Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párodnak nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?

Figyelt kérdés

És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!

Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!

Mit gondoltok?

2011. jún. 10. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
52%

Az én párom is ilyen. Nem az a megállapodós fajta, 30 évesen kezdett benőni a feje lágya, mikor összejöttünk (2 éve). Előtte mint barátot ismertem, úgyhogy nem volt titok előttem, hogy egy-egy buli alkalmával összegabalyodott valakivel. "Sajnos" olyan szakmája, pozíciója van, amiért a nők 90%-a elmenne vele. Ő meg, mint egyedülálló férfi, miért is ne élt volna a lehetőséggel? Mikor 2 éve összejöttünk, már 5 éve volt egyedülálló. De a szükségleteit kielégítette, szabad volt, felnőtt ember volt, megtehette.

Nem ezt nézem, hanem azt, hogy 2 éve velem van, kezd belejönni a kapcsolatosdiba, távlati tervként már a gyerekeket is felhozta, amin nagyon meglepődtem, mert belőle nem néztem volna ki. :)) De örülök, és nagyon szeretem. Az meg, hogy előttem kivel volt, hánnyal volt...nem érdekel. MOST engem szeret, hosszútávon gondolkodik, ez a lényeg.

Nálatok is így lehet, adj neki egy esélyt! :)

2011. jún. 10. 12:07
 12/79 anonim ***** válasza:
57%

most igazából te honnan tudod, hogy azok az "ismerősei". mert mondjuk sétálgattok az utcán, és ráköszön egy lány, az még ugye nem tuti, h meg is volt neki. Bárhonnan ismerheti. Vagy a párod el is újságolja neked minden alkalommal, hogy hééé, hát őt is megdugtam....vagy mi? ha meg nem, akkor honnan tudod? Azt se hiszem, el, hogy csak úgy magadtól kitalálod...

akkor meg hogy??

2011. jún. 10. 12:09
 13/79 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen falu bikája nekem nem kéne. Azért mert, ahogy más is mondta, kutyából nem lesz szalonna. Aki minden hónapban más nőre vágyik, az nekem nem kell, akkor se ha éppen perpillanat velem van. Meddig? A következő nyuszikáig?
2011. jún. 10. 12:12
 14/79 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy már eleve ugy néz rá a nő. Sejtelmese, vagy épp nagy vigyorral, vagy alig akar köszönni főleg szórakozóhelyeken. És ilyenkor megkérdezem, hogy honnan ismerte és elmondja. Vagy már eleve ugy kérdezem, hogy " ő is megvolt" és már a reakciójából tudom a választ.
2011. jún. 10. 12:12
 15/79 anonim ***** válasza:
54%

Megkérdezhetem tetőled, hogy te hány éves vagy?

Azért kérdezem mert kicsit vicces, hogy hiszel neki.

Ezt jegyezd meg!!! NEM TE LESZEL AZ UTOLSÓ ÉS EGYETLEN!!

2011. jún. 10. 12:13
 16/79 anonim ***** válasza:
20%
Engem nem zavarna. Nem érdekel mi volt előttem. Ha semmi betegséget nem kapott el, akkor főleg nem érdekel.
2011. jún. 10. 12:15
 17/79 anonim ***** válasza:
6%
A Páromnak is sok kapcsolata volt előttem, volt köztük egyéjszakás is. Elmesélte a dolgait. Rossz volt hallani, jobb hogy tudtam, mi volt előttem. Én úgy voltam vele, hogy legalább kiélte magát, és legalább azon az időszakán is túlvan. Azért valljuk be: szerintem a pasik nagy része kíváncsi milyen is az az egyéjszakás kaland.Velem megállapodott, született egy kislányunk. Kellett elég sok idő, amíg túltettem magam a dolgain. A barátnőm pasijának meg csak olyan nőjei voltak, mint a te pasidnak. Elég régóta együtt vannak, elfogadta a múltját, a jelen és a jövő csak kettejüké. Vagyis, nem, hármójuké. Mert nekik is született egy kislányuk!
2011. jún. 10. 12:16
 18/79 A kérdező kommentje:

De mégis én vagyok az egyetlen, akivel komolyan gondolja. ÉS jobb vagyok az összes egyéjszakás kalandjánál.

Nem én félek, hogy elveszítem, hanem ő, hogy valamiért elhagyom.

Tudom, hogy imád és én kellek neki. ÉS már eleget élt ahhoz, hogy ideje megkomolyodnia, miért ne miattam?

Én24 Ő29

2011. jún. 10. 12:17
 19/79 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy nem kapott el semmi betegséget, egy sperma és vizeletvizsgálattal lehet megtudni, arra alapozni, hogy neked nincsenek tüneteid, nem jelent semmit. Minimum egy teljeskörű kivizsgálást kérnék tőle, bár neked már mindegy, ezt legelőször kellett volna.
2011. jún. 10. 12:17
 20/79 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon zavarna, mert egy himringyo. Nem lenne gusztusom egy olyan ferfival lenni. En undoritonak talalom.

26L

2011. jún. 10. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!