Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna, ha a párodnak nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?

Figyelt kérdés

És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!

Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!

Mit gondoltok?

2011. jún. 10. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
100%
egy igazi nagybetűs FÉRFI aki nem csak azért férfi,mert egy fa.sz van a lábai közt, nem fogja meghágni az összes útjába akadó bombázó nőt, még akkor sem ha szétdobják neki a lábukat! aki ezt hiszi, nagyon félre van tájékozódva... és az is marhaság, hogy jaj de jó hogy sok pi.ába megmártogatta már a farkát,mert így legalább kiélte magát, nem fog pár év múlva megunni és keresni egy friss pun.cikát... ennek sincs köze a dolgokhoz. csak a jellemhez! magyarán, egy pasi attól mert egész életében mondjuk "csak" 2 nője volt, még lehet IGAZI FÉRFI és egyáltalán nem biztos, hogy rá fog törni ez a "nem éltem ki még magamat" nyomorúságos érzése... és ugyanígy az a pasi aki fűvel fával, több százzal is megosztotta az ágyikóját, egyáltalán nem biztos, hogy a különböző élethelyzetekben valóban érett férfiként működik...és az sincs kizárva, hogy neki egyszerűen olyan a természete, hogy folyton kell az újabb és újabb lyukacska...
2011. jún. 11. 10:37
 72/79 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2011. jún. 13. 15:28
 73/79 anonim ***** válasza:
68%

A qrva az qrva marad...

Amúgy, jó vagy te is ám Kérdező! Itt pampogsz, hogy bizonytalan vagy, kéred a véleményünket. És lehurrogod azokat, akik normálisan leírták a véleményüket, tapasztalataikat, csak nem éppen a te pártodat fogták. Én is elhagynám az ilyen qrvákat, de felpontoztam mindenkit, nem trágár, lehurrogó, hanem normális,reális választ adtak!

Légy boldog a pasiddal...

2011. jún. 13. 17:19
 74/79 anonim ***** válasza:
31%

Itt szinte senki nem képes reálisan látni a helyzetet, mindenki szemellenzővel jár és csak a saját nézőpontját hangoztatja, mint egy rossz lemezjátszó, abszolút igazságként.

A tény viszont az, hogy mindig van olyan eset, amire nem húzható rá a saját magunk által kreált sablon.

Minden nőcsábász megváltozik és hűséges jó férj lesz? Egy frászt.

Akinek fiatalabb korában több alkalmi kapcsolata volt, mindenképpen r..banc, vagy hímringyó és az is marad? Még nagyobb hülyeség.

Most mesélhetnék példákat és ellenpéldákat, mert higgyétek el, tudok példát hosszú évek óta tartó boldog házasságra, ahol az egyik félnek még régen több futó kapcsolata is volt, most pedig egyetlen nő létezik a számára: a felesége, és fantasztikus családapa lett. De olyat is tudok, ahol a férfi nem tudott megállni a párja mellett és párhuzamosan még előfordult nem is egy kaland az életében.

Úgyhogy vannak esetek, amikor úgy rácáfol az élet az okoskodásainkra, meg az állítólagos nagy tapasztalatunkra, hogy ráírjuk papírra, kitöröljük vele és lehúzzuk a vécén. :D

De addig lehet rajta jókat vitatkozni. Hajrá. :)

2011. jún. 13. 20:48
 75/79 anonim ***** válasza:
Nagyon felszínes ember akkor, ne számíts tőle sok jóra. Szerintem egy leszel a sok közül, bocs de ez van. Ha melletted is marad, lesz melletted millió nője. Az ilyen ember nem változik pikkpakk egy nő kedvéért.
2011. jún. 13. 21:33
 76/79 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogyha a párod -a múltja ellenére- ennyire álompasi, minden nap bizonyítja, hogy szeret, sok energiát fektet beléd.. stb.. stb.. neked pedig ez életed legboldogabb korszaka, akkor miért is vannak kételyeid?

Szerintem igenis zavar a tény, de amikor bebizonyosodott, hogy rajtad kívül a nők 90%-át zavarná ez, és többen is leírták, hogy ez rossz fényt vet a pasidra, rögtön elkezdted védeni őt. De így mégiscsak ellentétes dolgokat írsz.

Nyilvánvalóan senki nem akarja rossz színben látni a szeretett férfit..

Magadban kell ezt lerendezni. Ha boldog vagy, szeret, bízol benne, akkor kit érdekel ki mit gondol? Csak problémát gyártasz magadnak abból, ami eddig rendben volt.

2011. jún. 13. 22:28
 77/79 anonim ***** válasza:
annyi azért lehetne benne hogy nem neked dicsekszik a hódításaival, hanem megtartja magának, mert valószínűleg neki sem esne jól ha te is 150 egyéjszakás kalandról mesélnél neki. sőt, még lehet le is ribancozna. mert ő is az.
2011. jún. 13. 23:21
 78/79 anonim ***** válasza:
Nem tartja nagy dolognak a szexet, nem fogja megcsalásnak érezni ha melletted másokat megkettyint.(szigorúan egyéjszakás alapon)
2011. jún. 14. 17:53
 79/79 anonim ***** válasza:
0%
Szerinte ilyet többet itt ne kérdezz! Ez az oldal teli van idegbeteg, besavanyodott, okostojással (akik valószínűleg mindjárt lepontoznak, mintha ez valamit is számítana), akik imádnak elítélni másokat és magukat fényezni, tisztelet a kivételnek. Figyelj oda a párodra, a reakcióira, az érzéseire, ismerd meg minél jobban és jó eséllyel tudni fogod, őszinte-e veled. Nem feltétlenül azon múlik egy kapcsolat sikere, hogy voltak-e valakinek egyéjszakás kapcsolatai. Ha valaki kizárólag ez alapján ítél anélkül, hogy bármi mást is tudna az emberről, az nagyon sekélyes gondolkodásra vall. Sajnos, garancia semmire nincs. De csak te tudod eldönteni, hogy megbízhatsz-e a párodban.
2011. jún. 14. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!