtöbb hollywoodi filmben és sorozatban a házaspárt egy 40 éves fazon és egy 20 éves csaj játssza, vagy a 30 éves főszereplőnek is 40 éves az anyja, aki sminkben porszívózik, de a férje egy sörhasú, nagyorrú pasi.

2022. jún. 4. 19:29
 18/37 anonim ***** válasza:
22%
16: Leborotválni a lábad meg állkapcsot növeszteni nem ugyan az.
2022. jún. 4. 19:36
 19/37 A kérdező kommentje:

18-as:

Van az oldalon egy 37/F Incel felhasználó. Ő is folyton az állkapcsával jött, és képzeld, nagyon benne vagyok a témában, mert nőként hasonló problémám van. Nyilván más a megközelítés, de nagyon jó orvosokat ismerek, nagyon ismerem a probléma megoldásainak lépéseit, típusait, tudnék mesélni. Mindig, de tényleg mindig írtam neki, hogy ha ír rám privátba, akkor segítek elindulni neki az úton, mert ez egy orvosolható probléma.

Sose írt.

2022. jún. 4. 19:40
 20/37 anonim ***** válasza:
77%
ÉN elküldeném őket katonának, mert ez már hiszti a javából.
2022. jún. 4. 19:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!