Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy egyéjszakás kalandra találok magamnak "párt", de amint eldöntöm, hogy komoly kapcsolatot keresek, nem jön össze?
Volt már 3 egyéjszakás kalandom, de komoly kapcsolatom még nem igazán...:( De nem értem mi a baj! Amikor komolyan tetszik egy pasi, akkor nem adom magam könnyen oda, de előbb-utóbb megunja és tovább áll, pedig én csak 1 hónapot akartam volna várni. Ilyenkor, mikor csalódás ér, általában menekülök egy egyéjszakásba, aminek mindig megbánás és lelkiismeret furdalás a vége...:S Miért nem akarnak komolyabb kapcsolatot velem? Nem vagyok csúnya, intelligens, művelt lánynak tartom magam, nem nagyképűségből mondom. Mi lehet a baj?
20/L
Igazán összefuthatnánk akkor, amikor éppen a menekülős időszakod éled... :)
De hogy magam ellen beszéljek, kerüld az egyéjszakás kalandokat, ne ebbe menekülj. F28
Hát...szórakozóhelyeken is próbálok ismerkedni, de ott még eddig nem sok sikerrel, mert tényleg a legtöbb egyéjszakást keres (vagyis amikor menekülős időszak van, akkor..:P ) Egyébként meg szinte bárhol próbálok, akár neten keresztül is óvatosan...de eddig semmi jó! :(
Amúgy köszi a válaszokat, de írjatok még! :)
Szerintem sem egetrengetően sok ez az egy hónap!!! Csak lehet hogy valamit nem jol csinálsz, igazából furcsa hogy a pasi vár 3 hetet és utánna otthagy!nem lehet hogy nem közlöd a pasival hogy legalább annyit szeretnél várni erre a dologra?!
De amugy ha még közlöd is velük, akkor lehet hogy csak nem a megfelelőt találod meg valamiért.
Szerintem várj türelemmel és meg fogod találni az igazit!!
én meg egy éjszakás kapcsikat akarok, de a másik jön össze mindig:(
nekem meg már elegem van a nőkbők, h mindig csak kihasználnak aztán meg annyi.
most én használnám már ki őket.
lehet lepontozni, sokan így vannak vele!!!:(
Nemtom csajszi mi veled a baj, de ha akarod itt az msn címem: aanyade@freemail.hu ! Én most pont egy normális, kedves lányra vágyom. De egyébként megmondom mi a gond: Kifogod a hülyéket.... Ennél jobban nem tudom elmondani.
P87
szia
én tudom mi a gond vegyél fel msnre és elmondom:)
sz._adam@hotmail.com
Megoldódott???
Érdekel!
Zsolti/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!