Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyéjszakás kalandok milyen erkölcsi, mentális problémákról tanúskodnak?
13:49!
Azért szexuális élethez kellene fűződnie érzelemnek is,nem?
De manapság úgy néz ki sok esetben nem így működnek a dolgok.A média hatása is érzékelhető azért ezt kár lenne tagadni.
Mert az oké,hogy a kis tinik hülyék még,s azt hiszik ezzel menők,de azért egy 20-21 éven felülinek már több eszének kéne lennie nem?
Ezt az elmegyek a buliba és megd*gatom magam/dugok hozzáállást nem igazán tudom értelmezni.
Szerintem ennek nem kell ilyen nagy feneket keríteni, nekem az egyéjszakésra csupán egy indokom volt, a vonzalom.
Van hogy az ember nem szerelmes, nincs pasija vagy nem akar akkor ezért mondjon le a szexről?? badarság...
most gondolom jönne hogy hát vegyen vibrátort, de az csak olaj a tűzre:)
Semmi lelki probléma nem kell a spontán szexhez, elég a testi vonzalom:)26L
14:41!
Érzelmek nélkül, akárkivel.
Kicsit ilyen "szex és New york"-os beütése van a dolognak.
Nem hinném,hogy ez lenne a követendő példa.
Azért a szex nem lét kérdés, ne meséljük már be maguknak.
14:56!
Isten ments.
Nem élek ilyen lehetőségekkel.Rendben vagyok.
14:41es ismét:)
Naná nem lét kérdése, ahogy észreveszem nálad főleg nem. De én nem szeretem megtagadni magamtól az élvezeteket, és ha megkívánok egy pasit nem kihagyni a lehetőséget, magamat háttérbe helyezni valami társadalmi norma miatt:)Lényeg hogy egyéjszakásnál mindig legyen gumi:D
De tényleg most ez miért probléma még mindig??
ha kell a szex akkor szexelj, ha nem ne! és ennyi:)
én is párkapcsolatban élek, és nincs jobb azzal szexelni aki ismer és szeret és te is viszont. De ha nem lenne párom, akkor simán lefeküdnék valakivel, csak mert megkívánom, minek vonnám meg magamtól amit akarok és jól esik? aki ezért elítél valakit szerintem az vaskalapos....
Látom, néhány erénycsősz körbemászott, és afeletti elkeseredésében, hogy mások másképp élnek, mint ő, jól lepontozott mindenkit, akinek a válasza nem tetszett.
Csak a szövegértés kedvéért: a kis kezecskék mellé az van írva, hogy "hasznos" meg "nem hasznos", nem pedig az, hogy "egyetértek" meg "nem értek egyet", és még kevésbé az, hogy "szerintem a válaszoló erkölcstelen, mert nem azt gondolja, amit kéne neki, fuj-fuj". Na lehet ezt is lepontozni. Csak nem tudom, hogy aki csak a saját véleményét akarja visszahallani másoktól is, az minek jár ilyen fórumokba.
Én például 15:46 világától borzadok el, bár kétségtelenül elismerésre méltó így egy nekifutásra leírni azt a mondatkölteményt. De logikai hiba van benne, mert az egy éjszakás kalandok közül nagyon sok a baráti körből kerül ki, szó sincs idegenekről. (És még mindig: én írtam azt, hogy nekem nincsenek ilyen kalandjaim, csak nem ítélem el azokat, akiknek meg vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!