Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyéjszakás kalandok milyen erkölcsi, mentális problémákról tanúskodnak?
16:08-as
"Látom, néhány erénycsősz körbemászott, és afeletti elkeseredésében, hogy mások másképp élnek, mint ő, jól lepontozott mindenkit, akinek a válasza nem tetszett."
És lám pont Te vagy az, aki kapásból mindenkit egy kalap alá vesz és leugat, mert nem tetszett amit írtak. Holott némely ember elég elgondolkodtató dolgokat írt le.
Én az egyéjszakás életvitelt pártolók részéről továbbra is csak a suta önfelmentést, mentegetőzést láttam eddig.
Szerintem olvasd el még egyszer egy kicsit figyelmesebben, amit írtam. Szó sincs róla, hogy mindenkit egy kalap alá vennék. Én csak azokról beszéltem, akik célzatosan "nem hasznos"-nak pontozták az egyik oldalon álló véleményeket, a relevanciájuktól függetlenül. Akinek nem inge, nem veszi magára.
Természetesen mindenféle vélemények lehetnek, egyetértenünk nem kell. De vitatkozni csak akkor van értelme, ha elfogadjuk egymás véleményét, nem akkor, ha rögtön nekiesünk lepontozni. Nem mintha számítana bármit is, vagy ne lenne nevetséges ilyen módon értékelni.
Igazad van: néhányan írtak elgondolkodtató dolgokat. Hol olvastad te ennek az ellenkezőjét az én hozzászólásomban? Mert hogy én nem írtam bele, az biztos. Úgy tűnik, nem arra reagáltál, amit leírtam, hanem valamire, amit te abba beleláttál.
Feleslegesen erőlteted ezt a felsőbbrendűséged sugalló cinizmust, ugyanis elég jól értelmeztem szavaidat.
"Látom néhány erénycsősz végigmászott" - eleve aki nem állt az életvitel pártjára rögtön erénycsősznek tituláltad, akik úgy "másztak végig" a válaszokon, ezzel eleve érezteted mennyire lenézed őket és mekkora rosszindulatot gondolsz beléjük.
"és afeletti elkeseredésében" - újra egy szintén alap nélküli feltételezés, hogy ők lelki problémákkal küzdenek azért mert nem egyéjszakás kalandokkal élik az életüket.
"jól lepontozott mindenkit, akinek a válasza nem tetszett" - egyből azt is feltételezted, hogy pont ők voltak azok akik össze-vissza értékelték, vagy direkt lehúzták a válaszokat, tehát ismét itt a kalap, egy mondaton belül már másodszor.
Miről is beszélsz akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!