Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, miért marad abba az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Kiábrándul, elveszíti az önbizalmát, túl nagyok az elvárások?
febr. 8. 16:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél más és más.

Lehet, hogy mondtál valamit, ami nem tetszett neki. De az is lehet, hogy több vasat tart a tűzbe, és a másik csaj előbb összejött. Vagy nem is szingli, és lebukott, vagy beijedt.

febr. 8. 16:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másiknak nem vagy fontos. Nem érdekled. Szerintem első számu ok.
febr. 8. 17:21
 3/19 anonim ***** válasza:

Pontosan amit #2 írt lényegében az.

Nem kölcsönös, egyoldalú.

febr. 8. 17:40
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan elvárják hogy pátyolgassák őket. Pl van egy udvartartás udvarló nőkből, vagy férfiakból, és akkor azt szokták meg hogy ő folyamatosan dicsérgetve van, pl csúnyább kollégák, idősebbek, foglaltak, akik akarnak valami hasznot tőle stb. És akkor jön egy párkapcsolat kezdemény amiben kevesebb a nyalizás, és akkor megsértődik hogy na mi van, ő már nem is akkora ász.
febr. 8. 17:49
 5/19 A kérdező kommentje:
2: vagy fordítva, ő hiszi azt, hogy nem fontos.
febr. 8. 18:14
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Részemről kb. amiatt amiket leírtak előttem.-

Csak én hívtam, csak én érdeklődtem, cseszett visszahívni, válaszolni, én mentem mindig ő lusta volt felülni a vonatra mikor autója lett autóba ülni, természetes volt, hogy én fizetem a szórakozásokat...kb. semmit nem tett értem.

Egy ideig húztam mert a szex jó volt, legalább is nekem, aztán nem érdekelt h neki is az volt e.

Majd szakítottam, mert kb. le se sz@rt és meguntam és azóta elég sok pénzt spóroltam.

febr. 8. 18:31
 7/19 anonim ***** válasza:
26%
6-os, kitalálom, 3-szor annyit keresel mint ő, és olyan fizetős drágább szórakozásokra cipelted ahová nem is akart menni, de azért sír a szád.
febr. 8. 18:36
 8/19 anonim ***** válasza:

#7 nem talált.

De te biztos jobban tudod.

febr. 8. 18:44
 9/19 anonim ***** válasza:
8 Ok, de ilyen is szokott lenni. Szerintem nem az a lényeg abban hogy ki fizeti a beülős kaját szórakozást utazást pl, hogy ki a nő, hanem hogy kinek az életvitelébe nem fér bele, pl aki sokkal többet keres természetes hogy ha drágább helyre akar menni ő, mint ahová a párja menne, akkor azt fizesse, mindegy hogy a nő vagy a férfi. Mert lehet a másiknak megfelelne nem fizetős szórakozás is, sőt lehet hogy jobban is szereti.
febr. 8. 18:48
 10/19 anonim ***** válasza:
És tényleg nem fontos neked, kérdező?
febr. 8. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!