Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párodnak nagyon sok szex-egyéjszakás kapcsolata lett volna elötted?
És bárhova mentek mindíg belebotlanátok egy-egy "ismerősbe"!
Azt mondja minden lehetőséget kihasznált és volt bőven. Akivel egyből szex, azt nem gondolta komolyan, az a nő soha nem kellett neki kapcsolatra. Azt mondja rám várt, hogy nálam is azt hitte csak egy egyéjszakás kaland lesz,de nem adtam könnyen magam, megdolgozott értem és belémszeretett és már nem kellenek neki pillanatnyi örömök, csak én!
Mit gondoltok?
A qrva az qrva marad...
Amúgy, jó vagy te is ám Kérdező! Itt pampogsz, hogy bizonytalan vagy, kéred a véleményünket. És lehurrogod azokat, akik normálisan leírták a véleményüket, tapasztalataikat, csak nem éppen a te pártodat fogták. Én is elhagynám az ilyen qrvákat, de felpontoztam mindenkit, nem trágár, lehurrogó, hanem normális,reális választ adtak!
Légy boldog a pasiddal...
Itt szinte senki nem képes reálisan látni a helyzetet, mindenki szemellenzővel jár és csak a saját nézőpontját hangoztatja, mint egy rossz lemezjátszó, abszolút igazságként.
A tény viszont az, hogy mindig van olyan eset, amire nem húzható rá a saját magunk által kreált sablon.
Minden nőcsábász megváltozik és hűséges jó férj lesz? Egy frászt.
Akinek fiatalabb korában több alkalmi kapcsolata volt, mindenképpen r..banc, vagy hímringyó és az is marad? Még nagyobb hülyeség.
Most mesélhetnék példákat és ellenpéldákat, mert higgyétek el, tudok példát hosszú évek óta tartó boldog házasságra, ahol az egyik félnek még régen több futó kapcsolata is volt, most pedig egyetlen nő létezik a számára: a felesége, és fantasztikus családapa lett. De olyat is tudok, ahol a férfi nem tudott megállni a párja mellett és párhuzamosan még előfordult nem is egy kaland az életében.
Úgyhogy vannak esetek, amikor úgy rácáfol az élet az okoskodásainkra, meg az állítólagos nagy tapasztalatunkra, hogy ráírjuk papírra, kitöröljük vele és lehúzzuk a vécén. :D
De addig lehet rajta jókat vitatkozni. Hajrá. :)
Én csak azt nem értem, hogyha a párod -a múltja ellenére- ennyire álompasi, minden nap bizonyítja, hogy szeret, sok energiát fektet beléd.. stb.. stb.. neked pedig ez életed legboldogabb korszaka, akkor miért is vannak kételyeid?
Szerintem igenis zavar a tény, de amikor bebizonyosodott, hogy rajtad kívül a nők 90%-át zavarná ez, és többen is leírták, hogy ez rossz fényt vet a pasidra, rögtön elkezdted védeni őt. De így mégiscsak ellentétes dolgokat írsz.
Nyilvánvalóan senki nem akarja rossz színben látni a szeretett férfit..
Magadban kell ezt lerendezni. Ha boldog vagy, szeret, bízol benne, akkor kit érdekel ki mit gondol? Csak problémát gyártasz magadnak abból, ami eddig rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!