Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párodnak nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?

Figyelt kérdés

És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!

Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!

Mit gondoltok?

2011. jún. 10. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm! A páromra tapadtak a nők és kihasználta! Ha engem is megkapott volna egyből én is csak egy lettem volna a sok közül, akire már talán nem is emlékezne és keresett volna tovább.

Én megtehettem hogy válogatok a férfiak közül és tartottam magam annyira, hogy nem állok le bárkivel.

Minden döntés kérdése, ő ugy élte az életét én pedig így. Nem ítélem el miatta.

És én is remélem, hogy boldogok leszünk!

2011. jún. 10. 18:51
 52/79 anonim ***** válasza:
21%

Oda se figyelj a sok gonoszkodó, rosszindulatú megjegyzésre, gondolom gonoszkodó, rosszindulatú emberektől származnak. (Tisztelet a kivételnek, aki normálisan írta le a véleményét beszólogatás nélkül)

Az én férjemnek is volt pár egyéjszakás kalandja még régen, mikor még nem ismertük egymást, mégis boldog házasságban élünk évek óta (ezért most nyugodtan le lehet pontozni, mert ez itt nagy bűnnek számít). Nemi betegséget sem kaptam tőle és nem is lép félre. Nagyon szeretjük egymást, csak én létezek neki, minden percét velem tölti, amit csak lehet.

2011. jún. 10. 19:02
 53/79 anonim ***** válasza:
16%
Bocsi kérdező,de nem bírtam megállni!XD :)
2011. jún. 10. 19:08
 54/79 anonim ***** válasza:
71%

Persze mert mindenki akinek nem olyan párja van aki átment a fél világon az prűd irigy és rosszindulatú. Csak azt nem értem, hogy ha az a helyes válasz: hogy NAGYON JÓL CSINÁLTAD! ÜGYES VAGY BÍZZ MEG A PÁRODBAN...csak így tovább...nem értem akkor miért tetted fel a kérdést????? Tehát kár volt vitát szítanod.

És azt sem hiszem, hogy prűd lenne az aki nem ilyen pasassal él együtt:D de igen biztosan én vagyok a prűd p.csa amiért a párom nem ment át a fél világon:D:D hát igen...

2011. jún. 10. 19:13
 55/79 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem minden válasz helyes lett volna, ha mindenki csak a kérdésre válaszol és nem kezdi el elítélni, leszólni a kérdezőt és a párját így ismeretlenül.

Tényleg vannak, akik nem tudnak rosszindulatú megjegyzések nélkül válaszolni egy kérdésre.

De ez már az fórum sajátossága. :)

2011. jún. 10. 19:25
 56/79 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam a véleményekre.

És igen voltak bennem kételyek...de már nincsenek.

Egyébként nem azt vártam, hogy mindenki pártolni fog és nekem tetsző véleményeket ad, ezzel nincs bajom.

De az, hogy nagyon lepontoztátok azokat, akik más véleményen voltak, mint ti ezzel nem értek eggyet.

2011. jún. 10. 19:25
 57/79 anonim ***** válasza:
84%
Azért Te is leszóltad azt, aki azt mondta, hogy nem lenne együtt egy ilyen férfival. Az rögtön irigy és prűdnek lett kikiáltva. Innentől kezdve nincs jogod tamtamolni az igazad mellett, hogy ki kit szól le...
2011. jún. 10. 20:51
 58/79 anonim ***** válasza:
24%

Itt nem az ellentétes véleményekkel lenne a baj!Ha az ember feltesz egy kérdést,főleg ilyen helyen,számolnia kell azzal hogy leszólják vagy épp vállon veregetik!De az hogy itt ész nélkül pontozgatjuk le a másikat....még is mi a franctól lennék én kevésbé hasznos mint az aki teljesen felháborodik a kérdésen?Az ember ide tudtommal azért ír hogy a kérdezőnek segítsen vagy így vagy úgy....nem azért hogy a másikat pontozgassa,mert nem felel meg a normájának a válasz,mert semmi más okot nem látok erre!....Mellesleg én a pontozást is csak a kérdezőnek engedném,na de mindegy!...Elég nagy szégyen hogy itt élik ki a napi idegességet,meg a stressz az emberek,meg ide jönnek kötözködni meg a másikat szólják le vagy pontozgatják mert épp olyan a kedvük!...És elvileg felnőtt emberekről beszélünk!

Nem azt mondom ne merje megmondani az aki nem ért egyet a másikkal,de nem épp abban a formában kéne ahogy itt sokan előadják...na de mindegy....:(

Amilyen hasznosnak gondoltam ezt az oldalt akkora csalódás lett a vége!Én spec azért szerettem az elején mert az emberek itt őszintébbek mert nincs név,se következmény,és sokkal több minden probléma és egyéb dolog napvilágot lát,és ahelyett hogy próbálnánk leszűrni a tanulságot,és egymás hibáiból tanulni,mit csinálunk?Hisztis rohamba törünk ki ha valaki az ellenkezőjét meri írni annak amit gondolunk és két kézzel verjük az egeret a piros kézen!Remek!....

Na további szép estét nektek!....

2011. jún. 10. 21:35
 59/79 anonim ***** válasza:
26%

20:51

19:25 vagyok. Ha ezzel rám célzol, akkor összekeversz valakivel, mert ezeket nem én írtam. Sem az irigyet, sem a prűdet.

2011. jún. 10. 21:41
 60/79 anonim ***** válasza:
26%
Nem rád céloztam :) volt aki előbb pont ezeket a szvakat használta
2011. jún. 10. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.