Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?
És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!
Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!
Mit gondoltok?
Jaj ne már ezekkel a betegségekkel! Ha valaki lefeküdt ötven nővel és használt óvszert, kevesebb esélye van ilyesmire, mint aki csak egyel feküdt le, de nem használt.
Az alapján, hogy egy férfi, mikor független volt, voltak-e egyéjszakás kalandjai, vagy sem, semmiféle garancia nincs rá, hogy hűséges lesz-e a párjához. Ha csak ezt vesszük alapul, ugyanúgy előfordulhat, hogy a szűzike pár év múlva úgy érzi, valami kimaradt az életéből és elkezd csajozni, mint az, hogy aki sokat csajozott, újrakezdi.
Ez egyedül a kapcsolathoz és a párjához való hozzáállástól függ. Tapasztalat.
Kedves 15:17!
Nem fogok azért hazugságokat kitalálni, hogy nektek megfeleljek. Egyébként kicsit sem érdekel, hogy felelőtlennek gondoltok vagy sem.
Nem egyből ugrott mert ezt kértem, elég sokszor kértem sőt...esetleg pontos dátumot, eredményt, helyszínt ne írjak?
Egyébként pedig nem kell aggódnod, már ugyis írtátok, ha elkapott volna valami betegséget már én is elkaptam volna akkor pedig nem mindegy neked!?!
Köszönöm a válaszokat és hálás lennék, ha a SZÁMOMRA hasznos válaszokat, nem pontoznátok le!
Én sem írom le a teljes véleményem, mert a megkeseredettek lepontoznak. Nem mintha érdekelnének.
Hagyd rájuk kérdező, ha a párod veled tisztességesen viselkedik akkor nem lesz gond. Mindenki követ/követett el olyan dolgokat életében,amely talán mások szerint elítélendő, de azért bűnt nem követett el a párod. Nem egy tolvajról beszélünk, csak egy fiatal férfiről, aki úgy élt, ahogyan a férfiak elég nagy százaléka élne, ha megtehetné.
Engem zavarna. Nekem 3 férfi volt az életemben, és a páromnak is csak kettő komoly. pedig jóképű, magas okos férfi, de ő tiszteli a nőket.
Én nem hiszek a "kiélésben". Semmivel sem lennék boldogabb ha fűvel-fával=azaz j pasikkal összefeküdtem volna.
Az ilyen férfiak égnek ki 30-40 éves korukra. Bizony soha sem lesznek hűségesek, mert nem az van a vérükben!
Gondolom kérdező, te is jól kiélted magadat? Csak azért kérdem mert ennyire kiélés-párti vagy.
27N
Nem vagyok kiélés párti. Férfiak esetében tudom tolárni, nők esetében nem.
Ezért is értékel és becsül meg a párom mert nem vagyok olyan mint azok a könnyüvérű nők akikkel "szórakozott".
Már bocsi kérdező, de ha azok a nők könnyűvérűek akkor a párod nem az? Vagy a szexhez csak egy ember kell? Elég érdekes felfogásod van...
De legyetek boldogok, mi nyilván csak irigyek vagyunk, hogy neked olyan férfi jut, aki minden 2. szembejövő nő ágyában már megfordult.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!