Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek, miért marad abba az ismerkedés?
Ez mindenkinél más és más.
Lehet, hogy mondtál valamit, ami nem tetszett neki. De az is lehet, hogy több vasat tart a tűzbe, és a másik csaj előbb összejött. Vagy nem is szingli, és lebukott, vagy beijedt.
febr. 8. 16:45
Ha a másiknak nem vagy fontos. Nem érdekled. Szerintem első számu ok.
febr. 8. 17:21
Pontosan amit #2 írt lényegében az.
Nem kölcsönös, egyoldalú.
febr. 8. 17:40
Szerintem sokan elvárják hogy pátyolgassák őket. Pl van egy udvartartás udvarló nőkből, vagy férfiakból, és akkor azt szokták meg hogy ő folyamatosan dicsérgetve van, pl csúnyább kollégák, idősebbek, foglaltak, akik akarnak valami hasznot tőle stb. És akkor jön egy párkapcsolat kezdemény amiben kevesebb a nyalizás, és akkor megsértődik hogy na mi van, ő már nem is akkora ász.
febr. 8. 17:49
5/19 A kérdező kommentje:
2: vagy fordítva, ő hiszi azt, hogy nem fontos.
Részemről kb. amiatt amiket leírtak előttem.-
Csak én hívtam, csak én érdeklődtem, cseszett visszahívni, válaszolni, én mentem mindig ő lusta volt felülni a vonatra mikor autója lett autóba ülni, természetes volt, hogy én fizetem a szórakozásokat...kb. semmit nem tett értem.
Egy ideig húztam mert a szex jó volt, legalább is nekem, aztán nem érdekelt h neki is az volt e.
Majd szakítottam, mert kb. le se sz@rt és meguntam és azóta elég sok pénzt spóroltam.
febr. 8. 18:31
6-os, kitalálom, 3-szor annyit keresel mint ő, és olyan fizetős drágább szórakozásokra cipelted ahová nem is akart menni, de azért sír a szád.
febr. 8. 18:36
#7 nem talált.
De te biztos jobban tudod.
febr. 8. 18:44
8 Ok, de ilyen is szokott lenni. Szerintem nem az a lényeg abban hogy ki fizeti a beülős kaját szórakozást utazást pl, hogy ki a nő, hanem hogy kinek az életvitelébe nem fér bele, pl aki sokkal többet keres természetes hogy ha drágább helyre akar menni ő, mint ahová a párja menne, akkor azt fizesse, mindegy hogy a nő vagy a férfi. Mert lehet a másiknak megfelelne nem fizetős szórakozás is, sőt lehet hogy jobban is szereti.
febr. 8. 18:48
És tényleg nem fontos neked, kérdező?
febr. 8. 18:56
Kapcsolódó kérdések: