Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hol a határ? MI dönti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hol a határ? MI dönti el h egyéjszakás kalandot, párhetes barátnőt, vagy komoly kapcsolatot akartok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az agyuk dönti el..az pedig a farkuk,tehát ..
2010. aug. 28. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Az,hogy gyökér-e a pasi,vagy nem.
2010. aug. 28. 20:36
 3/7 Foorty ***** válasza:
13%

Egyéjszakás kaland: minden ami egy kapcsolatban jó, csak a rossz elemek nélkül, de ezt mindenki tudja! Jesszus.

Barátnő: túl sok időt elvesz, túl sokat kell foglalkozni vele, sok pénzt elvisz, és túl sok időt elvesz!!!! (tudom, hogy ismételek) Nekem az egyetlen normálisnak nevezhető hosszabb időtartamú kapcsolat a távkapcsolat, ami elfogadható még. Majd 30 körül ráérek lekötni magam.

2010. aug. 28. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Az,hogy mennyire jó a csaj.
2010. aug. 28. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem kicsit elkeserítő, hogy érzelmileg tényleg ennyire elcsökevényesedett világban élünk, amit mondjuk a kettővel előttem írő példája is mutat. A legtöbb embernek soha nem is fogod tudni elmagyarázni ilyenkor, mit csinál" rosszul", mert nem értik. Lehet OFF, de egyre többször feltűnik ez, hogy az emberek ennyire felületesek és egyfajta érelmi ostobaságot mutatnak...
2010. aug. 29. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne húzd fel magad,a kettővel előtted írót,és társait soha nem fogja meghatni,ha 30 éves korára egyedül marad,mint a kisujjam,innentől kezdve velük nem érdemes foglalkozni.Mármint érzelmes,épeszű,jóérzésű lányoknak.
2010. aug. 29. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem húzom fel magam, csak valahol elszomorít, hogy idáig jutottunk.
2010. aug. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!