Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párodnak nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?

Figyelt kérdés

És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!

Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!

Mit gondoltok?

2011. jún. 10. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
86%

"Az hogy nem kapott el semmi betegséget, egy sperma és vizeletvizsgálattal lehet megtudni, arra alapozni, hogy neked nincsenek tüneteid, nem jelent semmit. Minimum egy teljeskörű kivizsgálást kérnék tőle, bár neked már mindegy, ezt legelőször kellett volna."

Ez pontosan így van. Lehet akár HIV fertőzött is, honnan tudod? Hepatitis-ért,gombafertőzésért, genitális herpeszért sem kell a szomszédba menni az ilyeneknek.

Én undorodnék olyan pasitól, aki rengeteg nővel volt.

2011. jún. 10. 12:24
 22/79 anonim ***** válasza:
33%

12:07-es vagyok

Ez számít kérdező, hogy téged választott, és nem mást. Mert míg másokat reggel kidobott az ágyából, téged komolyan vesz és akar. Másképp nem mondaná, hisz dugásra bármelyik szórakozóhelyen talál 10-20 csajt, válogathat is...

Készülj fel, hogy sokan fognak irigyelni, de nem számít, mert boldog vagy a pároddal, ők meg pukkadjanak meg.

2011. jún. 10. 12:25
 23/79 anonim ***** válasza:
72%

Irigyelni? Ugyan miért? Hogy olyan pasim legyen aki fűvel-fával???

Párom 25 éves előttem volt 2 mondjuk úgy pár hetes kapcsolata kevés szexel, ami nem volt felemelő neki. Jöttem én, és a félelmeim, hogy még nem élte ki magát el fog-e hagyni, mert a legeleső szerelmem 6 év után ezért hagyott el. De nem, ő mondta ha azok nem lettek volna előttem sem érdekelné milyen mással, mert velem tökéletes, hiába volt évekig egyedül, nem hajotta a vadászösztön, ezért nem lett himringyó. Mindig ilyenre vágytam nem egy olyanra... bocsánat kérdező, de ez nem irigylésre méltó.

2011. jún. 10. 12:28
 24/79 anonim ***** válasza:
38%
Engem úgy önmagában a tény nem zavarna. Bár az már igen, hogy lépten nyomon összefutnék olyan csajokkal, akik már megvoltak neki. De egy idő után már ez sem lenne lényeges, így belegondolva, nekem is van olyan fiú haverom, akivel valamikor sok sok évvel ezelőtt jártam rövidebb ideig, le is feküdtünk egymással, aztán rájöttünk, hogy azért mi inkább mégis csak haverok vagyunk. Ma már eszembe sem jut, hogy valaha történt bármi köztünk, és szerintem neki sem. Egyszerűen nincs jelentősége.
2011. jún. 10. 12:31
 25/79 anonim ***** válasza:
100%

1. Kutyából nem lesz szalonna.

2. Ezek szerint nagyon különbözik az életfelfogásotok, ami még inkább gond.

------

Engem zavarna. Mondjuk én amúgy is konzervatív vagyok.

Az meg egész életedben el fog kísérni hogy folyton belebotlasz egy-egy "ismerősbe".

2011. jún. 10. 12:53
 26/79 anonim ***** válasza:
15%

Ha nem nemi beteg és látom rajta, hogy miattam teljesen megváltozott, és annyira rajong értem, hogy senki nem érdekli rajtam kívül, akkor nem hogy nem zavarna, de még izgatna is, hogy sikerült megzaboláznom a mustangot :D

Volt már ilyenre példa...csak az a baj, hogy a végén olyan papucs lett, hogy nem bírtam elviselni, úgyhogy szakítottam vele.

2011. jún. 10. 13:07
 27/79 anonim ***** válasza:
53%

Mintha a saját kérdésem olvasnám. :D XD

Én inkább azon kezdenék el gondolkozni,hogy akinek ennyi egyéjszakás kalandja volt,annak nem -e Én is csak egy futó kaland vagyok.

Azért mi már több mint 3 éve együtt vagyunk.

2011. jún. 10. 13:13
 28/79 anonim ***** válasza:
86%
Zavarna, mivel tőlem az ilyen dolgok nagyon távol állnak. Ráadásul nem igazán szeretik a sokadik lenni a sorban, orvosi papír nélkül meg bottal sem nyúlnék hozz azt hiszem. De magával az ilyen életmóddal nem értek egyet, úgy hogy én ilyen férfivel biztosan nem kezdenék.
2011. jún. 10. 13:20
 29/79 anonim ***** válasza:
86%
igen. méghozzá annyira, hogy nekem ilyen pasi nem is kéne...
2011. jún. 10. 13:22
 30/79 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azoknak akiknek nem kellene ilyen pasi, csak annyit, hogy nekem meg olyan nem kellene aki egész életében össz-vissz 2nővel volt. Mert szerintem meg az a gáz.

Egy férfi legyen férfi, bár az igaz, hogy ő tulzásbavitte, de legalább ki élte magát. És nem fog később azon sovárogni, hogy ez meg ez kimaradt az életéből.

Kegyünk őszinték a legtöbb férfi azért nem használná ki ezeket a "lehetőségeket" mert egyáltalán nincsenek lehetőségei, örül hogy talál egy nőt akinek kell és boldog lehet többre nem is vágyik.

Mégegyszer mondom, nem kapott el semilyen betegséget és én sem... és tudom, hogy tesztekkel tudom igazolni nem vagyok hülye csináltatott tesztet, ugyanis ez a kérdés bennem is felmerült és miattam kivizsgáltatta magát.

Tényleg komolyan gondolja velem, csak bennem vannak kételyek az előéletével kapcsolatban.

De mégegyszer köszönöm mindenkinek, érdekes volt olvasni a különböző nézőpontokat/ véleményeket.

2011. jún. 10. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!