Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / férfiak! Ti járnátok egy olyan lánnyal, aki mentális zavarokkal küszködik?
Kezdődő pánikbetegség áll fent nálam, szorongós, izgulós típus vagyok (másik véglet, hogy túl lazán veszem a dolgokat), és migrénaurás vagyok (itt a leírás, ne essetek nekem, hogy csak kitaláltam [link] )
Ezek kizáró okok lehetnek?
18l
Szerintem ez függ attól, hogy ezek a problémák mennyire befolyásolják a mindennapi életedet. Ha pl pánikolsz kimenni az utcára vagy a buszmegállóban 3 nénitől már tömegiszonyod van és rosszul leszel az eléggé behatárol egy párkapcsolatot. Vagy az se szerencsés ha minden másnap nem lehet hozzád szólni mert fáj a fejed és emiatt ingerlékeny és agresszív vagy.
De ha nem ennyire súlyos és csak ritkábban fordul elő akkor bőven megérthető és elviselhető főleg annak aki valóban szeret, szóval szerintem ez nem akadály. Meg végül is senki sem tökéletes, mindenkinek megvan a "stiklije" és ha az nem is olyan súlyos akkor is a saját problémánkat látjuk a legnagyobbnak.
Fel a fejjel, kitartást és sok szerencsét, hogy találj valakit aki elfogad és önmagadért szeret.
Szia.
Nem írtad le,hogy mennyi idős vagy.
Nekem kb 12éve van pánikbetegségem és házas is vagyok,2 gyerekünk van.
Sokszor volt rohamom az utolsónál majdnem a mentő vitt el,
DE és ezt most külön kihangsúlyozom,ez a betegség egyáltalán nem kizáró ok egy párkapcsolatnál.
Az orvosok sokszor csak nyugtató injekcióval tudtak rendbe hozni,úgyhogy én tudom mit jelent minden végtagodban az iszonyatos görcsel küszködni,majdnem önkívületben.
És ime a tanácsom: Próbálj megnyugodni,ez nekem is bejött,és akkor a frontin sem kell.
1 éve munkahelyet váltottam nem gondolok annyit a multra,mert gyakran ez a betegség,(ha ezt annak mondhatjuk)előidézője,nálam is igy volt.(anyukám halála,család kitagadott.stb..)
Hidd el ha nem gondolkodsz annyit hanem lekötöd magadat
nagyon ritkán fög előjönni kb 2-3 évente de arra meg ott a frontin,ha erzed hogy kezd görcsölni a kezed vagy a lábad azonnal vegyél be 1 szemet.De csakis akkor amúgy ne,én is elvagyok nélküle,próbálom feldolgozni a velem történteket és ehez nem kell gyogyszerHogy megnyuktassalak nálunk már nincs is itthon egy se.
Tehát sok szerencsét és fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!