Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyéjszakás kalandok milyen erkölcsi, mentális problémákról tanúskodnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 13:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%

Elég szomorú az ilyen.

Lelki szegénység.

2011. jan. 26. 13:27
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha valaki rendszeren, csak ilyen "kapcsolatokban" van, akkor ott lehet baj. Viszont, ha valakivel 1szer, 2szer előfordul, ott még nincs baj, biztos, h megvan az oka. Én sem tartom helyesnek az 1 éjszakásokat, de egyszer nekem is volt. Nem bánom, mert fiatal vagyok, és azóta is lehetett volna már 1 pár, de nem az én világom. Kipróbáltam, tudom, hogy milyen..
2011. jan. 26. 13:32
 3/23 anonim ***** válasza:
22%

Baromság! Méghogy lelki szegénység!

Kalandvágyról szól az egész!Semmi bajod, nem lesz tőle. Ha meg nem vagy olyan típus ne csináld vaze!

2011. jan. 26. 13:33
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
nehogymár akik felszednek pár csajt és megdöngetik őket azok mentálisan sérűltek legyenek...
2011. jan. 26. 13:33
 5/23 Fülünyúl ***** válasza:
95%

Nem tud megtartani maga mellett senkit. Általában önző, beképzelt emberek, akik magukat szeretik a legjobban, ezért mást úgy igazán szeretni nem is tudnak. Különben nem írtam volna az első mondatot.

Sokukban van egyfajta állandó bizonyítási kényszer is, mindig mindenáron másoknak és maguknak is meg akarják mutatni hogy valakik, hogy tudnak hódítani a másik nemnél.

Általában bennük van egy motiváló bizonyítási kényszer, bármilyen irányban.

Többnyire felszínesek és buták. Nem igazán intelligensek, nem feltétlenül jó beszélgetőpartnerek, de bevett praktikáikkal, mondataikkal le tudnak "vadászni" arra hajlamos embert. Természetesen alkalmi partnereik is általában hasonló kaliberűek, elvégre aki nem megy bele ilyenbe, azt nem lehet felszedni egy (vagy egy-két) este alatt úgy, hogy abból szex is legyen.

Sok időt fordítanak külső megjelenésükre, mivel mentális és érzelmi hiányosságaikat valahol kompenzálni igyekszenek, illetve igyekszenek a párzásra való alkalmasságukat kihangsúlyozni (izompóló, kigyúrt test, kirakott csöcsök vagy egyszerűen bikinifölső, övnyi miniszoknya stb.).

Ők úgy mondják, hogy élvezik és élik az életüket, azonban az igazság az, hogy folyton hajszolja őket a bizonyítási vágy, valamint tudják, hogy hosszú távon képtelenek bárkit maguk mellett tartani, illetve ugye sokuknál a szeretetre való képesség hiánya is befigyel. Ezek általában önámítások, sokmindent ki tudnak találni ha valaki megkérdi őket miért így élnek.

20-30 között ezzel az életvitellel még jól megvannak, aztán kiöregszenek a diszkókból, és lassan minden ismerősük, haverjuk, barátnőjük házas lesz, jönnek a gyerekek, családok alakulnak. Hirtelen megváltozik a követendő minta aminek meg kellene felelni, ilyenkor bepánikolnak mert egész életükben nem ezt csinálták. Némelyikük befordul ilyenkor, van aki ugyanúgy tovább jár és próbálkozik csak egyre kevesebb sikerrel, mert azért 30 felett valljuk be, a 20 éves lányok kenterbe verik. A férfiaknál tovább tud működni ez a dolog, lévén ők a legsármosabbak pont 30 körül és felett lesznek, de 40-nél náluk is eljön a vadászidény vége.

Nagyon kis részük tud utána állandó kapcsolatot kialakítani.

2011. jan. 26. 13:36
 6/23 A kérdező kommentje:

13:33!

Na jó de a kalandvágynak is az az oka,hogy valami nincs rendben az emberünkkel,nem?

Vagy a mértéktelen szabadosság ami áramlik a médiából az is lehet egy tényező.Elfogadott lesz ez a szemlélet és feloldódnak a gátlások.

2011. jan. 26. 13:39
 7/23 A kérdező kommentje:

13:36!

Hát haver mondasz valamit,elmehetnél pszichológusnak.

Ilyesmi dolgokat sejtek én is a háttérben.

2011. jan. 26. 13:41
 8/23 anonim ***** válasza:
50%

Semmilyen. Nem erkölcsi kérdés.

Régen én is annak fogtam fel, de már másképp látom (annak ellenére, hogy nekem sosem voltak ilyenjeim).

Alapvetően hibás dolog erkölcsi kérdésnek tekinteni a szexet. Kivéve azokat az eseteket, amikor valamilyen tilalom van.

Mentális problémákról már inkább lehet értelme beszélgetni, ha valakinek a szexuális életére csak ezek a jellemzőek.

2011. jan. 26. 13:49
 9/23 anonim ***** válasza:
49%
Semmilyenről
2011. jan. 26. 13:52
 10/23 anonim ***** válasza:
55%

semmilyenről maga a kérdés rossz

szerinted miféle gondjaim lennének azért mert valakit csk 1X másztam meg?

elárulom semmmmmmiii

2011. jan. 26. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!