Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megyek randira a héten, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megyek randira a héten, egy nagyon jó csajjal, akivel csak egy éjszakát szeretnék tölteni. Milyen szituációkkal, mondatokkal, szavakal vegyem le őt a lábáról Ui. :tudom, hogy az egyéjszakás szex kihasználás a részemről, de sztem ő se szeretne többet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 16:56
 1/7 A kérdező kommentje:
*szavakkal
2011. júl. 18. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél tőle többet, ondd el neki az elején... Ha ő így is bele megy akkor meg fölösleges romantikus körmondatokat fonogatnod, feküdj le vele és felejtsd el..
2011. júl. 18. 16:58
 3/7 anonim válasza:

Lány vagyok. És mint lány, én hamar átlátnék a szitán. Ha egy éjszakára tervezel, vagy szembesíted a helyzettel (ha tudod,hogy fogékony rá) vagy pont az ellenkezőjét kell elhitetned vele. Ez nagyon csúnya dolog, de a lánynak úgy kell éreznie, hogy megtalálta álmai hercegét. Úgy kell alakítanod a helyzetet, hogy végig azt higgye, valójában ő akar lefeküdni veled.

Persze nem árt, ha piszok jól nézel ki és ki is emeled ezt :D Legyen jó illatod, ez nálam és sok más nőtársamnál rendkívül fontos. Ne ess túlzásba, valami visszafogott, de szexi illat másodpercek alatt beindíthat egy csajt , még ha nem is mutatja :D

Legyél vele végig nagyon figyelmes, de ne csinálj úgy, mintha a rabszolgája lennél, mégiscsak férfi vagy. Nálam pl. nem játszik egy táskahordó kiskutya :D Apróságokra figyelj, pl. engedd előre az ajtónál, megdicsérheted, hogy jól néz ki (itt se ess túlzásba), néha finoman érj hozzá. Közben végig maradj férfi !

Aztán ha jól megalapoztad a dolgot, onnantól már egyenes az út az ágyba :D De ha a lány nem olyan típus, tehetsz te bármit, nem fogod megdönteni első éjszaka, ez a nagy helyzet :)

u.i. : egyébként szerintem a metakommunikációnak sokkal nagyobb jelentősége van,mint a szavaknak. véletlenül se próbálkozz betanult mondatokkal, az nagyon gáz :D

2011. júl. 18. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a csaj is csak azt akarja tőled, akkor se mondd meg kerek-perec az elején! Lányoknak kell a ráhangolódás és itt nem csak az előjátékra gondolok. Ne utalj sehogyan arra, hogy te csak azt szeretnéd, de arra se, hogy hosszútávra tervezel. Egyszerűen legyetek el ugyanúgy, ahogy eddig ( ha tudod mit akar, akkor kicsit már biztos találkoztatok) Aztán ha a csaj is azt akarja, úgyis megtörténik. Ha nem azt akarja, akkor nagy köcsögség lenne részedről hitegetni, úgyhogy arra az esetre nem adok tanácsokat..
2011. júl. 18. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
dugunk, aztan kopjal le!
2011. júl. 18. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:)

Ezt a levelet a 2.kommentezőnek küldeném,aki lány szemmel írt nekem:)

Nagyon jól látod a helyzetet,és csak annyit szeretnék neked mondani,akárki lesz a te párod,nagyon jól fog járni veled!

Nem ismerjük egymást,de így gondolom:))

2011. júl. 21. 12:20
 7/7 A kérdező kommentje:
:/
2016. szept. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!