Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mérnökinformatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mérnökinformatikus végzettség és szakma egy férfi esetén társkeresésben az melyik rangsorba sorolható?

Figyelt kérdés

Amerikában nagyon divatos lett a "tier ranking" azaz kategorizálni valamit ranglistába. Az S tier a legfelső (star vagy super), a legalsó az F tier (mint fail, vagy flop)

Az informatikus szakma elvileg nem vonzó a nőknek, rossz a sztereotípia róluk, de annyit tudnak hogy valszeg jól keres. Viszont a mérnök szakma meg elvileg vonzó a nőknek. Ez a kettő ennek a vegyítése.

Viszont azt olvasom a legtöbb nő már nettó 800 ezres fizut vár el egy férfitól. Ezt a fizetést Magyarországon alkalmazottként az orvosokon kívül csak menő IT mérnökök, vagy programtervező informatikusok érhetik el, mindenki más számára álom. És az IT mérnökök közül is már csak az akinek van legalább 4-5 év szakmai tapasztalata is a diplomán felül. Mert hogy szűkül a piac, kezdőket sehova sem keresnek, akik most kezdik a pályát azok most munkanélküliek. A gyorstalpalók becsődöltek. Azt lehet mondani, hogy aki lemaradt, kimaradt.

Vállalkozók kereshetnek még ennyit, de azok közül is egyre több megy csődbe. Európa gazdasága "permakrízisbe" került, a vállalkozók húzzák le a rolót, már hitelt sem ad nekik a bank, mert túl kockázatos.

Összességében tehát, hogy leszögeztük a tényeket, milyen tier rank-ba sorolnátok egy mérnökinformatikus férfit a szakmája alapján?

ma 14:39
A kérdező szavazást indított:
S tier
A tier
B tier
C tier
D tier
F tier
1 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, ez az idiotizmus ide nem “gyűrűzik be”.

Legyen biztos egzisztencia, szeressen dolgozni, legyen művelt, normális, azonos értékrendet képviseljünk, szeressen-szeressem.

Teszek rá, hogy mi a divat az USÁ-tól Tanganyikán át a belpesti romkocsma-lakókig és vissza.

ma 14:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az egyes írja. Teljesen egyetértek.
ma 14:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, de a mérnök informatikus az egyetlen kb, akivel nem kezdenék.
ma 14:47
 4/17 anonim ***** válasza:
44%
Betabuxnak jó leszel, miközben egy nagy farkú tinifiúval k.ratjàk magukat.
ma 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szereti a munkajat? Igen /Nem

Meg van elegedve a munkaja berevel? Igen / Nem

Eleg a keresete a sajat kiadasai fedezesere? Igen / Nem

Ha harom igen a valasz akkor okes a pasi. Ha valamelyikre nem a valasz akkor valtson munkahelyet.

Nem szeretem a kategorizalast mert nem vezet sehova. Csak bedobozolod a embereket feleslegesen. Minden ilyen vagy nagyon szubjektiv vagy kulso nyomasra van. Egyik sem jo.

ma 14:57
 6/17 anonim ***** válasza:
21%
Senki nem mondta hogy kezdő fizu legyen ennyi. De pár év tapasztalattal meg lehet ugrani. Szóval szerintem egy mérnök informatikus teljesen jó parti tud lenni.
ma 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a legnagyobb sztárokon kívül senkinek sem számít a szakmája. Legalábbis könnyebb nem lesz, bár azt el tudom képzelni, hogy van olyan, ami kizáró ok.

Induljunk ki abból, hogy minden mérnök informatikus különböző. Mondjuk én csak egyet ismerek, de ő pont nő. Az egyikkel lehet, hogy randiznék, a másikkal meg soha az életben.

A fizetésen meg úgy vergődtök, mintha első randi után kötelező lenne a nőknek átutalni az utolsó fillérig. Akkor persze, hogy érdekelné a nőket, hogy ki mennyit keres. De randizós időszakban ez kút érdekel?? Egy átlagos keresetű, de nagyvonalú pasi többet költ a nőre, mint egy jól kereső de sóher.

ma 15:13
 8/17 anonim ***** válasza:
24%

"Senki nem mondta hogy kezdő fizu legyen ennyi. De pár év tapasztalattal meg lehet ugrani. Szóval szerintem egy mérnök informatikus teljesen jó parti tud lenni."

Te mikor ugortad meg, esetleg nő vagy aki a lyukát adja a kapcsolatba miközben a férfi keressen milliókat te meg semmit?

ma 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mi az a tier és mibe sorolható, én sem kezdek semmilyen informatikussal
ma 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:
8-as, jelenleg még "csak" 500 körül járok, de még junior vagyok. Ezért mondom, hogy pár év múlve ez bőven mehet felfelé.
ma 15:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!