Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már egyéjszakás kalandból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már egyéjszakás kalandból komoly kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Ha nem mért nem? Elítélted a lányt mert rögtön lefeküdt veled?
2010. jan. 14. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha kapcsolat lesz az 1 éjszakás kaladból, akkor az már nem 1 éjszakás kaland!!!
2010. jan. 14. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyenről hallani, hogy egy éjszakásból házasság lesz, de ne erre alapozz.. Még több van amiből jó esetben is csak egy szép emlék marad.
2010. jan. 14. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ismerősöm,aki lefeküdt egy ráccal gy buliban.Aztán pár nap múlva megkereste a srác, és együtt voltak majdnem 2 évig. De ez szerintem ritka. Ha valaki már egy éjszakás dolgot keres,nem fog a lányra komolyan gondolni szerintem.
2010. jan. 14. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt, nem is 1. Elítélni nem ítéltem el a lányt, hisz miért ne tegye azt, amit szeretne, a mai világban már mindent szabad, így legalább kiderül, hogy szexuálisan illetek-e. Mindkétszer engem kerestek meg utána, szóval így lett több.

20/F

2010. jan. 16. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
SNekem 2 ilyen élményem is van,de eszem ágában sem volt,egyik sráccal sem összejönni,nem azért csináltam!
2010. jan. 16. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon mennek ezek az egyéjszakás kalandok, mert az elso és egyetlen ilyen kalandomból is 10 hónapig tartó kapcsolat lett :)
2010. jan. 16. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez rajtad múlik hogy lesz-e belőle valami! meg a másik félen... mer ha nem keresed meg utánna akkor nem lesz..

Szóval ez van... Az ilyen egyéjszakás kalandal nem árt vigyázni mert melegágya lehet egy fasza kis nemiúton terjedő betegségnek...

2010. jan. 16. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Buliban megismertem egy lányt,egy közös ismerős által(nem volt megbeszélve,akkor láttam először a csajszit) ...2 óra múlva fent volt nálam,sexeltünk egy hatalmasat...ezek után 6 évet együtt éltünk,és közben született egy fiunk is.

34/F

2010. jan. 16. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!