Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?
És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!
Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!
Mit gondoltok?
Ilyen emberrel nem állnék le, szóval nem tudna mi zavarni. Mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy X edik csajszi után én is beálljak a sorba...vagy esetleg tudjam még 20 emberről, hogy előttem ő is...
lehet mi vagyunk a másik véglet, mi egymáson kívül nem voltunk senkivel...
Amúgy nem ítélem el akinek, volt 2-3 de azért mindennek van határa...ennek is
Kedves kérdező!
Szerintem te nagyon naiv vagy, és még sokan, ilyen, hogy kiélés nem nagyon van, max a tinik jönnek ezzel, érett/felnőtt ember ezt nem mondja. Az én páromnak is lett volna lehetősége erre, nagyon jól néz ki, még se élte ki magát, ebben az értelemben, viszont nem is sóvárog. Te komolyan el tudod képzelni azt, hogy 100-500 vagy még több lányon keresztül hajtott a vágy, és majd az 501.-nél megáll? Minden nő különlegesnek szeretné hinni magát,ami igaz is,de szerinted ha annyi nővel volt, 1 sem volt rá egy kicsit sem alkalmas, hogy barátnő váljon belőle? Vagy szerinted egyikükkel sem beszélgetett? Nyilván nekik is elmondta,hogy mennyire különlegesek. A korából ítélve, kétlem, hogy ne lett volna hosszabb kapcsolata, amennyiben nem volt, valószínűleg veled se lesz túl tartós, 1-2 évet még nem neveznék tartós kapcsolatnak. Ne legyen igazam, de muszáj volt leírnom, annyi,de annyi női ismerősöm esett ugyanebbe a hibába, gondolkozz!
Volt komoly kapcsolata (5éves) akkor is megváltozott a nő kedvéért. Csak elmúlt a szerelem.
És én tényleg hiszek abban, hogy egy férfinak ki kell élnie magát. És később rájön, hogy vannak a szexnél fontosabb dolgok is. Valaki elöbb valaki később jön rá erre.
Ő nem olyan típus aki áltatná a nőket, pofátlanul őszinte, ha arról van szó. Ha nem kellenék neki és csak szórakozna akkor nem fektetne belém ennyi energiát. Folyamatosan bizonyítja, hogy én kellek neki és senki más. Teljesen megváltozott a barátai sem ismernek rá.
De persze lehet, hogy elfog múlni, hogy én is csak egy voltam a sok közül (amit nagyon nem szeretnék), de akkor is megéri. Életem legboldogabb korszakát élem.
Azt leszögezném, hogy nem 100-500 nőről beszélünk. 100nál is kevesebb.
Illetve, hogy rám mindent lehet mondani de azt hogy naív lennék semmi esetre sem.
Köszönöm 12:07! :) (Sajnálom, hogy lepontoztak)
"Azoknak akiknek nem kellene ilyen pasi, csak annyit, hogy nekem meg olyan nem kellene aki egész életében össz-vissz 2nővel volt. Mert szerintem meg az a gáz.
Egy férfi legyen férfi"
:D bocs de ez elég viccesen hangzik. Mert egy férfi attól lesz FÉRFI hogy meg.d.u.g sorra mondjuk 50-70 nőt?! Gondolkozz már! ez már nem egészséges...semmilyen téren se...A kiéléses sz.rságot meg érett ember tényleg nem használja. Érett ember az aki felelősségteljesen szeretkezik és érett, felnőtthöz méltó kiegyensúlyozott érzelmi intelligenciával rendelkezik.
A párom rajtam kívül egy lánnyal volt, azzal se jutottak el az ágyig, ő nem az az ajtóstól a házba típus. Szóval szex terén én vagyok neki az első. És ez nem széthúzó, hanem összetartó erő számunkra. Egyáltalán nem tudnánk elképzelni mással...Miért? Mert nekünk a szeretkezés nem egyenlő a du.g.ással...Nem vagyunk nyulak. A szeretkezés számunkra érzelmeket, tiszteletet, megbecsülést jelent, igen ezeket megkapom a FÉRFITÓL akit szeretek...ez aligha jellemzi azt az embert aki átment a fél világon...kutyából nem lesz szalonna, esetleg csak kutyaszalonna! Szóval élhetsz azzal a hittel hogy egyszer majd megváltozik, vagy talán Téged nem fog lepattintani egy jobb nőért (mert egyszer ugye Te is megvénülsz majd...) és akkor mi fog összetartani? Mert a kölcsönös tisztelet biztosan nem:-S
Amúgy nekem semmi bajom, ha neked ez így jó, de ves egy pillantást magadba és kérdezd meg, VAJON TÉNYLEG? Valami csak nincs rendbe ha feltetted a kérdést...
Hivatkoznék én is erre a kijelentésedre: "Azoknak akiknek nem kellene ilyen pasi, csak annyit, hogy nekem meg olyan nem kellene aki egész életében össz-vissz 2nővel volt. Mert szerintem meg az a gáz.
Egy férfi legyen férfi"
Ha te így gondolod, hogy egy férfi, tényleg csak ettől férfi, akkor megérdemled a párod, és Te vagy a gáz, ezzel a gondolkodással!
