Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?
És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!
Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!
Mit gondoltok?
Mindenki normálisan nyilvánított kérdést, végigolvastam az összeset, míg nem egy elmés válaszoló nem csak a a véleményét írta, hanem a többi válaszolót is minősítette, miszerint irigyek, aztán persze a kérdező is leoltotta azokat, akik azon az állásponton voltak, nem kéne nekik ilyen pasi, holott senki nem minősítette a kérdezőt, ellenben a kérdező igenis minősítette azokat a válaszolókat, és érdekes mód, az elején még nagyon bizonytalan volt, a végére meg már váltig állította az ő párja egy szent, kérdem én akkor minek volt kérdezni. És ebből látszik, amíg valaki nem kezdi el "szapulni" a társaságot, akár kérdező, akár más személy, addig normális válaszok jönnek, utána meg elszabadul a pokol.
A pontozáson meg felesleges kiakadni, minden kérdésnél így megy, a tömegvélemény a jó, aki ellentmond az a rossz. Akár helyes az ellentmondás, akár nem, mindig a tömeg szava dönt. De azt hiszem ez az élet más területein is így van, úgy hogy nem kell csodálkozni.
*nyilvánított véleményt
No már fáradok.:)
Engem nem minősítettek? Megkaptam, hogy undorító és himringyó a párom!
És én azzal minősítettem, hogy kifejtettem a véleményem hogy nekem pedig nem kellene olyan pasi aki gyakorlatilag szűz (1-2) nővel volt egész életében???
Ez egy szimpla vélemény kifejtés volt.
És igen, bizonytalan voltam és a sok lehurrogó és elítélő válasz megerősített, kiváltotta belőlem hogy megvédjem a párom.
Most már tudom hogy őt akarom az előéletével együtt!
Csak tudnám, minek tetted fel a kérdésed? Megint a szokásos érzelmi hullámzást látni! Idejössz, rákérdezel, elmondod az aggályaidat, aztán, miután hallod az igazságot: csak pillanatnyi csaj vagy, aztán újra jön a sunavadászat - bedurcizol, és homlokegyenest megváltoztatod a véleményed: magabiztos vagy, mert csak téged akar blabla...! Te ezt elhiszed? Ha igen, akkor nem lennél itt, senki sem azért jön ide a párkapcsolati kérdésekkel, mert nincs jobb dolga...
Szerinted azt a sok éves kapcsolatát miért hagyta ott a pasid? Elmúlt a szerelem? Igen, elmúlt, mert a farka győzött az érzelmek felett! De hidd csak el: te majd megváltoztatod! Utána add el a sztorit Danielle Steelnek! Csöpögős olvasmány lesz az olyan naiv lányoknak, mint te.
Itt az a helyzet, hogy a kerdezo parja tenyleg egy ringyo es ezt nem kepes elfogadni. Igy vedekezik ossze-vissza ahogy csak tud.
Igenis egy himringyo. Hiaba ferfi, szamomra egyeltalan nem dicsoseg egy ferfi eseteben sem az ilyesmi.
Kerdezo: Lehet hogy kitart melletted egy ideig, de nagyon kevesbe valoszinu, hogy ebbol tartos kapcsolat lesz felrelepes nelkul.
Amit meg azokrol a pasikrol irtal akik keves novel voltak, teljesen nevetseges. Ha egy srac "1-2" novel volt,az nem nevezheto szuznek. Ha meg mar volt 1-2 novel attol meg lehet nagyon jo az agyban es eros kapcsolat is osszejohet vele, anelkul hogy mas nokre vagyjon.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!