Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párodnak nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?

Figyelt kérdés

És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!

Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!

Mit gondoltok?

2011. jún. 10. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
100%
Igen zavarna, de mielőtt összejövök vkivel, elég sokmindenről kell beszélgetni, hogy aztmondjam oké..így ez még nem esett meg.
2011. jún. 10. 11:56
 2/79 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna és szerintem téged is zavar.
 3/79 anonim ***** válasza:
Mennyi az a sok?
 4/79 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, mert nagy esélye van,hogy elkapott valami betegséget
2011. jún. 10. 11:58
 5/79 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szívesen kezdenék ilyen férfival, persze van aki idővel megkomolyodik,de ők vannak kevesebben, tudod kutyából nem lesz szalonna. És bárhogy is mondogatják, aki eddig falta az életet, annak férfi létére nem fog teljesen leszállni a rózsaszín köd,mint a nőknek,és ripszropsz holnaptól más életet élni, ilyen nincs, vagy csak nagyon ritkán. Másfelől meg felelőtlen is, még ha gumival is csinálta, ha sok nővel tényleg rengeteg nővel tette ezt, egy ismerősöm pl. kb 1000 nővel volt,és sajnos nem túlzás amit írok, na vele bárhova megyünk "ismerősökbe" botlunk,ő így hívja burkoltan a szexpartnert. Ilyen emberrel nem lenne gusztusom lefeküdni, akármennyire jól is néz ki.
2011. jún. 10. 11:58
 6/79 anonim ***** válasza:
13%
Zavarna, de régen rossz, ha a másik múltjára vagy féltékeny! Nem talált párt, de azért a tesztoszteron dolgozott, miért kellett volna cölibátusba vonulnia?
2011. jún. 10. 11:59
 7/79 A kérdező kommentje:

Nem akarok számot mondani, tényleg sok.

(Jól néz ki, 5 éve kondizik, nem okozott gondot neki a csajozás)

Egyébként én nem tudom eldönteni, hogy zavar vagy sem. Az már inkább zavar, hogy nem tudom megtudnék-e benne bízni.

2011. jún. 10. 12:00
 8/79 anonim ***** válasza:
100%
Az zavarna a legjobban, ha összefutnánk azzal az "ismerősel". Nem bírnám elviselni.
2011. jún. 10. 12:00
 9/79 A kérdező kommentje:

Fél éve vagyunk együtt, eddig nem volt gond. De azért félek kicsit.

Nem kapott el semmit, és én se tőle.

2011. jún. 10. 12:02
 10/79 anonim ***** válasza:
100%

Zavarna, de nem betegségek, vagy ismerősei miatt...

Hanem taszítana az egész valamiért :/

2011. jún. 10. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!