:) Az attól függ,hogy a párkapcsolataiban hűséges volt e!?Ha igen akkor lesz*rom hogy a köztes "szinglis idejében" kivel kefélt!És igazad van,egy pasi ne két nővel legyen egész életében mert biztos hogy ráfog jönni hogy lemaradt a többiről plusz még nem is tud sok mindent!(tapasztalat hogy kell neki más is,de nem részletezem!!!!)
Az meg hogy az nem felelősség teljes férfi aki 50-70 csajt megdönt...miért is?Az összes tudta hogy egy éjszaka lesz,még is bele megy,az összesnél fel tudja húzni a gumit,tehát FELELŐSSÉG TELJESEN szexel,és ami a legfontosabb hogy ezt nem 3 gyerek meg feleség mellett teszi meg!!!!!!Az meg hogy ez kit minősít...nos,nem hiszem hogy csak a pasi a ludas az egy éjszakákért,vagy a nő nem is volt ott?:)
Az én párom SOSEM csalta meg egyik kapcsolatát sem(pedig egy kettő elég idegőrlő volt),de mikor szingli volt,nem mondott nemet a hancúrnak,miért is kellett volna?Nem azt mondom hogy boldog boldogtalant haza vitt,de élt!Nem botlunk bele az "áldozatokba" az igaz,de engem így nem is érdekel!Tudom hogy engem szeret,együtt élünk,meg is volt az eljegyzésünk és akármikor a nyakam tenném a giotinba hogy sosem jut eszébe még csak rá se nézni egy nőre sem,nem hogy félre menni!!!!!Velem boldog,babát tervezünk,lakást veszünk és együtt akarunk megöregedni!Kit érdekel mi volt a múltjában?
Ha ha kedves Kérdező ennyire parázol rajta hogy még tesztet is csináltattál akkor szerintem ne fektess ebbe a kapcsolatba túl sok energiát,mert így sosem fogsz benne megbízni és folyton azt fogod várni mikor lesz egy csaj aki.....nem?
24/L
Azért lássuk be, a mai világban, ha egy szingli pasinak felkínálkozik egy jó nő, akkor ő jó eséllyel élni fog a lehetőséggel. Aki azt mondja, hogy nem, az vagy ronda, vagy szegény, tény és való, hogy ezek a nők inkább az ellenkezőjére buknak (ez egy másik vita témája lehetne).
Namost ha a pasinak egy csöppnyi esze is van, húz egy gumit, és kész.
Gondolkodjatok: ha a kérdező pasija csak egy kalandnak szánná a kérdezőt, akkor nem hülyítené, hisz rengeteg egyéjszakással a háta mögött valószínűleg találna ezer másik jelentkezőt, aki boldogan ágyba bújik vele egy kóláért cserébe. Úgyhogy pont neki lehet hinni. És az, hogy valakinek egyedülállóként sok ilyen kalandja volt, nem jelenti azt, hogy párkapcsolatban meg hűtlen. Ez két külön dolog.
Kedves Kérdező!
ENGEM NEM ZAVARNA. ÉN A PÁRTOTOKAT FOGOM. :D (Gyerünk, ide nekem a sok kis piros kezet, ne kíméljetek!:D)
A betegségekről: Van orvosi papírja, egészséges... semmi gond.
Az erkölcsről: nehogy azt higgye itt bárki, hogy az ő pasija különb.:D Csak vannak akik rendelkeznek olyan külső adottságokkal, hogy meg is tehessék, hogy mindenféle csajt összeszednek.
A másik tiszteletéről: szerintem ez nem erről szól. Egyrészt, mert attól még hogy közös megegyezéssel van egy futó szexuális kapcsolatod valakivel, attól még nem biztos, hogy lekezeled. Másrészt van sok szép nő, akik emberileg nullák. Azokat miért ne lehetne csak simán megd.ugni, ha már a kortárs irodalomról úgyse lehet velük beszélgetni.:D
A kiélésről: Őszintén? Fogalmam sincs... Volt egy 3 éves kapcsim és most kb. úgy állok hozzá, hogy én már életem párját akarom megtalálni, nincs igényem az össze-vissza ke.félésre. Fogalmam sincs, hogy van-e valami a kiélés dologban, de sokan emlegetik, hogy kell az is. Felőlem aztán... :D
Rólad, kérdező: Én simán el tudom hinni, hogy tényleg te vagy neki az, aki többet ér egy kalandnál, még akkor is ha sok válaszoló pesszimista itt. Van egy fiú barátom akivel sokat beszélgetek csajokról. Azt mondja, hogy baromi kevés az értelmes lány, akivel érdemes foglalkozni. Nekem simán az jön le a dologból, hogy lusta volt "komoly" kapcsolatokra vesztegetni az idejét a nem megfelelő nőkkel, inkább csak annyit vett el, amennyi megérte neki. És most az energiáit abba fekteti, ami tényleg jó és fontos neki: a veled való kapcsolatba, mert Te megéred neki.
Még egyszer felhívnám a kedves GYK olvasók figyelmét a válaszomban található piros kezecskére. Tudom, hogy megérdemlem, mivel ellent mondtam a közvéleménynek, tehát a válaszom csak rossz lehet. Ez nyilvánvaló. :) Használjátok egészséggel! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!