Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egyéjszakás kalandból komoly kapcsolatod?
Figyelt kérdés
Ha nem mért nem? Elítélted a lányt mert rögtön lefeküdt veled?2010. jan. 14. 17:59
1/8 anonim válasza:
Ha kapcsolat lesz az 1 éjszakás kaladból, akkor az már nem 1 éjszakás kaland!!!
2/8 anonim válasza:
Sok ilyenről hallani, hogy egy éjszakásból házasság lesz, de ne erre alapozz.. Még több van amiből jó esetben is csak egy szép emlék marad.
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm,aki lefeküdt egy ráccal gy buliban.Aztán pár nap múlva megkereste a srác, és együtt voltak majdnem 2 évig. De ez szerintem ritka. Ha valaki már egy éjszakás dolgot keres,nem fog a lányra komolyan gondolni szerintem.
4/8 anonim válasza:
Nekem volt, nem is 1. Elítélni nem ítéltem el a lányt, hisz miért ne tegye azt, amit szeretne, a mai világban már mindent szabad, így legalább kiderül, hogy szexuálisan illetek-e. Mindkétszer engem kerestek meg utána, szóval így lett több.
20/F
5/8 anonim válasza:
SNekem 2 ilyen élményem is van,de eszem ágában sem volt,egyik sráccal sem összejönni,nem azért csináltam!
6/8 anonim válasza:
Nekem nem nagyon mennek ezek az egyéjszakás kalandok, mert az elso és egyetlen ilyen kalandomból is 10 hónapig tartó kapcsolat lett :)
7/8 anonim válasza:
Ez rajtad múlik hogy lesz-e belőle valami! meg a másik félen... mer ha nem keresed meg utánna akkor nem lesz..
Szóval ez van... Az ilyen egyéjszakás kalandal nem árt vigyázni mert melegágya lehet egy fasza kis nemiúton terjedő betegségnek...
8/8 anonim válasza:
Buliban megismertem egy lányt,egy közös ismerős által(nem volt megbeszélve,akkor láttam először a csajszit) ...2 óra múlva fent volt nálam,sexeltünk egy hatalmasat...ezek után 6 évet együtt éltünk,és közben született egy fiunk is.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!