Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős szorongás, pánikbetegség kizáró ok egy párkapcsolatban? Az ilyen ember jobb, ha egyedül marad vagy legalábbis kigyógyul belőle, mielőtt összejönne valakivel?
Erős szorongásom van + borderline.
Biztosan nem lesz több kapcsolatom a másikra való tekintettel.
Nekem volt ilyenben részem, de nem voltunk együtt, barátkoztunk csak, ő akart többet. De barátnak is ba...ott nagy nyűg volt. Boltokba nem mert bemenni, csak úgy, hogy előtte órákig remegett rajta, beülni valahova esélytelen volt, emberek közé nem lehetett vele menni, csak a vaksötétben lófrálni este. De olyan is volt, hogy neten beszélgettünk, feljött egy olyan téma, amitől valami bekattant nála és egész éjjel pánikrohamai voltak, még hangfelvételt is küldött róla.
Na, ez egy olyan eset például, ami egy egészségesnek embernek tűrhetetlen, hamar vége is lett a barátságnak. Ez az ember elutasít minden kezelést, te ne legyél ilyen, fordulj szakemberhez, mert ki lehet belőle gyógyulni! Addig ne akarj kapcsolatot.
volt egy ilyen barátnőm, és többé nem szeretnék.
renteget támogattam, segítettem, de ezt nem tudja más ember megoldani helyette, és csak felőrli a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!